Beata34
Fanka BB :)
O jak fajnie Larvuniu macie(my też)witam niedzielnie :-)
my od 4.00 juz nie spimy -zeby....
I jak się Anineczko udał wypad;-)?Ja tak na szybko bo jedziemy do Galway.
Pospaliśmy do 9:00.Zresztą Matt i Antek rzadko się budzą przed 8
Dlatego dla mnie to kosmos nie spac od 5-6
Lece kochane.Do wieczorka,miłej niedzieli
No cóż niektórzy ze spaniem maja dobrze
U nas to uwarunkowane jest praca moja niestety
Anulka to faktycznie nieciekawieKilolek... to dobrze
Lilus, Beata... pytacie mnie o Chorwacje i Bulgarie... co do Chorwacji to mam sowje wrazenia i sie podziele... ale w Bulgarii nigdy nie bylam
Jesli chodzi o Chorwacje... to nie polecam. My bylismy w sierpniu 2007. Pojechalismy autem, w ciemno. Dojechalismy do Porec - ok. 1000km od nas, ale jak zobaczylam brak plaz... i to morze... to chcialam plakac...wiec pojechalismy dalej na poludnie... no ale nie za daleko, bo jakies 2000km, chyba... moze Dalmacja jest piekna, tam nie dojechalismy - bo zdecydowanie dalej. A tam gdzie bylismy - niby wszyscy zachwyceni, ale ja jakos nie... brak plaz! Tzn. sa kamienne plyty - raz lezalam - az milam guza... ludzie koczuja przy morzu na trawie, kamieniach... Morze ma dno kamieniste, ja bedac w ciazy w gole balam sie ze sie przewroce... no ale ludzie tez happy w kamieniach przzy morzu skoropiny... w morzu jezowce... ceny wysokie, my np. pierwsza noc spedzilismy za 40 euro w jakiejs willi, 1 pokoj z lazienka i wspolna kuchnia... potem znalezlismy pokoj za chyba 30 euro. Ale naprawde ja w porownaniu z wycieczkami z wyzywieniem, w hotelach, z basenem, plaza piaszczysta i cieplo... a tam nawet pogoda byla w kratke...
A co do Bułgarii to Bira chyba tam bywała
Anulka dobrze ze Oskarkowi juz ciutelkę lepiej
Elbra wydaje mi się ze to czwórka potem idą trójkiA mój głos dalej taki sam - czyli brak głosu. jak chce coś powiedzieć to mówie taki szeptem. ale oczywiście moje dziecko wykorzystuje ze nie moge mu nic zabronic bo nie dam rady zawołać głośniej no i robi co chce dzisiaj;-)
wogole to gardło mnie nie boli - co jest dziwne.
A i mam pytanko.
Chodzi o górne czwórki dzieciaczków.
Czy u was dzieci maja te czwórki duze? czy normalne małe?
bo Piotrkowi już jakis czas temu czwórki wyszły takie tylko troszeczke wieksze od dwojek.a dzisiaj patrze a on zarz obok tej czwórki od środka dziąsła ma drugiego zeba białego (dopiero co wyszedł). i to wygląda jakby sie ta czwórka podzieliła na dwie części i dopiero wychodzi. Bo juz sama nie wiem czy to taka duza czwóka bedzie? czy to jakas piątka sobie miejsca pomyliła
niewiem czy zrozumiale to napisałam ale inaczej sie nie da;-)
Women ja tez mam taki za 10 zł chciałam kupić tego FP ale jakoś ta cena mnie zraziła i pozostałąm przy tym za 10 zł i jest fajnytzn mamy już drugi bo Ola pierwszy połamałaElbra nie pomogę bo Dorkowi dopiero wyszły górne jedyneczki,wiec mamy dopiero 4 ząbki
Dorianek zdrowy Anulko chyba leki szybko poskutkowały
Ja tez troche kaszel mam i jest ok Tomek najgorzej heh duży chłop a powaliło go jak niewiem
My po obiadku Dorian śpi
Zmykam troche przed tv się pobyczyć co by sie troche w boki odłożyło hehe
A mam pytanko do mam które odnoszą takie sukcesy w nocnikowaniu
Jakie macie nocniki???Bo ja mam ten z FP i jest beznadziejny jak dla mnie,chce zakupić nowy i mysle nad tym zwyczajnym za 10-20zł
Elbra mysle ze mozna ale ja bym się wstrzymała na twoim miejscu tym bardziej ze Piotruś miał incydent alergiczny ale zrobisz jak uważaszPowiedzcie mamuśki nie wiecie czy do mleka modyfikowanego moge dolać troche krowiego? żeby młody zaakceptował nowy smak?
Mirka.....ty pisałas że powoli przechodizsz na mleko krowie...od razu dałaś synkowi takie mleko czy moze mieszałas?
bo Piter nie chce pic krowiego od razu wyczuje ze to coś innego i chce sie dowiedziec czy moge pomieszac mleka
Nam niedziela minęła bardzo przyjemnie jestesmy objedzeni, wszyscy wykapani i gotowi do wieczornego spoczynku
Marzy mi się wieczór w łózeczku i szybkie spanie bo niecierpię poniedziałków.Jeszcze jutro mam bardzio cięzki dzień i odeszła juz moja stazystka więc mam mnóstwo roboty która musze sama zrobić
Lecę na inne wątki