reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

Wiecie az mi wstyd ze nawet na listopdowkach 2005 pisze tak mało:-( ale postaram sie tutaj wiecej zagladac:-)

reklama
WItam popoludniem.
Spacer zaliczony,teraz ide obiadek zjesc:tak:
Na zakupkach tez bylam,jejku ile kasy sie zostawia w spozywczym :wściekła/y::szok::eek:

Moje dziecko szaleje,a jeszcze rano mial goraczkei byl nie do zycia:no::laugh2:

Nasza kolezanka Katharina przeniosla sie na pazdziernik :tak:
Moje dziecko oglada Elmo tak wiec mam chwilke.
My juz po obiedzie,nudy mnie wziely,bo stwierdzilam,ze dzis nie sprzatam za mocno :laugh2:
Lilka no to rewelacja z tym wyjazdem.
Jest jeszcze dziewczyna na pazdziernikoweczkach 2007 z Norwegi.Jej nick to Norge :tak::tak:

Witam sympatyczne listopadóweczki!!!!!!

Mam najnowsze wieści po wizycie u lekarza. Dziś pierwszy raz zobaczyłam bijące serduszko mojego maleństwa, które ma 8,7 mm.Popłakałam się z wrażenia!!!!!!!!!!!To cudowne uczucie,które przeżywam pierwszy raz.
Wyniki są świetne, zdrówko jak na razie dopisuje i wiek dzidziusia zgadza się z moimi obliczeniami. Pan doktor wyznaczył datę na......nie uwierzycie.......
2 LISTOPADA- Dzień Zaduszny- mąż się śmieję, że prosto z cmentarza pojadą z rodzinką do szpitala hihihi :-)

Jestem jeszcze pełna wrażeń

Cieszę się,że mamy informacje o Kajuni, trzymaj się kochana i zdrowiej.

witam

dziewczyny dzięki za pamięć :-) kochane jesteście :tak:

dzisiaj już ciut lepiej :-) tzn. gorączka z nocy 36,7 :tak:
wczoraj byłam u gina, zapisał mi antybiotyk Duomox 3x1 a od poniedziałku brałam tylko paracetamol 1x1 :-) gin wczioraj mnie zbadał i powidział, że wszystko szczelnie zamknięte i ładnie się trzyma :-) mam dużo leżeć i pić dużo gorących płynów :-p tak więc herbata lipowa i malinowa już mi wychodzi uszami ;-) gin chciał mi zrobić wczoraj USG ale (nie wiem dlaczego :baffled: ) powiedziałam, że raczej nie :wściekła/y: fakt faktem, że to chyba za szybko :eek: więc dostałam skierowanie na 27.03. :tak: gdzie już będzie słychać serduszk i wtedy będę o wiele spokojniejsza :-)

jeżeli chodzi o moją poniedziałkową wizytę ;-) położna założyła mi kartę ciży i pyta się o ostatnią @ - więc jej odpowiadam, że 29.01. ona się pyta którego roku :-D powiedziała że wyglądam conajmniej na połowę ciąży :baffled: :szok: :-D i jest ciekawa jak będę wyglądała później :eek: zważyła mnie i zmierzyła ciśnienie - wszystko jest OK :-)

anineczko, misia_q - dzięki za pamięć :-)

pozdrawiam i buziaki

acha termin mam na 4 listopada :-)

Kajuna masz supr termin...moge ci powiedziec ze wtedy rodza sie super dzieciaczki....no w koncu moj synus jest z 4 listopada:-)

Nasz dzis nie bedzie bo ide z Maciejka na cwiczonka a potem musze pozałatwiac kilka spraw na miescie:-) Ale jak tylko wroce to sie odezwe:-) Ciekawe co powie rehabilitantka jak sie dowie:-) Ostatnio tam była dziewczyna ktora ma odstep miedzy dziecmi 14 miesiecy wiec chyba ja tez dam rade:-)

Nooo kajuniu nareszcie jestes :tak:;-)
Bardzo sie ciesze,ze juz zdrowiejesz,a ta goraczka z nocy to juz nie goraczka:-)
Na usg napewno pod koniec marca bedzie wszystko lepiej widac:tak:
Ja pewnie na moje pierwsze pojde w 10-12 tygodniu :eek:
A do lekarza ide we wtorek,mialam isc w poniedzialek ten co bedzie,ale Irlandasy swietuja i wszystko zamkniete bedzie:dry:

Ja juz na nogach od 6 :sick:
A poszlam pozno spac,bo dokanczalam prasowanie z calego tygodnia :laugh2:
Teraz pije kawusie (choc niewiem czy to kawa nazwac,bo wiecej mleka niz kawy :baffled: ).
Czuje sie dobrze :eek: A nawet bardzo dobrze :dry:

Milego dnia kochane :-)

hej dziewczyny

dzisiaj znowu piekny słoneczny dzien sie zapowiada :-)

jakie macie plany?
bo do nas przyjechał cyrk i mam zamiar isc z Milenką
napewno bedzie bardzo sie cieszyła :-) a i ja mam ochote wyjsc gdzies i sie posmiac bo jakos tego potrzebuje

wczoraj patrzyłam na loty i moze 1 kwietnia polece do Karola z Mili :-)

Lilka super zabawy w cyrku Wam zycze.
U mnie pogoda nie nastraja do spacerow,ale moze wyrwe sie na herbatke do kuzynki.
Ma core niewiele starsza od Antka to moze sie pobawia razem.
Maz wraca dopiero jutro wieczorem tak wiec sama w domku :baffled:

reklama
Anineczka dzieki
i faktycznie idz do kuzynki :-)
ja tez potrzebuje jakiegos oderwania
a w cyrku ostatni raz byłam w 8 klasie podstawowki.....czyli 10 lat temu :szok: :-)

Do góry