reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

dzisiaj tez pośmigaliśmy trochę bez pieluchy:tak::tak: i znowu mamy sukces kupkowy :tak::tak::-D jedna kupka do nocnicza:tak::tak:
a druga u teściowej w pokoju na dywan(o jak mi przykro:evil::evil::-p)

dobra a to musialam zacytowac, bo sie usmialam jak glupia :-D:-D:-D:-D:-D

dobra ja spadam jakas herbatke zrobic i na moj serial
see you!!!!!!!!!!

aaaaaaaaa i wiecie co sie dzieje z wisienka????

reklama
napisalam sie a tu klops! wywalilo mi lapka w kosmos! gggrrrr:wściekła/y:

jak ochlone to napisze raz jeszcze a teraz ide poczytac co u was....

myślałam dziś o Wisience może w szole ma dużo nauki i dlatego nie ma czasu na bb a tak pozaty to własnie wróciliśmy od sąsiadów wypiłam 2 piwko i jestem uchachana że szoki:-D:-D:-D:-p

hej kochana:-) zdrówko średnio:-) hehe bede ok. 12.30:-) jak młody pójdzie spać to pogadamy:-) może też wpadniesz co:-) ...:-)
bo teraz ide sie z nim bawi chwilke potem spacerek:-)

reklama
Witajcie!
Jak jeszcze jest kawusia to chętnie się podłączę :tak:
Mój łobuziak śpi, więc mam chwilkę.
Dzisiaj idziemy na szczepienie, choć troszkę się obawiam, bo wczoraj miał lekką gorączkę i nic nie chciał jeść ani pić przez cały dzień
No ale skoro już jestem umówiona to pójdę, lekarz zdecyduje, a Kuba przynajmniej się z dziećmi trochę pobawi:-D

Do góry