Beata34
Fanka BB :)
DZIEN DOBRY
No nareszcie piatekMam kupe prasowania jest chętna do pomocy?
Dobra no to ide poprasować
Jutro mnie czeka wizyta u teściowej
No nareszcie piatekMam kupe prasowania jest chętna do pomocy?
A wiesz Sabinko ze generalnie dobrze jest tam parę ale ale w sumie ok tylko trochę mało konsekwentny jestBeatko jak meżuś daje rade na placo boju??:-)hihi i gratki dla Oleńki za chodzenie:-)
a i dla Ciebie za wyciagniecie apteki:-) buiolek:-)
idę do garów dalej,...
To wcale nie jest mało Mirka chyba niepotrzebnie sie zamartwiaszdzien dobry
sprawdzam ile maly pije wiec dzis do tej pory troche mniej niz 300ml wody .......no ale wiekszosc do jedzenia i u nas w domu jest sucho wiec moze wszystko jest ok
No właśnie doczytałam ze Sabinko jesteś jednak całaSabinka, jak tam po wizycie? Jesteś cała?
Ja niestety tez okresowo mam bóle te ósemkowe więc wiem o co lotto jak to Elbra nasza powiadahejka kolego usypia więc ja pisze:-)
Elbra o takie:
Pierwsze flamastry 1+ MINI KIDS CRAYOLA 12 szt. (530957940) - Aukcje internetowe Allegro
są super;-) Kapik maluje nimi :-) chociaż dodatkowo upodobał sobie ołówek i na moich drzwiach powstały arcydzieła;-)
Bira i jak tam Ini obudziła sie czy śpi wciaż??:-)
Mirka ja dalej potwierdzam że to napewno prze suchotę i ruch:-) poprostu lubi pić :-) nie martw sie na zapas kochana:-) ja nei wiem ile ml młody pije bo nie mierze..;/
Bira, Anulka po wizycie hmmm wkur...:-) ale to normalne z Grazią (teściową ) w roli głównej:-) w skrócie wyjechalismy z Kapikiem o 10 z domu o 11 dzownie do niej ze ja juz jestem gotowa i czy jest w domu ona mi mówi ze będzie za pół godz.. no to pojechałam jeszcze do firmy i o 11.30 wyjechałam wstępując po drodze do biedroki zobaczyć czy cos jest w promocji u niej byłam 11.45 jej wciąż nie było zjawiła sie 12.20:-) czyli jedyne 50 minut spóźnienia marudząc cos że wyjść nie mogła:-) ble ble ble A TELEFONY NIE ISTNIEJĄ! więc o 12.20 przyszła a my o 12.30 pojechaliśmy heheh Długa wizyta prawda;-);-) ;-)
buziole zaraz wracam młody cos marudzi:-) kolejne zębiska idą ....ale wiecie co mi ta 8 tak napierd..i wkurzam się o byle co...ehhh to nei dziwie sie małemu...
Dobra no to ide poprasować
Jutro mnie czeka wizyta u teściowej