reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Jest tu kto?:-D

za chwile twój syn będzie miał swoją pierwsza dziewczynę bo to juz prawie ten wiek;-):-D

a własnie mi przypomniałaś jak piszesz o bucikach Befado. Bo producent tych butów to z miasta obok mnie i ostatnio tam byłam koło tej fabryki. i już się własnie zastanawiałam czy ona jeszcze prosperuje bo strasznie ten zakład wygląda licho. a z zewnątrz to ruina:baffled:
Elbra katastrofa z tą dziewczyna dla mojego Michała:szok:
juz chcesz mi go swatać:-D.No ma niby w przedszkolu Julkę taka fest dziewczynę większa od niego:-D
Jeju jak ten czas leci:dry::sorry2:
A buciki Olka zdejmuje na głowe zakłada rzuca po scianach, Michałowi zakłada:-Dona jakas niereformowalna jak człowiek pierwotny na bosaka by cały czas latała:-D
Dziewczyny wasze dzieci też tak nie lubia obuwia?
No i cały dzień netu nie miałam :angry: Pewnie przez czapy na dachu sygnał nie dochodzi.
Mielismy pojechac na zakupy ale normalnie paraliz na drogach.Nikt śniegu nie odgarnia,nie soli bo przecież pługów ani łopat do śniegu oni nie maja.Auta się ślizgają,wypadki wszyscy na letnich oponach.Śmiech na sali.
800 metrów jechaliśmy 20 minut :baffled: zawróciliśmy i na stacji benzynowej zakupy jako takie zrobiłam :wściekła/y:
Ot katastrofa naturalna,że 20cm śniegu spadło:rofl2:
Anineczko o kurcze rzeczywiście tam u was ludzie niezwyczajni :-D chociaz i u nas potrafia co niektórzy jexdzic cała zimę na letnich:-D
Karinko witaj to cię wywołałam:-Drozumiem że z Szymkiem i jego chorobami już lepiej?A jak generalnie u ciebie poukładało się?
Jolie a przecież masz ferie gdzie jesteś?A i zapomniałam napisać tam gdzie trzeba że Tymek przefajny się zrobił zresztą zawsze wasze zdjęcia maja taki jakiś fajny klimat:tak:;-)
A reszta gdzie zameldować się:angry:

Elbra co do bucików z befado to uważam że są świetne-wszystkie buciki po domu, czy na lato tam kupuję. A ostatnio sąsiadka mojej babci-emerytowana pracownica befado, załatwiła mi cztery śliczne pary bucików, w tym dwie słodkich trampeczek, za 20zł (za 4 pary:-p)
Jagoda to ja dzisiaj w hurtowni 24 zł za te buciki dałąm :szok:ale zdzierstwo:angry:

Jagoda to ja dzisiaj w hurtowni 24 zł za te buciki dałąm :szok:ale zdzierstwo:angry:

Witaj Beatko!

Blanka miała to samo, był taki wrzask swego czasu przy zakładaniu butów ze szok, teraz przekonała się i nawet sama próbuje je ubierać. 24zł w hurtowni-to na prawde zdzierstwo!!!\

A jak atmosfera w pracy u Ciebie? lepiej?

Wpadłam się przywitać :tak:żebyście o nas nie zapomniały :zawstydzona/y:
jutro postaram się poczytać:sorry2:

Dzisiaj również nie chciała iść spać w dzień,,,,:confused:ehhh...

Miałam zajrzeć wcześniej ale goście sie zjawili ostatnio zadzwonili do małża na komórkę że za 10 minut będą :sorry2:a tym razem też zadzwonili ale dzwonkiem do drzwi:szok::szok::dry: jak ja uwielbiam takie nie zapowiedzine wizyty..............:dry:

Amanda troche pokasłuje ale mam nadzieję że to nic takiego i szczepienie jutrzejsze nie będę musiała odkładać:sorry2::confused:

