reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Anulka ostrożna z Ciebie mamuśka:tak::tak: ja bym nie dała rady tak cały czas chodzić za małz zwłaszcza że ona nie chodzi tylko biega po mieszkaniu jakby jej ktos motorek w dupcię wsadził:eek: czasami nie wyrabia na zakrętach i są guzy ale wówczas wstaje i leci dalej:tak:
choinkę też przeżyła :-D na koncie dwie bąbki zbite i łańcuch porwany:eek:
nawet gdy ja dotknęła i było kuj kuj to się tym nie zraziła:dry:

w kuchni tez nie mamy drzwi ale teściowa nie zgodziła się na zamontowanie bramki:dry:
Jolie trzymaj się:tak::tak: buziaki dla Tymeczka:tak::tak::tak::tak:

reklama
elbra .........to mnie juz nie na zarty zmartwilas , jutro sprawdze ile maly tak na prawde pije
bo moze jest w tym moja wina bo ja mu daje nie to zeby on ciage prosil ale tez raczej nie odmawia
czy ktoras z was moze wie ile dziecko piwinno pic na dobe
tak czy siak zapytam sie tez lekarza no i bede sprawdzac ilosci ktore on pije
Mirka konsultacja z lekarzem będzie najlepszym rozwiązaniem:confused:
Nie zamartwiaj się na zapas:confused:
Trzymam kciuki żeby z Nickim było wszystko ok:tak::tak::tak:

Aluska, fajan ta Twoja tesciowa:sorry: a co do bombek to ja kupilam w tym roku nietlukace:-D:-D no i macie racje... ja po kilku godzinach opieki na d Oskarem padalam... wiec moze faktycznie przesadzam... no i robie teraz w tej kwestii rewolucje:-D:-D

Mirka, ja nie bardzo wiem ile Oskar pije, zdecydowanie wiecej niz kiedyz - bokiedy s to nie wypil 100ml... a teraz mysle ze k. 200ml + cyc... no i dlatego ciezko mi zmierzyc bo jednak mlekiem nadrabia... ale nie sadze bys miala powod do zmartwienia, ale sama wiesz, ze zeby uspokoic sie tza zapytac lekarza:tak::tak:

Bira niezła sobie kryjówkę Ingusia znalazła :-D:-D Amanda też ostatnio upodobała sobie miejsce w szafie :-D:-D
no a od czasu do czasu to i w dolnej szufladzie komody lubi posiedzieć:cool:

To się jeszcze pochwalę że Amandziucha nie je już w nocy :tak::tak: no dziś była 5 nocka bez am am :tak::tak::tak:
Robi niestety jedną pobudkę ale wówczas biorę ją na ręce, głaszczę po główce żeby się uspokoiła i odkładam do łóżeczka:tak: czasem daje jej wody do picia:happy2:
i tak śpi do 7.00 :tak::tak:Przy dobrych wiatrach jak zrobie jej mleczko to śpi ze mną na wyrku do 9.00 :-D:-D:-D

Hello:-)
Ja już po pracy:tak:ale spompowana jestem ale jeszcze moze jakiś romantyczny wieczorek mi się trafi;-):tak:

Dzien dobry;-);-)

Bira... usmialam sie z Ingi w szafie:-D:shocked2::shocked2:

Beatko, no i Twoja Ola tez super ma miejsce na kupe:-D:-D

Elbra, kupowalam na allegro takie po 1,5zl czy 2 zl za sztuke:tak: tyle ze jak masz cykle nieregularne to kup wiecej, bo jak bedziesz zalowac testow to mozesz nie trafic na owulacje...

U nas dzis rozbieranie choinki, sciagnie ozdob swiatecznych noi sprzatanie - a jednoczesnie lekkie przygotowanie domu pod wojaze samodzielne Oskara... mazzaklada w przedpokoju w komodzie blokady na szuflady, bo tam mamy lekarstwa, karme dla krolika... i lepiej by Osakr tego nie dorwal...
Noi musze jeszcze kupic chyba 2 bramki - 1 na schody i jedna do kuchni, bo w kuchni nie mamy drzwi:-p

ale dzis juz Oskar biegal sam po domku a ja robilam swoje... takze dzieki za rady, dobrze Was miec:tak::tak:
Anulka nie warto tak dmuchać i chuchać bo Oskarek potem będzie taki jak syn mojej niani a ma być prawdziwym mężczyzna prawda? a i Ty będziesz miała wiecej luzu a i tak zawsze na oku go masz:tak:

elbra .........to mnie juz nie na zarty zmartwilas , jutro sprawdze ile maly tak na prawde pije
bo moze jest w tym moja wina bo ja mu daje nie to zeby on ciage prosil ale tez raczej nie odmawia
czy ktoras z was moze wie ile dziecko piwinno pic na dobe
tak czy siak zapytam sie tez lekarza no i bede sprawdzac ilosci ktore on pije
Mirka Ola tez mało pije mleko to tez picie.Jak czytałam to wasze brzdące piją soczki a moja to tylko herbatkę melisowa z Bobovity i nic innego:no:Jak dziennie wypije z 120 ml to jest dobrze:tak:

