reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Ladinko witaj.
Co słychac?
Aluśka tylko nie siedz na necie i nie wyszukuj informacji na temat tych szmerów.Bo się niepotrzebnie naczytasz i będziesz się denerwowac.
A mandat każdemu się może zdarzyc ;-)

reklama
Aluska cos nie umiem sobie z tym suwakiem poradzic:sorry:, mialam go zmienic w koncu:-p
Mam nadzieje, ze z Amandzia to nic groznego, tez slyszalam , ze wiele dzieci ma takie szumy.

Anineczko
a nic ciekawego nie slychac, jakas deprecha mnie zimowa dopada...
Ostatnio chorowalismy cala banda (grypa) tzn. cala piecioosobowa rodzina i juz od jakiegos tyg. nie bylam na dworze, kurwica juz mnie strzela...Mialam dzis wyjsc , ale jakos chlopaki sie pospali dlugo dzis i nie wiem czy sie jeszcze zmotywuje na wyjscie:zawstydzona/y:

Lo jezu co to za jakies bajery na tym forum?? :szok: Nie wiem o co kaman:szok::-D

Elbra oj pomaga:tak:;-) daj spokoj , szarpie sie na spolke;-)Mam z nia najwiecej problemow.

Aluska moja Victoria ma atopowe zapalenie skory, to dopiero jest swinstwo, niestety nie znalezlismy sposobu na pozbycie sie tego.

Czy tylko moje dziecko jeszcze nie chodzi;-)? Czy sa tu jeszcze takie leniuszki;-)?

Witajcie:-)

no my dopiero spac sie wybieramy:rofl2:

hej Beatko
aaa no czytalam,ale zapomnialam odpisac:zawstydzona/y:
dzieki za rady,tez mysle o tym bio cla z zielona herbata :tak: jak przestane karmic to poprosze kogos by mi z pl przywiozl,Beti a moglabys sprawdzic na ulotce czy kobiety karmiace moga go brac? bo ostatnio obilo mi sie gdzies,ze nie ma przeciwskazan:confused:

matka polka hihi:rofl2: pogoba mi sie to :-D
Lilka no kurcze nie wiem:dry:zobaczę jutro ale nie wydaje mi się:no:

Dzień doberek:tak::tak:

My już po szczepieniu:tak: Amandziucha była bardzo grzeczna i o dziwo nawet nie zajęknęła przy zastrzyku bo pielęgniarka tak ją zabawiła że zaczeła się aż śmiać:tak::-D:tak:
Waży 9780g i ma 78cm wzrostu:tak::tak::tak:
Za tydzień mam ją obserwować bo może wystąpić wysypka i gorączka ale to podobno normalne jeżeli oczywiście utrzymuje się nie dłużej niż 3 dni a gorączkę da się zbić:tak::tak:

Ze smutnych rzeczy to pani doktor wykryła u Amandziuchy jakies szmery przy serduszku i dostaliśmy skierowanie do kardiologa a jutro mamy zrobić morfologię:confused::confused:
Aluśka gratki dla Amandzi:tak:
a szmery moga pojawić się również po infekcji i nazywane są poinfekcyjnymi dlatego pewnie będzie spoko;-)

Wow Ladina kopę lat:-D

Czy tylko moje dziecko jeszcze nie chodzi;-)? Czy sa tu jeszcze takie leniuszki;-)?
Moja nie chodzi:no::rofl2:więc spoko ale broi za paru:-D

Ja po pracy już ale coś mi w jelitach burczy mam nadzieję ze jakaś jelitówa się nie szykuje:dry:
Ale mam lenia:crazy:

ja takie szmery miałam do 15 roku zycia:dry: ale to całkowicie nic groźnego.
bedzie dobrze!!:tak:
a tak sobie myślę o tym uczuleniu Amandzi tzn swedzącej skórze. A kąpisz ją mydełkiem albo w płynie do kąpieli?? Bo mój mąz też ma co jakiś czas taką skóre i go wtedy okropnie swędzi i jest sucha. ale to jak nie zauwazymy i złe mydło kupimy, które zawiera jakiś olejek w składzie.:tak:
Pani doktor zaleciła kompać ja w Emolium ale to nic nie pomogło:baffled:
Mam nadzieję że to pomyłka:confused::confused::confused:
Aluska moja Victoria ma atopowe zapalenie skory, to dopiero jest swinstwo, niestety nie znalezlismy sposobu na pozbycie sie tego.

Ladina oj to się Victoria namęczy z tym pewnie:baffled::confused:
Anineczko
a nic ciekawego nie slychac, jakas deprecha mnie zimowa dopada...
Ostatnio chorowalismy cala banda (grypa) tzn. cala piecioosobowa rodzina i juz od jakiegos tyg. nie bylam na dworze, kurwica juz mnie strzela...Mialam dzis wyjsc , ale jakos chlopaki sie pospali dlugo dzis i nie wiem czy sie jeszcze zmotywuje na wyjscie:zawstydzona/y:
Współczuję szpitala w domciu:confused:
Tulaski żeby deprecha Ci opuściła:sorry2:;-)
Aluska cos nie umiem sobie z tym suwakiem poradzic:sorry:, mialam go zmienic w koncu:-p
Mam nadzieje, ze z Amandzia to nic groznego, tez slyszalam , ze wiele dzieci ma takie szumy.
ładny masz nowy suwaczek:tak:;-)
Anineczko starm sie nie buszować po necie za informacjami o tym :sorry2::zawstydzona/y:ehhh:confused:

reklama
Do góry