reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Dzień doberek:tak::tak:

My już po szczepieniu:tak: Amandziucha była bardzo grzeczna i o dziwo nawet nie zajęknęła przy zastrzyku bo pielęgniarka tak ją zabawiła że zaczeła się aż śmiać:tak::-D:tak:
Waży 9780g i ma 78cm wzrostu:tak::tak::tak:
Za tydzień mam ją obserwować bo może wystąpić wysypka i gorączka ale to podobno normalne jeżeli oczywiście utrzymuje się nie dłużej niż 3 dni a gorączkę da się zbić:tak::tak:

Ze smutnych rzeczy to pani doktor wykryła u Amandziuchy jakies szmery przy serduszku i dostaliśmy skierowanie do kardiologa a jutro mamy zrobić morfologię:confused::confused:

Aluśka oby to były tylko "niewinne szmery" które zdarzaja się u dzieci (np.moja siostra je ma) i one wogóle nie wpływają na prace serduszka dziecka.
Trzymam kciukasy.
A kiedy macie wizyte?

Larvuniu współczuję Marcelkowi bolesnego ząbkowania:-:)-( bidulek się namęczy:-:)-(
Anineczka widzę że mężuś zaszalał że mandacik dostał:szok::-p;-)

Ja też mam drewniane krzesełko- prezent od teściowej:confused2::confused2:
Beata ho ho rośnie ten Twój przystojniaczek:tak::tak:
nawet nie zauważysz jak Ci dziewczyny zacznie przyprowadzać do domu:tak::tak::tak:;-)
Liluś gratulaski dla Hani za kolejne zębole:tak::tak:
szkoda że znajomi nie wykazali się inicjatywą żeby dziewczynki trochę zabawić:confused::confused:

Co do obuwia to Amandzi nie przeszkadza czy je ma na sobie czy nie:tak::tak: jej to rybko:-p

Ah mąż przekroczył dopuszczalną prędkośc o 15km i 80 e w łeb wzieło :angry:
A co do butów.Matt lubi i sam przynosi kapcie i jak tylko mówię,ze idziemy na dwór to leci po buciki :tak:
a co do krzesełka wątpie żeby 3 letnie dziecko się zmieściło do niego i niezależnie czy to plastikowe czy drewniane.No chyba,że będzie szczypiorek bo Antka jakoś sobie nie wyobrażam,zaklinował by się :-D:-D

Aluśka oby to były tylko "niewinne szmery" które zdarzaja się u dzieci (np.moja siostra je ma) i one wogóle nie wpływają na prace serduszka dziecka.
Trzymam kciukasy.
A kiedy macie wizyte?
Musze dopiero zadzwonić i się umówić:sorry:
tylko najpierw na necie musze znależć numer tel:confused2:
Ladina witaj Kobito:tak::tak: kopę postów;-):-D:-D

Ladina oj coś Ci suwaczek szwankuje bo pokazuje że mają dziś te Twoje urwisy urodzinki:dry:
Anineczka to mój ostatnio źle zaparkował przy UP i dostał by 200zł mandatu ale mu na szczęście darowali jako że osoba bezrobotna (po pracuje ale nie na umowę:zawstydzona/y:):tak::tak::tak:

reklama
A w sprawie tego drapania się Amandzi to pani doktor stwierdziła że być może jest uczulona na kranówę:szok::szok: no i mamy ją kapać w przegotowanej wodzie
jak to nie pomoże to zacząć dietę eliminacyjną :confused:

Do góry