Larvunia gratulaski dla Marcelka za 5 ząbeczka:tak::tak:
Jagoda fajnie że dostałaś butki w tak atrakcyjnej cenie:tak::tak::tak:
Karina powodzenia jutro na szczepieniu:tak::tak::tak:

dobra zmykam :zawstydzona/y::confused: baj baj

A jak atmosfera w pracy u Ciebie? lepiej?
A dzięki ze pytasz dużo lepiej:tak:myślę że obie dziewczyny z którymi pracuję oraz pomoc juz sie do mnie przekonały:-)i mam dobry tzn poprawny kontakt cały czas jesteśmy na per pani ale tak jest ok bo mamy dystans do siebie a i pożartujemy sobie czasami nawet:tak:
Musze powiedzieć ze teraz jest pełno zmian i jestem nawet takim małym koordynatorem dodatkowo i to wszystko sprawia ze pierwszy raz praca daje mi satysfakcję;-):tak:

mamy 5 zębolka!!! :-D
..moze wyjdzie dzis 6, bo juz widac ledwo ledwo i zaraz bedzie :sorry2:
Larvuniu gratulaski:-D zaraz beda wychodzic jak grzyby po deszczu:tak:
Wpadłam się przywitać :tak:żebyście o nas nie zapomniały :zawstydzona/y:
jutro postaram się poczytać:sorry2:

Dzisiaj również nie chciała iść spać w dzień,,,,:confused:ehhh...

Miałam zajrzeć wcześniej ale goście sie zjawili ostatnio zadzwonili do małża na komórkę że za 10 minut będą :sorry2:a tym razem też zadzwonili ale dzwonkiem do drzwi:szok::szok::dry: jak ja uwielbiam takie nie zapowiedzine wizyty..............:dry:

Amanda troche pokasłuje ale mam nadzieję że to nic takiego i szczepienie jutrzejsze nie będę musiała odkładać:sorry2::confused:
Ups Aluska ja tez niekoniecznie lubie niezap[owiedziane wizyty ale balujcie póki starej torby nie ma:-D
Ucałuj Amandzię od cioci;-)

witajcie

ja tak zniknelam bo przylecieli do nas przyjaciele z pl i glupio siedziec przed kompem jak sa na chcacie
u nas 13-18 stopni na minusie i oni nigdzie nie wychodza :szok:
kurka moj Karol przyjechal z pracy i na sile ich do samochodu wsadzil i zawiozl do miasta Kongsberg,by zobaczyli wodospad i troche miasta...ochrzanil ich,ze przyjechali do Norwegi i siedza w chacie jak tyle jest do zobaczenia

wiecie,....ja sie łudzilam,ze mi beda dzieci brac na spacer czasem przy okazji,mialabym czas sie pouczyc czy cos,a tu i gotowac obiady musze i dzieci wyprowadzac sama...no nie maja dzieci ci nasi przyjaciele,ale kurka zero zainteresowania z ich strony:confused:
teraz siedze sama w domu,dzieci spia,oni pojechali i ciesze sie spokojem :happy:

ide poczytac co u was

aaa mojej Hani wyszly wreszcie kolejne zabki :-) 3ki tym razem i widze,ze dwojki na dole tez w drodze
takze mamy 6 zebow wreszcie :-)

reklama
nadrabiam! :-p
Hej jest tu ktoś??

a no jest ino ciebie teraz nie ma :-D
czesc Jagoda milo mi,ze sie odezwalas,brakuje tu ciebie i slicznotki Blanki :-)

mamy 5 zębolka!!! :-D
..moze wyjdzie dzis 6, bo juz widac ledwo ledwo i zaraz bedzie :sorry2:

larvunia po raz kolejny nasze maluchy ida łeb w łeb :-) no ale w koncu to 10tki hehehe
gratuluje zebolka:-)

Miałam zajrzeć wcześniej ale goście sie zjawili ostatnio zadzwonili do małża na komórkę że za 10 minut będą :sorry2:a tym razem też zadzwonili ale dzwonkiem do drzwi:szok::szok::dry: jak ja uwielbiam takie nie zapowiedzine wizyty..............

