reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

hej

my po cyrku

w sumie to beznadzieja była...non stop prawie żąglowali (dobre ''ż'' :confused: :cool2: )
ze zwierzat tylko konie były :baffled: no mialam nadzieje ze wiecej tych zwierzat tam bedzie

Milena bardzo lubiła jak wlasnie zaglowali,jak pani na trapezie wywijała no i oczywiscie te koniki :-)
podobało jej sie
ale jak klauni mieli swoje wystepy to sie nudziła...w koncu za malutka jest by cokolwiek rozumiec z tego :-)

ale przynajmniej wieczór spedziłysmy inaczej niz zwykle :-)

a w cyrku strasznie zmarzłam i teraz jest mi zimno a policzki mnie pieką :dry:
oby nic z tego nie wyszło

reklama
no i podbrzusze mnie kłuje chwilami
chyba dlatego ze Milenke zdarza mi sie podnosic....
staram sie nie ale sa chwile ze musze tak jak np. dzis w sklepie...

halo mamusie
byłam dzisiaj u gina i widziałam moje maleństwo
serduszko ślicznie puka i wg usg to 8tyg2dni

takze spadam na pażdziernikówki bo wg niego termin porodu to 21pażdziernik

buziaczki kochaniutkie i wszystkiego dobrego dla Was i fasoleczek:tak::-);-)

Pati to faktycznie jak 8tc to pazdzierniczka jestes

ja urodziłam sie 18 pazdziernika takze trzymam kciuki :cool2: :-)

To powodzenia Pati na pazdziernikowkach :tak:
Lilka ja tez mam wlasnie problem z tym noszeniem.
Maz wyjechal(tak jak i ty niemasz meza przy sobie),ale na szczescie jutro w nocy wraca.
I tez zdaza mi sie nosic Antka i to dosc czesto.
Bo pozniej mam wyrzuty sumienia,ale przeciez musze go czasem ponosci :baffled:
A pozatym Antek umie wchodzi na schody,ale zejsc juz nie potrafi.
A sypialnie i lazienke mamy na gorze:sick:

Anineczka masz taki ciemny suwaczek ze nawet nie widze ile twoj Antek ma teraz.....moze zmien na jasniejszy co :cool2:
ale domyslam sie ze jest mlodszy od Mili, bo moja po schodach umie chodzic
nawet sama ale ja sie boje i zawsze trzymam ja za reke takze tutaj noszenie odpada
ale w domu nie da rady zawsze....
no i wczoraj nabawiłam sie strasznego kłucia w podbrzuszu :baffled:
juz sie bałam.....ale na szczescie przeszło

acha....po cyrku boli mnie gardło :wściekła/y:

acha u mnie w moczu wykryto białko :szok:
lekarz powiedzial ze na wizycie porozmawiamy i przyjrzymy sie temu ale nie podoba mu sie to....a ja sie juz boje bo nie moge pozwolic sobie na lezenie w szpitalu!!

a nigdy nie mialam problemow z nerkami.....wiec szukałam jakichs info na ten temat ale nie znalazłam

w mojej ksiazce pisze tylko ze ''jesli w moczu jest bialko to zle'' :szok:
i nic wiecej!!

kochane moze wiecie cos wiecej???

czy wy tez bierzecie folik??
chodzi mi o to ile??
bo mi lekarz powiedzial ze w tym stadium ciazy mam brac 2 tabletki
wy tez tak bierzecie??

Witam
Mowisz Lilka,ze trza zmienic suwaczek? Okey zajme sie tym;-)
Antek ma prawie 1,5 roku.

Wczoraj nie poszlam do kuzynki,ale za to spacerek mielismy udany.
Zrobilismy tez zakupki na dzisiejszy obiad.

A dzisiaj deszcz pada:wściekła/y:

Antek obudzil sie juz o 6 ale do 8 bawil sie ladnie,tak wiec moglam jeszcze przymknac oko:happy:
Teraz pije lekka kawke,a Antek oglada Mini mini:tak:

Milego dnia dziewczyny.

Kajuniu jak sie czujesz?

reklama
Lilka wiesz co, ja poszukam coś o tym białku w moczu bo mam jeszcze z 4 roku książkę od ginekologii i położnictwa. Wypłucz sobie gardło wodą z solą.

Ja biore codziennie jedną tabletkę foliku, tak jak podczas tamtej ciąży :-)

Co do noszenia to mnie też kłuje w podbrzuszu jak Wika podnoszę, a on waży 11,5 kg więc ciężkie mam dziecko :baffled:

Do góry