reklama
Jagoda_JJ
mamusia Blaneczki
Wiecie co dzisiaj w sklepie była mega kolejka i ludzie mnie przepuścili na sam początek!!! Dziwnie się czułam! Wydaje mi sie ze w ostatnich dniach to już bardzo zaczęło być widac mój brzuszek, zresztą wkleję wam najnowszą fotkę do galerii. A teraz zbieram sie do spanka bo widze ze tu u nas puściutko...
jagoda czekamy na foteczke
faktycznie jakos pusto u nas dzis...
u mnie sie rozpadalo na dobre. Chlodek wpada przez okna....
mezus chory juz 3 dzien, mam nadzieje ze mnie nie zarazi.
Plecki zaczynaja mi juz dokuczac, mamuski ide juz sie polozyc na boczek, bo nie daje rady siedzac
buziole wielkie sle :*****
faktycznie jakos pusto u nas dzis...
u mnie sie rozpadalo na dobre. Chlodek wpada przez okna....
mezus chory juz 3 dzien, mam nadzieje ze mnie nie zarazi.
Plecki zaczynaja mi juz dokuczac, mamuski ide juz sie polozyc na boczek, bo nie daje rady siedzac
buziole wielkie sle :*****
bira
Listopadowe mamy'07
Jagoda ja idę na wesele 14 lipca, ale w sumie się cieszę, bo lubię akurat tą rodzinkę. Jeżeli będzie nudno, to będę miała pretekst, żeby wyjść szybciej. W sukienkę ubiorę się chyba zeszłoroczną, bo w sumie ostatnio ją przymierzałam i jest ok, jakbym kupiła nowa to już mi się i tak nigdy nie przyda. Ta moja stara jest wycięta pod biustem i rozkloszowana do kolan... zaraz zacznę mącić. W każdym razie u mojej przyjaciółki na weselu przez tą sukienkę wszyscy myśleli, ze jestem w ciaży (i w końcu wykrakali).
Strasznie zaczęły boleć mnie plecy i chyba zaraz stąd ucieknę do łóżka, bo ledwo siedzę.
Strasznie zaczęły boleć mnie plecy i chyba zaraz stąd ucieknę do łóżka, bo ledwo siedzę.
Jagoda_JJ
mamusia Blaneczki
Ja już tez miałam iść spać ale jakoś mi sie nie chce Bira rzeczywiscie wygląda z tą sukienką na wykrakanie ale przynajmniej masz już kreacje i nie musisz sie martwić Normalnie to cieszyłabym sie z tego wesela (ide 15 sierpnia) bo lubie siostre męza no ale taka gruba, dysząca to będę tam tylko miejsce zajmować
Jednak oczy mi sie zamykają... dobrej nocki...
Jednak oczy mi sie zamykają... dobrej nocki...
anulka7890
Aktywna w BB
Ja też mam iść na wesele (mam zaproszenie na aż dwa), tylko nie wiem jak ja tam wytrzymam... Już teraz jestem wiecznie śpiąca... Ale najgorsze to będzie chyba z ubraniem, bo jakoś się nie widzę w aktualnych kreacjach a wesela dopiero 7 lipca i pod koniec sierpnia. A tak apropos ślubów i wesel, to nie wiem czy mi się tylko wydaje, ale mam wrażenie że jakoś wszystkim odbiło na punkcie siódemek w dacie:-) Zwłaszcza 7 lipca...
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
hej mamuśki:-) z tymi weselami to w tym roku rzecyzwiście szał:-) ja w wakacje mam 2:-) na które nie idę , jedno 1.09 (będę ogromniastym grubasem:-) aż się boję co ubiorę-na to idę), no i jeszcze mój brat wymyślił cudowną datę 29.12...kurde zwariował:-) ale co tam tam juz pójde z maleństwem:-)
dziś na 12 ide do ginki...kurde mam nadzieje że wszystko ok....zawsze cche wizyty a do tego zawsze się denerwuję czy wszsytko jest ok:-( no ale bądźmy dobrej myśli:-)
buziaki
dziś na 12 ide do ginki...kurde mam nadzieje że wszystko ok....zawsze cche wizyty a do tego zawsze się denerwuję czy wszsytko jest ok:-( no ale bądźmy dobrej myśli:-)
buziaki
malinois
Fanka BB :)
cześć dziewczyny,
Sabinko Ty ranny ptaszku :-);-), nic się nie bój, będzie dobrze. Ja też miałam wczoraj takie niepokoje i widzisz jest ok. Ale i tak Cię rozumiem.Jak już będziesz po wizycie, to daj znać.
A propos wesel, to ja też mam 01.09 i jeszcze 20.10, będę się czuła niekomfortowo-nie lubię być gruba.Kurcze nie wiem czy będę miała co załozyć. Na to październikowe na pewno nie pójdę.
Wiecie co, moja znajoma miała swoje własne wesele jak była w 8 miesiącu ciąży , a szalała jak nieciężarna, tylko że buciki na obcasie szybko zamieniła na białe trampeczki.
Sabinko Ty ranny ptaszku :-);-), nic się nie bój, będzie dobrze. Ja też miałam wczoraj takie niepokoje i widzisz jest ok. Ale i tak Cię rozumiem.Jak już będziesz po wizycie, to daj znać.
A propos wesel, to ja też mam 01.09 i jeszcze 20.10, będę się czuła niekomfortowo-nie lubię być gruba.Kurcze nie wiem czy będę miała co załozyć. Na to październikowe na pewno nie pójdę.
Wiecie co, moja znajoma miała swoje własne wesele jak była w 8 miesiącu ciąży , a szalała jak nieciężarna, tylko że buciki na obcasie szybko zamieniła na białe trampeczki.
reklama
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
moja znajoma też miałao swój własny ślub w 8 miesiącu... poprostu masakra...ja się jej dziwię:-) jak onas dała radę:-) ja sobie wrzesnia nie wyobrażam:-) już się rozglądam za sukineczką:-) i w sumie jedna fajową znalazłam:-) będe w piątek w krakowie to pójde ją przymierzyć:-) mam nadzieje że będzie fajna:-) w firmy 9fashion : taka turkusowa:-)
Podziel się: