E
ELBRA
Gość
....
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Anineczko no tak przy takiej różnicy wieku to masz fajnie z ciuszkami warto zainwestować w Antka to i Mateuszek bedzie miał.U mnie niestety tak nie jest i naszym bardzo dobrym znajomym daję ciuchy po Michale a co tam a dla Olki no niestety muszę kupować;-)Hej hej
Bira masz wspaniały avatarek.Normalnie letnio mi się zrobiło na serduszku.Oj ja chce lato
A to wracacie kiedy z NL?
A chatka już jakoś wygląda.Jutro pójdą na wywóz kartony i ciuszki po Antku,które mi się nie podobają.
Zrobiłam remament w szafach dzieci,ciuszki po Antku poszły do szafy Mateuszka (ale fajnie miec chłopaków w niedużym odstępie czasu-jaka oszczędnośc ) no i trzeba na wypłate ubrac Antka bo jakiś taki długi się zrobił i w szafie echo
W swojej i męża szafie też porzadeczki zrobiłam.Tak lubię
Larvuniu ja mam taki stos prasowania,że za głowę można sie złapac.czekam az samo się wyprasuje
Widziałam wasz spacerek na NK.:-) Miodzio
Aniulko zdróweczka.Biedny Oskuś.Mój Antek tak miał,że jak kaszlał to zaraz pawik leciał.
Zawsze wtedy odwracaliśmy jego uwage od kaszlu ale nie zawsze się udawało.
U nas katarki przechodzą.
Beatko ale się usmiałam z kaloryferu
Mówisz,ze Olcia łaskawa dala Ci pospac.To o której zwykle wstaje?
Jaki filik zapuściłas?
Oglądałyscie "P.S.Kocham Cię"?
Mmmmm miodzio film ale ksiazka o niebo lepsza ;-)
Lilka gratulacje 5 kgidzie ładnieczesc kochane
pewnie znowu mam ful nadrabiania..ostatnio nie mialam zcasu na neta,pojechalismy do Ikei pokupowac dziewczynom mebelki do pokoju,potem przemeblowalismy troszke nasze sypialnie i teraz dziewczynki non stop sie w pokoju swoim bawia,Milenka co chwile mowi jaki to masliczny pokoik i jestesmy bardzo zadowoleni,ze tak im sie podoba :-) furore zrobil mini namiot z tunelem,teraz non stop siedza w namiocie i scigaja sie w tym tunelu,pelno krzykow i piskow radosci,super :-)
co do zdrowka to Hani zielone gile z nosa leca,Gabi nadal kaszle ale juz nie tak ostro
mimo wszystko chcialabym pojechac do lekarza ich osluchac by sie upewnic,ze wszystko w porzadku,na szczescie mamy wizyte w srode,bo Hania przez chorobsko ma przelozone szczepienie,ale i tak jej nie pzowole zaszczepic teraz
ja postaram sie poczytac co u was,ale wlasnie zasiadlam do norweskiego,bo od srody nic nie pouczylam sie,a mam duzo nowych slowek i zadan domowych
a jutro przylatuja na tydzien do nas przyjaciele z pl
no i z niusow,przez caly styczen schudlam prawie 5kg :-) jestem happy,ze tak dobrze mi idzie
Bira ja tez chyba wolałabym polska opieke medyczną może skromniej ale rzetelniej takie moje zdanieKu.. wywaliło mi net, a tyle się rozpisałam... wrrrrrrrrrrr
Anineczka, dzięki. Ja też chcę już lato. Nienawidzę zimna... Ale jeszcze tylko parę miesięcy i już.
A do Polski to my dopiero za parę lat wrócimy. Ja tam tylko na okres ciaży chcę wrócić ze względu na lepszą opiekę medyczną i chcę rodzić po ludzku;-) Poza tym przeraża mnie wizja wyjścia ze szpitala po trzech godzinach od porodu
Lilka, super, ze zakupy udane. My po przeprowadzce chcemy kupić Ini nowe mebelki. Już się doczekać nie mogę.
Laski, sobota wieczór a my o suchych pyskach... może po drineczku?
