reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

Ladinko witaj.
Co słychac?
Aluśka tylko nie siedz na necie i nie wyszukuj informacji na temat tych szmerów.Bo się niepotrzebnie naczytasz i będziesz się denerwowac.
A mandat każdemu się może zdarzyc ;-)

reklama
Aluska cos nie umiem sobie z tym suwakiem poradzic:sorry:, mialam go zmienic w koncu:-p
Mam nadzieje, ze z Amandzia to nic groznego, tez slyszalam , ze wiele dzieci ma takie szumy.

Anineczko
a nic ciekawego nie slychac, jakas deprecha mnie zimowa dopada...
Ostatnio chorowalismy cala banda (grypa) tzn. cala piecioosobowa rodzina i juz od jakiegos tyg. nie bylam na dworze, kurwica juz mnie strzela...Mialam dzis wyjsc , ale jakos chlopaki sie pospali dlugo dzis i nie wiem czy sie jeszcze zmotywuje na wyjscie:zawstydzona/y:

Lo jezu co to za jakies bajery na tym forum?? :szok: Nie wiem o co kaman:szok::-D

Elbra oj pomaga:tak:;-) daj spokoj , szarpie sie na spolke;-)Mam z nia najwiecej problemow.

Aluska moja Victoria ma atopowe zapalenie skory, to dopiero jest swinstwo, niestety nie znalezlismy sposobu na pozbycie sie tego.

Czy tylko moje dziecko jeszcze nie chodzi;-)? Czy sa tu jeszcze takie leniuszki;-)?

Witajcie:-)

no my dopiero spac sie wybieramy:rofl2:

hej Beatko
aaa no czytalam,ale zapomnialam odpisac:zawstydzona/y:
dzieki za rady,tez mysle o tym bio cla z zielona herbata :tak: jak przestane karmic to poprosze kogos by mi z pl przywiozl,Beti a moglabys sprawdzic na ulotce czy kobiety karmiace moga go brac? bo ostatnio obilo mi sie gdzies,ze nie ma przeciwskazan:confused:

matka polka hihi:rofl2: pogoba mi sie to :-D
Lilka no kurcze nie wiem:dry:zobaczę jutro ale nie wydaje mi się:no:

Dzień doberek:tak::tak:

My już po szczepieniu:tak: Amandziucha była bardzo grzeczna i o dziwo nawet nie zajęknęła przy zastrzyku bo pielęgniarka tak ją zabawiła że zaczeła się aż śmiać:tak::-D:tak:
Waży 9780g i ma 78cm wzrostu:tak::tak::tak:
Za tydzień mam ją obserwować bo może wystąpić wysypka i gorączka ale to podobno normalne jeżeli oczywiście utrzymuje się nie dłużej niż 3 dni a gorączkę da się zbić:tak::tak:

Ze smutnych rzeczy to pani doktor wykryła u Amandziuchy jakies szmery przy serduszku i dostaliśmy skierowanie do kardiologa a jutro mamy zrobić morfologię:confused::confused:
Aluśka gratki dla Amandzi:tak:
a szmery moga pojawić się również po infekcji i nazywane są poinfekcyjnymi dlatego pewnie będzie spoko;-)

Wow Ladina kopę lat:-D

Czy tylko moje dziecko jeszcze nie chodzi;-)? Czy sa tu jeszcze takie leniuszki;-)?
Moja nie chodzi:no::rofl2:więc spoko ale broi za paru:-D

Ja po pracy już ale coś mi w jelitach burczy mam nadzieję ze jakaś jelitówa się nie szykuje:dry:
Ale mam lenia:crazy:

ja takie szmery miałam do 15 roku zycia:dry: ale to całkowicie nic groźnego.
bedzie dobrze!!:tak:
a tak sobie myślę o tym uczuleniu Amandzi tzn swedzącej skórze. A kąpisz ją mydełkiem albo w płynie do kąpieli?? Bo mój mąz też ma co jakiś czas taką skóre i go wtedy okropnie swędzi i jest sucha. ale to jak nie zauwazymy i złe mydło kupimy, które zawiera jakiś olejek w składzie.:tak:
Pani doktor zaleciła kompać ja w Emolium ale to nic nie pomogło:baffled:
Mam nadzieję że to pomyłka:confused::confused::confused:
Aluska moja Victoria ma atopowe zapalenie skory, to dopiero jest swinstwo, niestety nie znalezlismy sposobu na pozbycie sie tego.

Ladina oj to się Victoria namęczy z tym pewnie:baffled::confused:
Anineczko
a nic ciekawego nie slychac, jakas deprecha mnie zimowa dopada...
Ostatnio chorowalismy cala banda (grypa) tzn. cala piecioosobowa rodzina i juz od jakiegos tyg. nie bylam na dworze, kurwica juz mnie strzela...Mialam dzis wyjsc , ale jakos chlopaki sie pospali dlugo dzis i nie wiem czy sie jeszcze zmotywuje na wyjscie:zawstydzona/y:
Współczuję szpitala w domciu:confused:
Tulaski żeby deprecha Ci opuściła:sorry2:;-)
Aluska cos nie umiem sobie z tym suwakiem poradzic:sorry:, mialam go zmienic w koncu:-p
Mam nadzieje, ze z Amandzia to nic groznego, tez slyszalam , ze wiele dzieci ma takie szumy.
ładny masz nowy suwaczek:tak:;-)
Anineczko starm sie nie buszować po necie za informacjami o tym :sorry2::zawstydzona/y:ehhh:confused:

reklama
Do góry