reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Dzień doberek:-)

Anulka Elka ma racje kurcze kobito słąbniesz nam tutaj:-) trza dbać o siebie też:-)
Elka nie no co Ty nie wychodziłąm z nim na pole:-) część basenów jest wewnątrz budynku;-) także poszalał tam:-) zdjecia wrzucę wam wieczorkiem:-)
Jagoda i jak tam uspypianie Blanusi:-) udało sie szybko>??:-) co do imienin to mam w październiku;-) a co do basenów to w szaflarach(koło nowego targu) byliśmy a dokłądnie to jest Bańska... czy jakoś tak:-)
Larvunia miłego dnia:-) i miłej pracy:-)

ja znów w lutym musze wrócić na tydzień do pracy bo na urlop chcą dziewczyny isć i mnie proszą czy mogę na hurtownię przyjsć siedzieć:-) no cóż pewnie nei mam wyjścia:-) a Kapik spędzi tydzień z babą:-)

ale szaro na polu buuu ale i tak dobrze że nie pada:-)
miłęgo dnia kobitki:-)
buziak

Heloł Lajdis:tak::tak:

Ale u mnie mgła na dworze:szok: bok obok ledwo co widać:baffled:
Nocka minęła tak sobie:confused: Amanda usnęła o 21.00 a o 2.00 zrobiła pobudkę z wielkim płaczem:-((chyba ją brzuszek bolał bo miała taki twardy :-:)-() i tak mordowaliśmy się do godziny 3.00 po czym wzięłam ją do nas do łóżka i jakoś dotrwaliśmy do godziny 8.00:tak:
Ciekawa jestem jak tam mój m. się czuje po tej wspólnej nocy bo nie miałam okazji się z im dziś zobaczyć:sorry2::zawstydzona/y:

Amanda coś mi tak lekko pokasłuje ale mam nadzieję że syropek pomoże i przestanie:tak::tak:

Dzięki za informację w sprawie tego zgrzytania zębami:tak::tak::tak:
Larvuniu
miłej pracy :tak::tak::tak:
Anulka to osłabienie i jeszcze ta krew z nosa to już nie przelewki :szok::no::no:
bierzesz jakieś witaminy dla kobiet karmiących:confused: może Oskarek za dużo witamin z Ciebie pobiera :no::no::no:
Moim zadaniem powinnaś zaprzestać karmienia i to jak najszybciej bo jak widać Twój organizm nie ma na to już siły:confused: :confused:
Dziecko masz rację powinno być na pierwszy miejscu ale nie kosztem własnego zdrowia:no::no::no:
Powinnaś Kochana zgłosić się do lekarza i to jak najszybciej bo takie osłabienie może być początkiem anemii a tego Ci nie życzę:no::no::no:
Jagoda jak minęła nocka? Grzecznie Blanusia usnęła?U mnie też malż usypał małż jak chciałam zaprzestać karmienia i szło mu to bardzo dobrze:tak::tak: a teraz Amandziucha już nawet nie pamięta co to cycuch:sorry2::confused:
Sabinka super że Kacperkowi podobało się na gorących źródłach:-D:-D:-D

dzien dobry;-)

u nas nocka fatalna:baffled::baffled: Osakrowi widac ze zabek sie przebija... wrrr, ile to potrwa...

Kochane... macie racje co do karmienia... czas juz powoli konczyc... achhh, musze isc do gina, zadbac o jakies witaminy i w ogole...

Aluśka to u was chyba szybciutko cycyuch w zapomienie poszedł:-)
Anulka łaczę sie w tych co miały nocki ciężkie:-) u nas młody sie chyba z 15 razy obudził! ale teraz to akurat wiem że ząbki:-( bo nawet zsmoka obraca sobie odwrotnie i gryzie biedaczek:-(

a wiecie co najgorsze ze ja wiem że ot moja wina bo ja go nauczyłam że wielmozny pan jak jeknie to lecę do niego...ja nawet na śnie to robie:-) i potem nie pamietam;-) hehe masakra...a nawet chociaż bym chciała go oduczyć to nei wiem jak bo nie wiem czasami kiedy idę:-) ło matko ze mną:-)

młody śpi barszczykmi sie gotuje i jestem jakaś ledwo ciepła @ mam miec i normalnie czuję sie fatalnie...

Sabinka współczuję nie przespanej nocki:-:)-(
ach te zębiska u nas 4 wychodzą już 3 miesiąc i wyjść nie mogą:baffled: ciekawe jak długo jeszcze:dry:
Tulaski na dolegliwości @ :confused::confused:mi się wczoraj na szczęście skończyła:sorry2:

Amandziucha ma dziś dzień bez pieluchy i mamy dwa sukcesy dwa razy załatwiła sie na nocniczek:tak::tak: raz zrobiła sisiu a raz kopkę :tak::tak::tak:a pozatym to kilka naście razy zeszczała się w majciochy:-D( będę miała co prać:-p) i raz kopkę na parkiet walnęła:zawstydzona/y::-D:-D:-p

reklama
Aluśka heheheh:-) gratki dla Amandzi:-)
ja dni bez pieluchy będę miała w lecie:-) teraz mam za zimno w mieszkaniu zeby latał długo bez majtków:-) a nie chcę grzać niewiadomo ile bo zbankrutujemy:-) ogrzewanie gazowe;-)

Do góry