Anulka i jak noc pewnie kiepsko moze rzeczywiście jedźcie na pogotowieBeatko, dzieki...tak cos kojarzylam ten diphergan... ale kurcze nie mam recepty... jak dzis tez bedzie tak ciezko to jutro bede prosic sie w jakiejsc aptece moze sie ulituja...
Sorki, ze nie popisze, ale doczytalam tylk i uciekam juz, bo padam na pysk... poprzednia nocka do bani, mialam odespac w dzien dzis, a tu Oskarus biedny pospal 20 minut i ten kaszel i zwracanie go obudzilo i juz nie chial spac... wiec moje spanie tez poszlo w diably...
Pa
No właśnie Anulka mnie tez ten temat interesujeale bardziej BułgariaBira dzieki :-)
ojj cos by sie wypilo,szczegolnie ze ja mam dwa wina slodkie...ale alkohol bardzo kcal,wiec...abstynencja w moim przypadku
cie wywalilo,a mi komp dziala jak padaka jakas ale mnie wkurza wrrr
Bira my dokupilismy do pokoju segment na zabawki,bo to co sie dzialo w ich pokoju...normalnie wejsc nie szlo,do tego dostaly zestaw mammut stoliczek i krzeselka i naprawde fajnie sie zrobilo :-)
tez mi sie marza nowe mebelki,ale to predzej jak kupimy tu cos swojego i bedziemy im urzadzac pokoje,bo planujemy,by kazde dziecie mialo swoj pokoj
Anulka zdrowka dla was!
i mam prosbe ty bylas w chorwacji i bulgari,czy mozesz cos napisac o tych krajach? tzn.np. ktory bardziej sie nadaje dla rodziny na wakacje z malymi dziecmi,czy wody sa czyste,czy jest drogo,jaki klimat w lipcu/sierpniu
oczywiscie odpisz jak znajdziesz czas :-)
O tak myslałam ze zapalenie płuc wtedy mam.Jeszcze akurat zbiegło sie to z kupnem i przeprowadzka do nowego mieszkania wiec jak kaszlałam to chyba wszyscy sasiedzi sobie tam o mnie dziwne rzeczy mysleliLilka wierze,że jak sie zaprzesz to dasz rade.Fakt,sporo masz do zrzucenia ale myśle,że jesteś na dobrej drodze.
To kochana jednak winko schowaj na dnie szafy,wypijemy je wirtualnie na sylwester 2010 ;-)
Elbra a jak ty się teraz czujesz?
To co sie dzieje w Pl w związku z epidemią grypy o ciarki mnie przyprawia.Prawie każdy chory
A śmiac mi się chce,że lekarze sie żalą,że tylko 7% społeczności szczepi się na grypę.No ale grypa się przecież mutuje i to,ze sie zaszczepisz wcale nie oznacza,że własnie na ten szczep grypy
O mamy przykład Beatki,która odchorowała tą szczepionkę
wow! Brawo! Jak ty tego dokonałaś????czesc kochane
pewnie znowu mam ful nadrabiania..ostatnio nie mialam zcasu na neta,pojechalismy do Ikei pokupowac dziewczynom mebelki do pokoju,potem przemeblowalismy troszke nasze sypialnie i teraz dziewczynki non stop sie w pokoju swoim bawia,Milenka co chwile mowi jaki to masliczny pokoik i jestesmy bardzo zadowoleni,ze tak im sie podoba :-) furore zrobil mini namiot z tunelem,teraz non stop siedza w namiocie i scigaja sie w tym tunelu,pelno krzykow i piskow radosci,super :-)
co do zdrowka to Hani zielone gile z nosa leca,Gabi nadal kaszle ale juz nie tak ostro
mimo wszystko chcialabym pojechac do lekarza ich osluchac by sie upewnic,ze wszystko w porzadku,na szczescie mamy wizyte w srode,bo Hania przez chorobsko ma przelozone szczepienie,ale i tak jej nie pzowole zaszczepic teraz
ja postaram sie poczytac co u was,ale wlasnie zasiadlam do norweskiego,bo od srody nic nie pouczylam sie,a mam duzo nowych slowek i zadan domowych
a jutro przylatuja na tydzien do nas przyjaciele z pl
no i z niusow,przez caly styczen schudlam prawie 5kg :-) jestem happy,ze tak dobrze mi idzie