reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
Dzień doberek:tak::tak:

My już po szczepieniu:tak: Amandziucha była bardzo grzeczna i o dziwo nawet nie zajęknęła przy zastrzyku bo pielęgniarka tak ją zabawiła że zaczeła się aż śmiać:tak::-D:tak:
Waży 9780g i ma 78cm wzrostu:tak::tak::tak:
Za tydzień mam ją obserwować bo może wystąpić wysypka i gorączka ale to podobno normalne jeżeli oczywiście utrzymuje się nie dłużej niż 3 dni a gorączkę da się zbić:tak::tak:

Ze smutnych rzeczy to pani doktor wykryła u Amandziuchy jakies szmery przy serduszku i dostaliśmy skierowanie do kardiologa a jutro mamy zrobić morfologię:confused::confused:

Aluśka oby to były tylko "niewinne szmery" które zdarzaja się u dzieci (np.moja siostra je ma) i one wogóle nie wpływają na prace serduszka dziecka.
Trzymam kciukasy.
A kiedy macie wizyte?

Larvuniu współczuję Marcelkowi bolesnego ząbkowania:-:)-( bidulek się namęczy:-:)-(
Anineczka widzę że mężuś zaszalał że mandacik dostał:szok::-p;-)

Ja też mam drewniane krzesełko- prezent od teściowej:confused2::confused2:
Beata ho ho rośnie ten Twój przystojniaczek:tak::tak:
nawet nie zauważysz jak Ci dziewczyny zacznie przyprowadzać do domu:tak::tak::tak:;-)
Liluś gratulaski dla Hani za kolejne zębole:tak::tak:
szkoda że znajomi nie wykazali się inicjatywą żeby dziewczynki trochę zabawić:confused::confused:

Co do obuwia to Amandzi nie przeszkadza czy je ma na sobie czy nie:tak::tak: jej to rybko:-p

Ah mąż przekroczył dopuszczalną prędkośc o 15km i 80 e w łeb wzieło :angry:
A co do butów.Matt lubi i sam przynosi kapcie i jak tylko mówię,ze idziemy na dwór to leci po buciki :tak:
a co do krzesełka wątpie żeby 3 letnie dziecko się zmieściło do niego i niezależnie czy to plastikowe czy drewniane.No chyba,że będzie szczypiorek bo Antka jakoś sobie nie wyobrażam,zaklinował by się :-D:-D

Aluśka oby to były tylko "niewinne szmery" które zdarzaja się u dzieci (np.moja siostra je ma) i one wogóle nie wpływają na prace serduszka dziecka.
Trzymam kciukasy.
A kiedy macie wizyte?
Musze dopiero zadzwonić i się umówić:sorry:
tylko najpierw na necie musze znależć numer tel:confused2:
Ladina witaj Kobito:tak::tak: kopę postów;-):-D:-D

Ladina oj coś Ci suwaczek szwankuje bo pokazuje że mają dziś te Twoje urwisy urodzinki:dry:
Anineczka to mój ostatnio źle zaparkował przy UP i dostał by 200zł mandatu ale mu na szczęście darowali jako że osoba bezrobotna (po pracuje ale nie na umowę:zawstydzona/y:):tak::tak::tak:

reklama
A w sprawie tego drapania się Amandzi to pani doktor stwierdziła że być może jest uczulona na kranówę:szok::szok: no i mamy ją kapać w przegotowanej wodzie
jak to nie pomoże to zacząć dietę eliminacyjną :confused:

Do góry