reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

reklama
do lekarza ide pod koniec miesiaca 27 lub 29-ego
mam nadzieje ze fasolka urosnie i usłysze ze jest wszystko ok :-)

a czy na swieta bede z mezem...nie wiem
musze mu powiedziec jakie promocje lotnicze znalazłam i zobaczymy
ale chciałabym
bo nie mam ochoty na swieta bez niego :baffled:
raczej bym przesiedziala w domu i zamawiała pizze bo nie ma mi sie na włóczenie po rodzince

a z cyrkiem masz tyły :-)
czas przy najblizszej okazji nadrobic :tak: ;-)

my juz po spacerku
pojechałysmy Milinkowym rowerkiem do kwiaciarni a z kwiaciarni na cmentarz
polozyłysmy dziadkom doniczke z zonkilami i jeszcze jakimis kwiatkami,zapaliłysmy znicz
a Milenka od siebie polozyła kwiatka-tulipanka :-)

potem wrociłysmy do kwiaciarni i kupiłysmy sobie zonkile w doniczce i bazie :-)
ach jak wiosennie w domku sie od razu zrobiło :-)

mała wlasnie poszła spac
a jak sie obudzi to idziemy do cyrku
ach jak sie ciesze :-D nawet przyjaciolka sie zacheciła i chyba pojdzie z nami :-)

Witajcie !!!
Serdecznie gratuluję Wam i Waszym fasolkom :-)
ja mam termin na październik. Mam nadzieję że nie czujecie się tak źle jak ja. Życzę zdrówka i pięknej ciąży!!!

witaj Monysia

ojj uroki ciazy widze ze przezywasz ;-)
ja z coreczka to do 4-ego miesiaca ciazy mialam mdlosci od rana do wieczora
teraz narazie odpukac mdlosci nie mam

rowniez spokojnej ciazy kochana i baaardzo łagodnych jej objawow :-) ;-)

Kajuniu ciesze sie, ze juz ci lepiej!!! Mam nadzieje, ze goraczkii juz nie masz! Trzymaj sie kochana i dbaj o siebie i dzidzie!!!

Anineczko, moglam Ci moje pranie do wyprasowania podrzucic! Oj gdybym tylko wiedziala!!! hihihi Teraz pewnie siedzisz u kuzynki i plotkujecie? Pewnie, czasem trzeba!!! hihii

Lilka zeby Ci z tym przelotem 1 kwietnia nie zrobili prima aprilis!!!
Mam nadzieje , ze bedziecie sie dobrze bawic w cyrku!!!

Monysia, bedzie dobrze!!! Za pare miesiecy z tych mdlosci wyjdzie wspanialy skarb!!! Warto sie pomeczyc!!!

Ja dzis posprzatalam chatke bo juz mi koty po podlodze biegaly a tego niecierpie!!!! Fuj!!!

Hello listopadowe mamuśki!

Dzisiaj byłam w lumpie, ale nic nie kupiłam bo mnie strasznie ludzi wkurzali tak się pchali, kurna nowy towar przywieźli a oni się rzucają jak idioci na te używane szmaty jakby niewiadomo co to było.. :szok:

Czuję się nawet ekstra dzisiaj,
choć kilka osób mi powiedziało że jestem jakaś agresywna :szok:
matko kochana jak to możliwe? Ja? Nigdy... :-p:zawstydzona/y:;-)

reklama
cześć , mam nadzieję , że mnie jeszcze pamiętacie

niestety Tulka się rozchorowała i na nic nie mam czasu, mężuś do tego same popołudniówki ma :(

ja do lekarza idę w poniedziałek, a w piątek idę robić krzywą cukrową ( ale się boje)

Do góry