reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
hej!:-)

Ladina leż koniecznie, popatrz na mnie, zlekceważyłam ból i wylądowałam w szpitalu:-:)sick: Daj znać jak się czujesz?

Sabinko ty nasz budziku, a mi się wydawało ze wczesniej wstaję:-D
Nie martw sie na pewno wszystko bedzie dobrze, ale to normalne ze sie kazda z nas denerwuje przed wizyta, bo przecież baaardzo kochamy nasze maleństwa.:tak: Napisz jak wrócisz czy wszystko dobrze z dzidzią i z tobą:-)

Anulko też to zauważyłam, siódmego lipca pewnie będą same wesela. My mielismy 17 lipca:-D ale nie ze względu na siódemki:happy2:

Co do tych wesel to na pewno nie zdecydowałabym sie na swoje w 8 m-cu, wolałabym poczekac az sie dzidzius urodzi.

Witam wszytskie mamusie ...
Ja mam termin na 7.11.2007,dzis ide na usg do Wasilewskiego i poznam płeć,i musze powiedziec ze mam stresika.Buziaki dla Was....Monia

Women buźka:) fajnie ze poznasz plec:-) ja tez mam dzis wizyte... ale nie sadze ze juz mi powiedza czy dziewczynka czy chlopczyk:-)

Jagoda dzidzia ostatnio lubi mnie budzic nad ranem:-) a ja wtedy mam lekki sen:-) no wiec co mam robić:-) wstaje włączam kompa i wchodze na BB;-)

ale mam stresa przed tą wizytą...kurde włąsnie się czuję jak na studiach:-) ja egzaminy sie zdawało i nic się nie umiało:-) i bolał brzuch i blablabla:-)tak dalej...:-)

Sabina_p nie ma czego sie bać,nie potrzebnie tylko napinasz brzuszek,idz do kuchni zalej sobie meliske i zobaczysz jak sie rozlużnisz....Ja sie juz nie moge doczzekac usg ida na 17.00-odliczam godziny
buziaki dla Was i dziekuje za przywitanie

Sabinko jak dzidzia tak szaleje to na pewno wszystko jest dobrze:tak:. Monia ma rację, zaparz meliskę i nie denerwuj się bo maleństwo czuje te twoje nerwy:tak:

reklama
Mam prośbę jak byście mogły sprawdzić czy w dziale zamkniętym widzicie coś takiego jak "Dziewczyny z podbeskidzia"? Admin zamknął nam ten wątek ale okazuje się że jest on normalnie widoczny:szok:. Napewno widzą go sierpniówki06, a niepowinny:eek: i chciałam sprawdzić czy ktoś jeszcze oprócz nich może tam wejść?

Do góry