reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

dobry wieczor
beatko ........to swietnie ze w pracy coraz lepiej oby tak dalej

wszytkim zabkujacym wspolczuje u nas jako tako choc mamy juz prawie 12

anineczka .........no coz tak jak czytalam to nie rosja i nie ma infrastruktury czytaj opon zimowych i plugow do odsniezania .........przyjedz do austrii oni sa przygotowani :)

lilka .......zapomnialam (juz dawno) gratulacje za te zgubione kg ......brawo !!!!!!!! ty nasza matko polko , a karmisz dalej piersia czy juz nie bo to chyba twoj rekord

reklama
O Lilka jesteś:-)jak tam matka polka się ma?;-)
Czytałaś tego priva i co ty na to?bo nie dałaś znaku
A i Mirka zawitałas o tak późnej porze:-D?

Ja ide pod prysznic i do lulanka za moment:tak:

A dzięki ze pytasz dużo lepiej:tak:myślę że obie dziewczyny z którymi pracuję oraz pomoc juz sie do mnie przekonały:-)i mam dobry tzn poprawny kontakt cały czas jesteśmy na per pani ale tak jest ok bo mamy dystans do siebie a i pożartujemy sobie czasami nawet:tak:
Musze powiedzieć ze teraz jest pełno zmian i jestem nawet takim małym koordynatorem dodatkowo i to wszystko sprawia ze pierwszy raz praca daje mi satysfakcję;-):tak:

Beata to ważne żeby spełniać się w pracy, w końcu tak wiele czasu w życiu zajmuje.. A co do współpracowników to widzę ze na dobrej drodze są wasze stosunki:tak:

nadrabiam! :-p

a no jest ino ciebie teraz nie ma :-D
czesc Jagoda milo mi,ze sie odezwalas,brakuje tu ciebie i slicznotki Blanki :-)
Lila dziękujemy za miłe słowa:-)
Czekałam czekałam i nie doczekałam się więc poszłam sprzątać chate:sorry2:

Dobra Kochane, ja zmykam spac, zycze wszystkim milutkiej nocki:-p:tak::tak:;-)

Dobrej Nocki Anulko!

Kilka dni temu kupiliśmy sobie laptopa i dopiero teraz doceniam jaka to jest swietna sprawa. Do tej pory komputer mieliśmy tylko w naszym domowym biurze i jak Blanka nie spała to ciężko było mi z niego korzystać, a teraz bajer-mogę sobie siedzieć na kanapie przy kominku i buszować po internecie. Wiem ze to nic odkrywczego:sorry2:, ale cóż:-D

reklama
no my dopiero spac sie wybieramy:rofl2:

lilka .......zapomnialam (juz dawno) gratulacje za te zgubione kg ......brawo !!!!!!!! ty nasza matko polko , a karmisz dalej piersia czy juz nie bo to chyba twoj rekord

mirka dzieki za gratki:-) co do karmienia to nadal jestem cycową mamusia:-) to moj rekord:-) choc na noc daje Gabiemu juz mleko,wypija 210ml :szok: ale jak idzie spac kolo 21.00 tto budzi sie o 9.00 rano :rofl2::-)

O Lilka jesteś:-)jak tam matka polka się ma?;-)
Czytałaś tego priva i co ty na to?bo nie dałaś znaku

hej Beatko
aaa no czytalam,ale zapomnialam odpisac:zawstydzona/y:
dzieki za rady,tez mysle o tym bio cla z zielona herbata :tak: jak przestane karmic to poprosze kogos by mi z pl przywiozl,Beti a moglabys sprawdzic na ulotce czy kobiety karmiace moga go brac? bo ostatnio obilo mi sie gdzies,ze nie ma przeciwskazan:confused:

matka polka hihi:rofl2: pogoba mi sie to :-D

jakby mi dzieciaki obudził to bym go za szmaty zawłóczyła do ich pokoju i siedział by do rana i ich usypiał;-)

no jakby mi obudzil to bym go opieprzyla jak nic:dry: zawsze puka w okno,a ze siedzielismy w salonie to wystarczylo zapukac...nie wiem po co dzwonil do drzwi...chyba byl zmeczony po pracy,ze nie pomyslal logicznie:dry:

ok spadam do wyrka,bo juz pozno jak diabli
dobrnoc

Do góry