reklama
anineczka
królowa mrówek :P
WItam popoludniem.
Spacer zaliczony,teraz ide obiadek zjesc
Na zakupkach tez bylam,jejku ile kasy sie zostawia w spozywczym
Moje dziecko szaleje,a jeszcze rano mial goraczkei byl nie do zycia
Spacer zaliczony,teraz ide obiadek zjesc
Na zakupkach tez bylam,jejku ile kasy sie zostawia w spozywczym
Moje dziecko szaleje,a jeszcze rano mial goraczkei byl nie do zycia
anineczka
Nasza kolezanka Katharina przeniosla sie na pazdziernik
Moje dziecko oglada Elmo tak wiec mam chwilke.
My juz po obiedzie,nudy mnie wziely,bo stwierdzilam,ze dzis nie sprzatam za mocno
Lilka no to rewelacja z tym wyjazdem.
Jest jeszcze dziewczyna na pazdziernikoweczkach 2007 z Norwegi.Jej nick to Norge
Moje dziecko oglada Elmo tak wiec mam chwilke.
My juz po obiedzie,nudy mnie wziely,bo stwierdzilam,ze dzis nie sprzatam za mocno
Lilka no to rewelacja z tym wyjazdem.
Jest jeszcze dziewczyna na pazdziernikoweczkach 2007 z Norwegi.Jej nick to Norge
malinois
Fanka BB :)
Witam sympatyczne listopadóweczki!!!!!!
Mam najnowsze wieści po wizycie u lekarza. Dziś pierwszy raz zobaczyłam bijące serduszko mojego maleństwa, które ma 8,7 mm.Popłakałam się z wrażenia!!!!!!!!!!!To cudowne uczucie,które przeżywam pierwszy raz.
Wyniki są świetne, zdrówko jak na razie dopisuje i wiek dzidziusia zgadza się z moimi obliczeniami. Pan doktor wyznaczył datę na......nie uwierzycie.......
2 LISTOPADA- Dzień Zaduszny- mąż się śmieję, że prosto z cmentarza pojadą z rodzinką do szpitala hihihi :-)
Jestem jeszcze pełna wrażeń
Cieszę się,że mamy informacje o Kajuni, trzymaj się kochana i zdrowiej.
Mam najnowsze wieści po wizycie u lekarza. Dziś pierwszy raz zobaczyłam bijące serduszko mojego maleństwa, które ma 8,7 mm.Popłakałam się z wrażenia!!!!!!!!!!!To cudowne uczucie,które przeżywam pierwszy raz.
Wyniki są świetne, zdrówko jak na razie dopisuje i wiek dzidziusia zgadza się z moimi obliczeniami. Pan doktor wyznaczył datę na......nie uwierzycie.......
2 LISTOPADA- Dzień Zaduszny- mąż się śmieję, że prosto z cmentarza pojadą z rodzinką do szpitala hihihi :-)
Jestem jeszcze pełna wrażeń
Cieszę się,że mamy informacje o Kajuni, trzymaj się kochana i zdrowiej.
kajunia
bliźniakowa mama :)
witam
dziewczyny dzięki za pamięć :-) kochane jesteście
dzisiaj już ciut lepiej :-) tzn. gorączka z nocy 36,7
wczoraj byłam u gina, zapisał mi antybiotyk Duomox 3x1 a od poniedziałku brałam tylko paracetamol 1x1 :-) gin wczioraj mnie zbadał i powidział, że wszystko szczelnie zamknięte i ładnie się trzyma :-) mam dużo leżeć i pić dużo gorących płynów tak więc herbata lipowa i malinowa już mi wychodzi uszami ;-) gin chciał mi zrobić wczoraj USG ale (nie wiem dlaczego ) powiedziałam, że raczej nie fakt faktem, że to chyba za szybko więc dostałam skierowanie na 27.03. gdzie już będzie słychać serduszk i wtedy będę o wiele spokojniejsza :-)
jeżeli chodzi o moją poniedziałkową wizytę ;-) położna założyła mi kartę ciży i pyta się o ostatnią @ - więc jej odpowiadam, że 29.01. ona się pyta którego roku powiedziała że wyglądam conajmniej na połowę ciąży i jest ciekawa jak będę wyglądała później zważyła mnie i zmierzyła ciśnienie - wszystko jest OK :-)
anineczko, misia_q - dzięki za pamięć :-)
pozdrawiam i buziaki
acha termin mam na 4 listopada :-)
dziewczyny dzięki za pamięć :-) kochane jesteście
dzisiaj już ciut lepiej :-) tzn. gorączka z nocy 36,7
wczoraj byłam u gina, zapisał mi antybiotyk Duomox 3x1 a od poniedziałku brałam tylko paracetamol 1x1 :-) gin wczioraj mnie zbadał i powidział, że wszystko szczelnie zamknięte i ładnie się trzyma :-) mam dużo leżeć i pić dużo gorących płynów tak więc herbata lipowa i malinowa już mi wychodzi uszami ;-) gin chciał mi zrobić wczoraj USG ale (nie wiem dlaczego ) powiedziałam, że raczej nie fakt faktem, że to chyba za szybko więc dostałam skierowanie na 27.03. gdzie już będzie słychać serduszk i wtedy będę o wiele spokojniejsza :-)
