reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
mojemu chyba nie dolega koslawosc... chodzi w takim rozkroku jakby nie wiem ile pieluch mial miedzy nogami :-p smiesznie biega ;-)
aluska bedzie dobrze:tak:

dzień dobry:-)

Ja tak nietypowo dzisiaj wpadam ;-)bo mam na popołudnie do pracy.Ola spi wiec kuknęłam:tak:
Mąż juz tez w domku pojechał załatwić sprawy jeszcze z dowodem rejestracyjnym i zaraz zmiane robimy on bedzie panią domu i niania a ja ide odpoczac wsród ludzi:-)
Elbra nie smuc sie dobrze ze teraz test nie wyszedł bo przecież chora jesteś:tak:.Anulka chyba dobrze podpowiedziała kup sobie testy owulacyjne:tak:.Musi być dobrze przecież macie Piotrunię:tak:
Bira no gratki dla Ingi:tak:i za zęba i za chodzenie.One z Olka to prawie ja bliźniaczki no ja też się chwalić córeczka nie będę bo nie ma czym:no:łobuz nad łobuzami:-D
Przedwczoraj weszła np. do bębna pralki i jeszcze wcześnie oplotła sobie sznur od lampy dwa razy wokół szyi mówię wam idzie tylko płakać:szok:
Asix my też czekaliśmy ale miesiąc bo ten pesel nadaja centralnie w Warszawie:tak:
Ja bym sie po Maciusiu nie spodziewała takiego zachowania:-Dale w koncu to chłopak:tak:
Anulka ja już spasowałam z wyprzedażami nie mam kasy ale parę landryneczek udało mi się wyłowić:-D;-)

Pominęłam kogos przeprszam:tak:
Uciekam kochane zaraz do pracy tylko obiadek jeszce przygotuję jutro tez nietypowo postaram się wpaść;-)

czesc mamuski :-)

melduje sie
dzisiaj mija 14 dzien diety i wynik -2,5kg:-) zdrowo sie odchudzam,tak by 1kg tygodniowo tracic,Gabriel nadal karmiony piersia :-) po pierwszym szczepieniu i wazy moj kochany klocuszek juz 6900g a Hania 9200g:-)
no niestety i nas dopadlo jakies przeziebienie,K. mial grype i dziewczyny walcza,Mila i Hania goraczkowaly dwa dni,teraz Mila jest oslabiona,bo rano nawet wymiotowala a Hania ma mokry kaszel :-( no ale licze,ze nic sie nie rozwinie..

a ja dzisiaj ide do szkoly!!! :szok::szok: mam stracha,bede wrzucona na gleboka wode,bo kurs zaczal sie 5 stycznia,a jakas spiaca ksiezniczka z biura powiedziala,ze 19ego :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wczoraj cos mnie natchnelo by K. tam zadzwonil i uslyszalam,ze mam dzisiaj przyjechac na lekcje a po lekcjach bede miala rozmowe kwalfikacyjna by przydzielono mnie do odpowiedniej grupy :szok:
jestem spanikowana....

ok znikam,bo musze jeszcze na Orbim pojezdzic i wziasc kapiel
mam fajnie bo K. wzial zwolnienie chorobowe na dzieci i od soboty siedzimy sobie w domku :-)
przepraszam,ze tak o sobie
obiecuje nadrobic pozno wieczorem jak wroce....:sorry::szok:

Baetko... normalnie szok taka zdolna Ola...:szok::-D:-D:-D a swoja droga to kto wie co Oskarowi by przyszlo do glowy... bo tak czytajac Wasze posty to wydaje mi sie ze ja za bardzo jestem tuz obok Oskara i nie moze mnie az tak zaskoczyc:-D:-D a u Was chyba dzieci sobie psoca na calego, a Wy np. odkurzacie... ja jestem jednak panikara i jak Oskar sie bawi to ja sobie siedze obok... dopiero jak wloze go do krzeselka czy kojca (choc juz coraz bardziej sie buntuje) to moge cos tam zrobic... no i jak spi... ale tak to nie zostaje spuszczony przeze mnie z oczu... chodzi, biea po domu a ja za nim:confused:

Elbra, moze nie szalej z praca az tak, w koncu jestes na antybiotyku i jestes chora... ale dobrze ze juz masz sie lepiej, no i nie martw sie tymi testami... z owulacyjnymi pojdzie expresem:-p;-)

Lilka, gratuluje -2,5kg, pieknie:tak: a duzo masz zamiar gubic?? Masz jakas specjalna dietke czy sama madrze sie odzywiasz, bo piszesz ze karmisz Gabrysia? A no i uwazam, ze super, ze jest na cycu - gratki dla Ciebie, ze dajesz rade:tak:
Zdrowka dla Was i wypoczywaj poki maz na chorobowym:-p;-)
Czekam z niecierpliwoscia jakie bedziesz miec wrazenia po zajeciach w szkole:tak::tak:

U nas Oskar ma drzemke, maz sie relaksuje przy kompie na kawce, ja przy moim lapku na kawce Ince:-p, zrobilam ciasto na racuchy, zekam az podrosnie i ide smazyc:-p
a co do zdrowka to dalismy rade z tymi syropkami i witaminka, Oskarus juz nie kaszle i ma sie dobrz, nie liczac plakusiania w dzien i nad ranem, ale to te zebyyyyy:confused::confused::confused:

helou lejdis:-)

robie gulasz:-) narobiłyście mi smaka:-) wpadne wieczorem i popisze;-)
i do tego sprzątam ...posciele piorę i takie tam ...ale mnie naszło:-)

buziolki

reklama
Do góry