reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
do lekarza ide pod koniec miesiaca 27 lub 29-ego
mam nadzieje ze fasolka urosnie i usłysze ze jest wszystko ok :-)

a czy na swieta bede z mezem...nie wiem
musze mu powiedziec jakie promocje lotnicze znalazłam i zobaczymy
ale chciałabym
bo nie mam ochoty na swieta bez niego :baffled:
raczej bym przesiedziala w domu i zamawiała pizze bo nie ma mi sie na włóczenie po rodzince

a z cyrkiem masz tyły :-)
czas przy najblizszej okazji nadrobic :tak: ;-)

my juz po spacerku
pojechałysmy Milinkowym rowerkiem do kwiaciarni a z kwiaciarni na cmentarz
polozyłysmy dziadkom doniczke z zonkilami i jeszcze jakimis kwiatkami,zapaliłysmy znicz
a Milenka od siebie polozyła kwiatka-tulipanka :-)

potem wrociłysmy do kwiaciarni i kupiłysmy sobie zonkile w doniczce i bazie :-)
ach jak wiosennie w domku sie od razu zrobiło :-)

mała wlasnie poszła spac
a jak sie obudzi to idziemy do cyrku
ach jak sie ciesze :-D nawet przyjaciolka sie zacheciła i chyba pojdzie z nami :-)

Witajcie !!!
Serdecznie gratuluję Wam i Waszym fasolkom :-)
ja mam termin na październik. Mam nadzieję że nie czujecie się tak źle jak ja. Życzę zdrówka i pięknej ciąży!!!

witaj Monysia

ojj uroki ciazy widze ze przezywasz ;-)
ja z coreczka to do 4-ego miesiaca ciazy mialam mdlosci od rana do wieczora
teraz narazie odpukac mdlosci nie mam

rowniez spokojnej ciazy kochana i baaardzo łagodnych jej objawow :-) ;-)

Kajuniu ciesze sie, ze juz ci lepiej!!! Mam nadzieje, ze goraczkii juz nie masz! Trzymaj sie kochana i dbaj o siebie i dzidzie!!!

Anineczko, moglam Ci moje pranie do wyprasowania podrzucic! Oj gdybym tylko wiedziala!!! hihihi Teraz pewnie siedzisz u kuzynki i plotkujecie? Pewnie, czasem trzeba!!! hihii

Lilka zeby Ci z tym przelotem 1 kwietnia nie zrobili prima aprilis!!!
Mam nadzieje , ze bedziecie sie dobrze bawic w cyrku!!!

Monysia, bedzie dobrze!!! Za pare miesiecy z tych mdlosci wyjdzie wspanialy skarb!!! Warto sie pomeczyc!!!

Ja dzis posprzatalam chatke bo juz mi koty po podlodze biegaly a tego niecierpie!!!! Fuj!!!

Hello listopadowe mamuśki!

Dzisiaj byłam w lumpie, ale nic nie kupiłam bo mnie strasznie ludzi wkurzali tak się pchali, kurna nowy towar przywieźli a oni się rzucają jak idioci na te używane szmaty jakby niewiadomo co to było.. :szok:

Czuję się nawet ekstra dzisiaj,
choć kilka osób mi powiedziało że jestem jakaś agresywna :szok:
matko kochana jak to możliwe? Ja? Nigdy... :-p:zawstydzona/y:;-)

reklama
cześć , mam nadzieję , że mnie jeszcze pamiętacie

niestety Tulka się rozchorowała i na nic nie mam czasu, mężuś do tego same popołudniówki ma :(

ja do lekarza idę w poniedziałek, a w piątek idę robić krzywą cukrową ( ale się boje)

Do góry