Anulka ostrożna z Ciebie mamuśka:tak::tak: ja bym nie dała rady tak cały czas chodzić za małz zwłaszcza że ona nie chodzi tylko biega po mieszkaniu jakby jej ktos motorek w dupcię wsadził:eek: czasami nie wyrabia na zakrętach i są guzy ale wówczas wstaje i leci dalej:tak:
choinkę też przeżyła :-D na koncie dwie bąbki zbite i łańcuch porwany:eek:
nawet gdy ja dotknęła i było kuj kuj to się tym nie zraziła:dry:

w kuchni tez nie mamy drzwi ale teściowa nie zgodziła się na zamontowanie bramki:dry:
Jolie trzymaj się:tak::tak: buziaki dla Tymeczka:tak::tak::tak::tak:
Aluśka Amandzia persching:-D
Moja zaczęła od dzisiaj dopiero przy jeździku chodzić sama ale smiga wtedy ze hej tylko o lustra się boje bo mam szafy całe zalustrzone:tak:

Dzien dobry

Moje dziecko ju\z od dw\och godzin na nogach i teraz lamentuje, \ze nie chc\e rowerka wyciagnac... Wczoraj prawie dwie godziny ja pchac musialam:no:

Beata, widac nie trafily nam sie krolewny z rozowymi wstazeczkami tylko \lobuzy;-) Na sylwestra bylismy ze znajomymi i ich dwuletnia corka, to ta moja gwiazda rzucala si\e na Magde przy pierwszej lepszej okazji, a byla tak zazdrosna, ze nawet mleko pila bez awantur:zawstydzona/y:

Sabinka, Elbra, Inga tez jest wiecznie obtluczona... Ostatnio nabi\la sobie guza pod okiem... nie mam pojecia kiedy, bo nawet sie nie rozplakala.
Bira masakra łączę się w bólu:-D
A tak chciałam mieć spokój po Michale ale nie sadzone mi to niestety:no:

Bira niezła sobie kryjówkę Ingusia znalazła :-D:-D Amanda też ostatnio upodobała sobie miejsce w szafie :-D:-D
no a od czasu do czasu to i w dolnej szufladzie komody lubi posiedzieć:cool:

To się jeszcze pochwalę że Amandziucha nie je już w nocy :tak::tak: no dziś była 5 nocka bez am am :tak::tak::tak:
Robi niestety jedną pobudkę ale wówczas biorę ją na ręce, głaszczę po główce żeby się uspokoiła i odkładam do łóżeczka:tak: czasem daje jej wody do picia:happy2:
i tak śpi do 7.00 :tak::tak:Przy dobrych wiatrach jak zrobie jej mleczko to śpi ze mną na wyrku do 9.00 :-D:-D:-D
Aluśka wspaniale no u nas co 2-3 noc niestety jeszcze karmienie nocne jest

Ide na inne wateczki

cześć kochane:-)

napisze narazie tylko tyle wychodzi mi ostatnia 8!!!!!!!i mam dosć.!! już wiem czemu kapik marudny jak mu ida zeby! chyba dentinox sobie muszę kupić:-)
wpadne potem bo jade do teściowej:-) i na zakupy:-)
buziole

reklama
troszke nadrobie:-) ...
Mirka co do picia Kapik pije dużo ale czy aż tak dużo...hmm nie wiem raczej nie...ma zrobioną herbatke z wodą a pije kiedy ma chęć...trzymam kciuki żeby nie było to nic niepokojącego:-) ja też myśle że poprostu mu cieplutko:-) i duuużżżooo biega:-) i dlatego tyle pije:-)
Joli helou:-) wpadaj do nas:-) i pokaż nam Tymusia co...:-)
Anulkaco do bombek to mam tłukące ale Kapika jakoś w tym roku wybitnie nie interesuje choinka ma do niej dostęp ciągły ewnetualnie czasem podbiegnie i dotkniejakąś bombeczke:-)
super że Oskarek powoli zaczyna być spuszczany z oka;-)
Aluśka no co Ty mówisz jak to sie nei zgodziła na zamontowanie bramki! co za baba:-/ i gratki dla Amandzi za niejedzenie nocne:-)
Beatko jak meżuś daje rade na placo boju??:-)hihi i gratki dla Oleńki za chodzenie:-)
a i dla Ciebie za wyciagniecie apteki:-) buiolek:-)

idę do garów dalej,...

Do góry