aluska jak ja kocham takie wizyty!! matko jakbym potrafila to wzrokiem bym zabijala takich :dry:
u nas wczoraj w smaochodzie benzyna zamarzla i moj do pracy nie mogl pojechac,wiec kolega z wioski obok przyjechal i przez przyadek telefon swoj zostawil
wiecie ze gosciu przed 24.00 przyjechal i do DRZWI MI ZADZWONIL:szok:
no myslalam,ze strzala w leb mu dam,ale przemilczalam bo w koncu nam pomogl...:baffled:

Lilka gratuluje super wynik:-)trzymaj tak dalej. Kurcze ale Ty musisz miec silna wole i samozaparcie w sobie --SWIETNIE

Karinko witaj :-) jak milo,ze sie odezwalas
co do zachowan to moja Hania jest taka zlosnica,ze jak nie po jej mysli to sie drze jak opetana
w jej przypadku ignor nie dziala :no: sama powoli nie wiem jak zwalczyc to darcie sie jej:confused:
kochana dziekuje za gratki :-) choc ten tydzien za dobrze sie nie skonczy,bo znajomi przywiezli polska surowa,slaska,salceson...mhmmm a tu nie ma nic takiego wiec troszku podjadam,ale juz na wadze widze,ze to nie za dobrze :baffled:

Nikt śniegu nie odgarnia,nie soli bo przecież pługów ani łopat do śniegu oni nie maja.Auta się ślizgają,wypadki wszyscy na letnich oponach.Śmiech na sali.
800 metrów jechaliśmy 20 minut :baffled: zawróciliśmy i na stacji benzynowej zakupy jako takie zrobiłam :wściekła/y:
Ot katastrofa naturalna,że 20cm śniegu spadło:rofl2:

hihiii tutaj to ostatnio z 40-50cm napadalo to plugi rowno zasuwaly,ale zas nie sypia drog sola tylko kamyszkami,ktore super obijaja auto,no ale taki sposob maja..
anineczka wpsolczuje nerwow,ja wiem co przezylas,bo to samo tutaj mam:baffled:

dziewczyny do ilu lat dziecko siedzi w krzeselku ( do jedzenia) ?

mirka to zalezy od dziecka chyba
np.moja Milenka korzystala z fotelika ok.1,5 roku nawet nie
Hania juz tez zadko siedzi,jak je to np.siedzi u mnie lub taty na kolanach,a z krzeselka powoli zaczyna korzystac Gabriel:happy: tyle ze on lezy na polsiedzaco

Beatko... moda na sukces... mmm, kiedys ogladalam... dawne dzieje... moja mama oglada, babcia... a ja juz z 5 lat nie:-D

ostatnio po raz kolejny czytalam gdzis kawal o modzie na sukces... ze najbardziej zal starych ludzi... co nie zobacza ostatniego odcinka:rofl2::rofl2:

hahahaa jejku moja babcia nie dozyla koncowki :rofl2: a ogladala od poczatku i sie nie doczekala
czasami sie zastanawiam czy ja doczekam,w koncu ci z mody na sukces non stop piekni i mlodzi a ich dzieci wygladaja prawie jak oni,no i na dodatek jeszcze rodza kolejne dzieci:-D
jesuuu nie moge z tego filmu:-D:rofl2:

ja też uzalezniona od "M jak m...":baffled:;-)
aczkolwiek słodkość tego serialu zaczyna mnie powoli drażnić;-)

wlasnie dlatego przestalam ogladac ten film,tzn.nie z powodu tej slodyczy,ale ten film stal sie nudnyyyyy
w zmaian zaczelam ogladac detektywa monka i dowody zbrodni,o niebo ciekawsze filmy :-) jak dla mnnie;-)

O tak oni chyba nie dotrwają do ostatniego:-DChociaz na You Tube ogladałam kawałek oststniego odcinka:tak:
A jak ma sie Oskarek dzisiaj?

Beata no co ty??? ostatni odcinek jest nagrany??:szok::-D
a ja myslalam ze oni ciagle kreca:rofl2:

Do góry