reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Aluska... to te 4-ki tak wychodza jak u nas, wrrr... ale u Oskara juz cos widac:-p
ale Amanda zdolna kobietka... na parkiet, no - no:-D:-D:-D u nas tez - jak u Sabinki upalow nie ma i z gola pupa to jednak nie za bardzo...;-);-)

Sabinko, piszesz, ze bedzizesz w lutym wraca na tydzien do pracy - a jak spisala sie ta Wasza opiekunka? ok?

reklama
a u nas wychodzi ostatnia 2 i 4 na dole...normalnie masakra Anulka u nas też widać! i to od kilku dni!! i się nie chcą przebić...ale i tak nie jest źle z marudzeniem w dzień najgorsze są nocki...

Anulko co do opiekunki to super się spisała:-) strasznie się polubili z Kapikiem i Kapik dał motywację jej i jej meżowi do pracy hehe nad takim kapikiem;-) :-)
ale ja już nie chcę jej wynajmować skoro moja mama będzie siedziała w domu:-) bo ostatnio w grudniu to zarobiłam na opiekunkę prawie;-)

u mnie w pokoju jest 20 stopni ale ja nie puszczam jej na golaska no chyba że sadzam ją na nocnik a tak to zakładam jej majteczki i spodenki:tak::tak:
jak ucieknie z nocnika to wtedy robi gdzie po padnie:zawstydzona/y:

Aluska, ja musze najpierw kupic Osakrowi majtusie - bo nie ma zadnych:-D tylko pampersy:-p
a ta Twoja cora to normalnie hest suuper!!:-D:tak::tak:

Sabinko, a jesli to ne tajemnica to ile placilas opiekunce? Miala dniowki, czy na godziny??

hej mamuski :-)
widze ze zaczynacie odpieluszkowywac na maxa... fajnie.
zabkowania wspolczuje .... mojemu tez sie zbiera bo marudzic zaczyna ....

a tu co jakis wieczorny strajk ze milczycie ??!!

mezulek dzis mial wolne i zrobil mi niespodzianke bo mieszkanko wysprzatane zastalam jak nigdy :-D kuchnia wycyckana, w pokojach tez cycus glancus :tak: zatkalo mnie jak wrocilam :-D az milo sie wchodzilo do domku :tak:
jutro nie jade do szprotawy i zagania, na szczescie tylko gorzow mam + skwierzyna ;-) no i jak zdaze troche sulecina lizne ;-) wiec psychicznie luzno sie czuje ze nie bede tak daleko jechac i wesolo mi wieczorkiem :-D Fajne mam w sumie popoludnie, mieszkanko wysprzatane, jutro zrywac sie nie musze o 4.00 a wstane o 7.00 a co! no i cale popoludnie z mezulkiem przesiedzialam :rofl2: dawno tak nie mialam......

dobra kochane wanna pelna wody wiec ide flaki pomoczyc a pozniej na jakis nocny seansik z mezulkiem zasiade wtuleni na kanapie :biggrin2:

ps.wiecie mam ostatnio (jakos miesiac juz) manie na coca cole, bokiem mi niedlugo wyjdzie jak sie nia zatruje... pija ja i napic sie nie moge, przez godzine juz 4 puszki wydudlilam :baffled: i jeszcze bym sie napila :szok:

Witajcie!
Pozwolicie, że sie do Was przyłączę?
Jestem Ilona, mam 28 lat, a mój synek - Kubuś urodził się 8 listopada 2007 r.

dzien dobry!!
czyli jestem pierwsza hahahaha!!!:-D
kochan mam urlopik wiec postaram sie byc czesciej, no ale na dluzej wpadne jak maly pojdzie spac, bo teraz to jest masakra-ja pisze a maly z kanapy na stol mi wlazi, to dziecko ma tyle energi i regeneruje ja w tak krotkim czasie, ze jestem w szoku!!!!:szok::szok:
nawet spac w ciagu dnia nie bardzo chce, ale tego juz jest inna przyczyna
- maly jest tak podekscytowany tym, ze nigdzie nie wychodze, ze nawet nie bardzo chce isc spac w ciagu dnia(idzie spac jak juz padnie) takze usypia mi na dywanie , kanapie, normalnie masakra!!jest brojaz i ma charakterek-musi byc na jego bo inaczej krzyk :( ale za to umie gwizdac hahaha-babcia go nauczyla i jak widzi samoloty to gwizdze ;) :tak::-p

ddobra kochane to tak od od nas a potem poczytam na 100% i wpadne na inne watki

a teraz spadam na kawuche!!!
pije ktos???:-)

reklama
Do góry