E
ELBRA
Gość
...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Anulka juz wcześniej pisałam przy takim kaszlu na noc trzeba dawać Diphergan ale on jest na receptę.Nie mozna do tego podawać Clemastyny ale to nic bo Diphergan też ma działanie przeciwhistaminowe.Najwazniejsze ze Oskar dostał Bactrim teraz juz powinno być lepiej.Musisz zadzwonic do lekarza bo bedzie w nocy sie meczył jak nicBeatko, mam prosbe...
Oskar bierze 2 x dziennie Bactrim (po 4ml), 3x dziennie po 2,5ml Clemstiny i 3x dziennie do noska Biodacyne, i Laciolofil.
I wczoraj wieczorem tuz przed snem - juz w lozku - tak kaszlal, ze az od tego kaszlu zwymiotowal... dzis jak go uspilam k. 14tej po chwii tak kaszlal, ze az zaczal zwracac... przez sen... co moge mu podac... kurcze... nie wiem...
Oj Elbra niedobrzeAnulka zdrówka dla Oskarka
Kilolek hm...... ja bym zadzwoniła po lekarza na wizyte do domu jeśli cie niepokoi co to jest
A ja sie doprawiłam dziś na dobre. Zachciało mi sie do Biedronki pojechać po te pampki i do apteki bo juz nic na to chorubsko nie miałam i teraz zdycham 2 x bardziej
Głos prawie straciłam całkowicie i churlam jak gruźlik