jeżeli chodzi o moją poniedziałkową wizytę ;-) położna założyła mi kartę ciży i pyta się o ostatnią @ - więc jej odpowiadam, że 29.01. ona się pyta którego roku powiedziała że wyglądam conajmniej na połowę ciąży i jest ciekawa jak będę wyglądała później zważyła mnie i zmierzyła ciśnienie - wszystko jest OK :-)
anineczko, misia_q - dzięki za pamięć :-)
pozdrawiam i buziaki
acha termin mam na 4 listopada :-)
Kajuna masz supr termin...moge ci powiedziec ze wtedy rodza sie super dzieciaczki....no w koncu moj synus jest z 4 listopada:-)
Nasz dzis nie bedzie bo ide z Maciejka na cwiczonka a potem musze pozałatwiac kilka spraw na miescie:-) Ale jak tylko wroce to sie odezwe:-) Ciekawe co powie rehabilitantka jak sie dowie:-) Ostatnio tam była dziewczyna ktora ma odstep miedzy dziecmi 14 miesiecy wiec chyba ja tez dam rade:-)
Nasz dzis nie bedzie bo ide z Maciejka na cwiczonka a potem musze pozałatwiac kilka spraw na miescie:-) Ale jak tylko wroce to sie odezwe:-) Ciekawe co powie rehabilitantka jak sie dowie:-) Ostatnio tam była dziewczyna ktora ma odstep miedzy dziecmi 14 miesiecy wiec chyba ja tez dam rade:-)
anineczka
Nooo kajuniu nareszcie jestes ;-)
Bardzo sie ciesze,ze juz zdrowiejesz,a ta goraczka z nocy to juz nie goraczka:-)
Na usg napewno pod koniec marca bedzie wszystko lepiej widac
Ja pewnie na moje pierwsze pojde w 10-12 tygodniu
A do lekarza ide we wtorek,mialam isc w poniedzialek ten co bedzie,ale Irlandasy swietuja i wszystko zamkniete bedzie
Ja juz na nogach od 6 :sick:
A poszlam pozno spac,bo dokanczalam prasowanie z calego tygodnia
Teraz pije kawusie (choc niewiem czy to kawa nazwac,bo wiecej mleka niz kawy ).
Czuje sie dobrze A nawet bardzo dobrze
Milego dnia kochane :-)
Bardzo sie ciesze,ze juz zdrowiejesz,a ta goraczka z nocy to juz nie goraczka:-)
Na usg napewno pod koniec marca bedzie wszystko lepiej widac
Ja pewnie na moje pierwsze pojde w 10-12 tygodniu
A do lekarza ide we wtorek,mialam isc w poniedzialek ten co bedzie,ale Irlandasy swietuja i wszystko zamkniete bedzie
Ja juz na nogach od 6 :sick:
A poszlam pozno spac,bo dokanczalam prasowanie z calego tygodnia
Teraz pije kawusie (choc niewiem czy to kawa nazwac,bo wiecej mleka niz kawy ).
Czuje sie dobrze A nawet bardzo dobrze
Milego dnia kochane :-)
Lilka
Fanka BB :)
hej dziewczyny
dzisiaj znowu piekny słoneczny dzien sie zapowiada :-)
jakie macie plany?
bo do nas przyjechał cyrk i mam zamiar isc z Milenką
napewno bedzie bardzo sie cieszyła :-) a i ja mam ochote wyjsc gdzies i sie posmiac bo jakos tego potrzebuje
wczoraj patrzyłam na loty i moze 1 kwietnia polece do Karola z Mili :-)
dzisiaj znowu piekny słoneczny dzien sie zapowiada :-)
jakie macie plany?
bo do nas przyjechał cyrk i mam zamiar isc z Milenką
napewno bedzie bardzo sie cieszyła :-) a i ja mam ochote wyjsc gdzies i sie posmiac bo jakos tego potrzebuje
wczoraj patrzyłam na loty i moze 1 kwietnia polece do Karola z Mili :-)
anineczka
Lilka super zabawy w cyrku Wam zycze.
U mnie pogoda nie nastraja do spacerow,ale moze wyrwe sie na herbatke do kuzynki.
Ma core niewiele starsza od Antka to moze sie pobawia razem.
Maz wraca dopiero jutro wieczorem tak wiec sama w domku
U mnie pogoda nie nastraja do spacerow,ale moze wyrwe sie na herbatke do kuzynki.
Ma core niewiele starsza od Antka to moze sie pobawia razem.
Maz wraca dopiero jutro wieczorem tak wiec sama w domku
reklama
Podziel się: