reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Czesc Mamcie:tak::tak:

u nas nocka jako tako... obylo sie bez wymiotow... i mam nadzieje, ze bedzie juz tylko lepiej:tak:

Lilus... jestes dzielna babka!!! Gratuluje -5kg:tak::tak: noi powodzonka, aaaa i mam dobra informacje laska bedziesz juz na sylwka 2009:-D a nie 2010... :-D chyba ze myslisz o nowym roczku, to 2010:-D:-D

Bira, to dzis jestescie na basenie, czekam na fotki:tak::tak:?

Anineczko, milego wypadu i grauluje uporzadkowania chatki:tak::tak:

Beatko, fajnie masz... obiadek u dziadkow... my chyba dzis skonczymy moja ogorkowa:blink: aaaa i wyjelam z zamrazalnika kolby kukurydzy, zaraz ugotuje:tak::tak:

Women, dzien dobry - rowniez milej niedzieli:tak: jak tam Dorian??

Kilolek, i jak Kubus? zeszlo to zaczerwienienie?

Elbra, jak glosik? wrocil? jak sie czujesz??

reklama
Czesc Mamcie:tak::tak:

u nas nocka jako tako... obylo sie bez wymiotow... i mam nadzieje, ze bedzie juz tylko lepiej:tak:

Lilus... jestes dzielna babka!!! Gratuluje -5kg:tak::tak: noi powodzonka, aaaa i mam dobra informacje laska bedziesz juz na sylwka 2009:-D a nie 2010... :-D chyba ze myslisz o nowym roczku, to 2010:-D:-D

Bira, to dzis jestescie na basenie, czekam na fotki:tak::tak:?

Anineczko, milego wypadu i grauluje uporzadkowania chatki:tak::tak:

Beatko, fajnie masz... obiadek u dziadkow... my chyba dzis skonczymy moja ogorkowa:blink: aaaa i wyjelam z zamrazalnika kolby kukurydzy, zaraz ugotuje:tak::tak:

Women, dzien dobry - rowniez milej niedzieli:tak: jak tam Dorian??

Kilolek, i jak Kubus? zeszlo to zaczerwienienie?

Elbra, jak glosik? wrocil? jak sie czujesz??
zeszło, więc może sobie po prostu odgniótł....

Kilolek... to dobrze:tak:

Lilus, Beata... pytacie mnie o Chorwacje i Bulgarie... co do Chorwacji to mam sowje wrazenia i sie podziele...:-p ale w Bulgarii nigdy nie bylam:dry:

Jesli chodzi o Chorwacje... to nie polecam. My bylismy w sierpniu 2007. Pojechalismy autem, w ciemno. Dojechalismy do Porec - ok. 1000km od nas, ale jak zobaczylam brak plaz... i to morze... to chcialam plakac...wiec pojechalismy dalej na poludnie... no ale nie za daleko, bo jakies 2000km, chyba... moze Dalmacja jest piekna, tam nie dojechalismy - bo zdecydowanie dalej. A tam gdzie bylismy - niby wszyscy zachwyceni, ale ja jakos nie... brak plaz! Tzn. sa kamienne plyty - raz lezalam - az milam guza... ludzie koczuja przy morzu na trawie, kamieniach... Morze ma dno kamieniste, ja bedac w ciazy w gole balam sie ze sie przewroce... no ale ludzie tez happy:sorry2: w kamieniach przzy morzu skoropiny... w morzu jezowce... ceny wysokie, my np. pierwsza noc spedzilismy za 40 euro w jakiejs willi, 1 pokoj z lazienka i wspolna kuchnia... potem znalezlismy pokoj za chyba 30 euro. Ale naprawde ja w porownaniu z wycieczkami z wyzywieniem, w hotelach, z basenem, plaza piaszczysta i cieplo... a tam nawet pogoda byla w kratke...:baffled::baffled:

Ostatnia edycja:
Elbra nie pomogę bo Dorkowi dopiero wyszły górne jedyneczki,wiec mamy dopiero 4 ząbki
Dorianek zdrowy Anulko chyba leki szybko poskutkowały
Ja tez troche kaszel mam i jest ok Tomek najgorzej heh duży chłop a powaliło go jak niewiem :)

My po obiadku Dorian śpi
Zmykam troche przed tv się pobyczyć co by sie troche w boki odłożyło hehe

A mam pytanko do mam które odnoszą takie sukcesy w nocnikowaniu
Jakie macie nocniki???Bo ja mam ten z FP i jest beznadziejny jak dla mnie,chce zakupić nowy i mysle nad tym zwyczajnym za 10-20zł

A co do smoczka to byliśmy 4 dni bez smoka i jak Dorek zachorował i bardzo gorączkował w nocy sie obudził z płaczem wiec Tomek prosił żebym dała mu dydusia że troche go uspokoi i bedzie czuł sie lepiej wiec uległam i jak narazie smok jest jeszcze w buzi Dorka ale od jutra znowu akca PRECZ Z DYDYSIEM :)))

AAAA Liluś moje gratulacje !!!! Super ci idzie widać że 3 ciąża ci posłużyła :)))
Anulka zdróweczka życzę :))) śle troszeczkę słoneczka do Was i dla wszystkich chorych dzieciaczków

No to teraz już uciekam
I mówie już dobranoc wszystkim papa

reklama
Do góry