reklama
Cześć kochane,
Igi od 3 dni ma ospę, jednak chwycił od Wiktora a juz myślałam że u nas w domu koniec z chorowaniem, ma gorączkę 38,3 pod pachą i strasznie płacze. Nie chce nic jeść, ciągle tylko u mnie wisi na ręku, dopiero teraz mam chwilę to piszę, bo zasnął.
Jest cierpliwy przy smarowaniu bąbli, nie to co Wiku, za którym trzeba latać.
Ściskam Was, wstawię pranie, choć tyle zanim mąż wróci z roboty...
Igi od 3 dni ma ospę, jednak chwycił od Wiktora a juz myślałam że u nas w domu koniec z chorowaniem, ma gorączkę 38,3 pod pachą i strasznie płacze. Nie chce nic jeść, ciągle tylko u mnie wisi na ręku, dopiero teraz mam chwilę to piszę, bo zasnął.
Jest cierpliwy przy smarowaniu bąbli, nie to co Wiku, za którym trzeba latać.
Ściskam Was, wstawię pranie, choć tyle zanim mąż wróci z roboty...
E
ELBRA
Gość
...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Misia... no to chlopaki beda miec ospe juz z glowy;-)
zycze by przeszlo szybko i bez swedzenia
Elbra, no tez wydaje mi sie ze 2,5 czy 3 godzinki to fajnie na sen w dzien, a wieczorem kladziemy Oskara k. 20-21 i wstaje rano k.7-8mej
Larvuniu... masakra o 4tej rano wstac... wrrrr.. wspolczuje...
a jak tak w ogole w tej nowej pracy, cos sie polepszylo?
zycze by przeszlo szybko i bez swedzenia
Elbra, no tez wydaje mi sie ze 2,5 czy 3 godzinki to fajnie na sen w dzien, a wieczorem kladziemy Oskara k. 20-21 i wstaje rano k.7-8mej
Larvuniu... masakra o 4tej rano wstac... wrrrr.. wspolczuje...
a jak tak w ogole w tej nowej pracy, cos sie polepszylo?
heloł
Byłam dziś z Amandziuchą u ortopedy na kontroli chodu no i stwierdził że ma płaskostopie i koślawe nogi
no ale jak już sie dowiedziałam od domóweczek że płaskostopie może utrzymywać do 4 roku życia i jest to normalne więc nie ma powodu się tym jeszcze zbytnio przejmować no ale zalecone usztywnione buty zakupimy
A na poprawę krzywych nóżek mamy sadzać ją po turecku tak często jak tylko to możliwe
Misia zdróweczka dla chłopaków
Karina ale miałaś przezycia dobrze że udało Ci sie Szymka złapać
Byłam dziś z Amandziuchą u ortopedy na kontroli chodu no i stwierdził że ma płaskostopie i koślawe nogi
no ale jak już sie dowiedziałam od domóweczek że płaskostopie może utrzymywać do 4 roku życia i jest to normalne więc nie ma powodu się tym jeszcze zbytnio przejmować no ale zalecone usztywnione buty zakupimy
A na poprawę krzywych nóżek mamy sadzać ją po turecku tak często jak tylko to możliwe
Misia zdróweczka dla chłopaków
Karina ale miałaś przezycia dobrze że udało Ci sie Szymka złapać
bira
Listopadowe mamy'07
Hej
Padam dzisiaj... Inga była tak niedobra, że nie wiem jak się nazywam...
Misia, zdrówka dla chłopaków:-)
Larvunia, o 4 musisz wstać Masakra
Aluśka, co to znaczy koślawe nogi
Asix, powodzenia z urzędowymi sprawami...
Padam dzisiaj... Inga była tak niedobra, że nie wiem jak się nazywam...
Misia, zdrówka dla chłopaków:-)
Larvunia, o 4 musisz wstać Masakra
Aluśka, co to znaczy koślawe nogi
Asix, powodzenia z urzędowymi sprawami...
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Bira.... ja tez dzis padam na pysk... Oskar caly dzien marudzil... ale widac juz ze wychodza mu czworki... wrrrr, ale widac ze dziaselka sa opuchniete juz kilka dni... albo i lepiej... mam nadzieje ze juz niedlugo sie przebija
reklama
Podziel się: