reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

To co z naszymi maluchami??? Anineczka, misia, kunda i ja, wszystkie bylyswmy wybudzone przez nasze dzieci o tej samej porze prwie!!! Dziwne!!!
Ja nie doszlam jeszcze do staraczek ale dziekuje za info o Kajuni! Duzo zdrowka dla niej!!!

My bylismy dzis na szczepiniu i wszystko oki ale mam taka glupia lekarke, ze co wizyta a ta sie dziwi po kim Allanek jest taki duzy!!! No bo na 8 miesiecy to ma juz chyba ponad 80cm! Wiem ze bywaja jeszcze wieksze dzieci ale co mam zrobic jak moj tak rosnie??!! Zachowuje sie jakby pierwszy raz takie dziecko widziala!!!

Krecik mam to samo
moja corcia za tatą wysoka i szczupła
i teraz ma ok. 90cm wzrostu
jak byłam z nia w styczniu miala 86cm i wazyła 11 kg
no i tez babki mowiły ze bardzo wysoka jak na swoj wiek ( bo jest wyzsza od starszych od siebie o rok rowiesnikow :-D :szok: )

mam nadzieje tylko ze na 170cm skonczy rosnąć :-)
bo inaczej wszyscy w rodzinie beda na mnie patrzec z góry :-D :-D

reklama
Hej Lilka
Ale szczescie bije z Twoich postow.
Rewelacja.
A spodnie to ciazowe ;-)

Ja dzis strajkuje,nie sprzatam,odkurzylam tylko i pranie wstawilam.:-p

Kawke jedna dziennie pije,ale z wielka iloscia mleka:tak:

A moj Antek 13 kilo wazy,ale jest z tych niskich :baffled:

Lilka jak na dziewczynke 11 kilo to w sam raz :tak:

Sluchajcie, cos musimy z tym zrobic!!!! Jest juz nas tyle ale bardzo malo sie udzielamy na naszym watku!!! Tak sie cieszylysmy ze jest w koncu osobny, listopadowy watek a tu pustki!!!!
Wiem, kazda ma jakies obowiazki ale nie mysle, ze wszystkie w jednym czasie!!!

Powiedzcie mi czy wam tez szybciebrzsio wywalilo niz w poprzednich ciazach??? Ja wygladam jakbym sie kapusty najadla! Jedna dziewczyna od nas z lipcowek poiedziala ,ze teraz brzusio mi bedzie 2 razy szybciej rosl, czy to prawda??? Ona sama ma dzieci krotko po sobie!!!
Jakie wy macie zdanie na ten temat???

mi wczoraj necior wieczorem nie dzialał :no:

a co do brzucha to mi wywalił :szok: :szok: :szok: Boze co bedzie dalej
wczoraj na aukcji kupiłam sobie takie swietne ciazowe miodzio spodnie ze hej!! :-D
przejde w nich cała ciąże
z Milena tez jedna para mi wystarczyła ale wyniszczyłam je i poszły do smietnika

powiedzialam lekarzowi ze mi brzuch wydeło a na wadze spadłam to powiedzial ze to normalne przy kazdej kolejnej ciazy bo miesnie juz nie te :baffled:
takze to całkiem normalne ;-)

hej Anineczka

oj mam humorek dzis mam :-) bo Karolek mi zadzwonił i powiedzial ze ma dla mnie propozycje i mi pozniej zadzwoni i powie bo....mam na tydzien do niego z Mili przyleciec :-D :-D i on mi wszystko opowie przez tel pozniej

ale jestem happy bo strasznie tesknie za nim :zawstydzona/y:

Witam w tym nowym dniu:-)

Misia moze dlatego wole aby było z listpoada bo macio jest tez z listopada z 4:-) a z drugiej strony troche sie boje ze znowu nie donosze i bedzie chciał wyjsc wczesniej:-)

Oj pradw ze wiekszosc tu nastawiona na dziewczynki:-)

Kajuniu odezwij sie:-)

moj Karol ma imieniny 4 listopada
a 1 urodziny
moze zrobimy mu prezent??:-D :-D ;-)

Lilka ta nasza lipcowka to WIKI17 i powiedziala zejezeli o Norwegie chodzi to sluzy Ci pomoca by rozwiac wszelkie watpliwosci!!!

Poza tym witam was wszystkie i pozdrawiam!!!

wielkie ci dzieki Krecik :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:
a wlasnie o tym myslałam by cie poprosic o namiary
dzieki!!!

Kajuniu co sie dzieje??
daj koniecznie nam znac bo sie martwimy :zawstydzona/y:
mam nadzieje ze wszystko jest dobrze i ze twoja cisza to brak czasu lub netu....buziaczki

Wiecie u mnie jest tak ze ja nie mam za bardzo czasu siedziec na necie bo Macio nie pozwala a wieczorami to moje kochani siedzi...a ponadto teraz zrobiła sie ładna podoga wiec siedzimy na dworze:-)

A co do brzuszka to moj wydaje mi sie wielki:-) moze to dlatego ze zostały pozostałasci z poprzedniej ciazy:-)

reklama
Do góry