reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
anulka poczytalam no ale i tak sie muszze skontaktowac z urzedem miasta u mnie w miescie i zapytac sie o procedury, dzieki jescze raz no i teraz naprawde ide juz do banku ;)

Cześć kochane,
Igi od 3 dni ma ospę, jednak chwycił od Wiktora a juz myślałam że u nas w domu koniec z chorowaniem, ma gorączkę 38,3 pod pachą i strasznie płacze. Nie chce nic jeść, ciągle tylko u mnie wisi na ręku, dopiero teraz mam chwilę to piszę, bo zasnął.
Jest cierpliwy przy smarowaniu bąbli, nie to co Wiku, za którym trzeba latać.

Ściskam Was, wstawię pranie, choć tyle zanim mąż wróci z roboty...:cool:

zdrowka zycze dla chorujacych :tak:

nic mi sie niechce laski a jutro wstaje o 4.00 :-( masakra najpierw jade na zebranie na 7.00 do szczecina a pozniej oddaje samochod do serwisu ........NIECHCE MI SIE :-(

Misia... no to chlopaki beda miec ospe juz z glowy;-)
zycze by przeszlo szybko i bez swedzenia:-p:tak:

Elbra, no tez wydaje mi sie ze 2,5 czy 3 godzinki to fajnie na sen w dzien, a wieczorem kladziemy Oskara k. 20-21 i wstaje rano k.7-8mej

Larvuniu... masakra o 4tej rano wstac... wrrrr.. wspolczuje...
a jak tak w ogole w tej nowej pracy, cos sie polepszylo?

heloł:tak:

Byłam dziś z Amandziuchą u ortopedy na kontroli chodu no i stwierdził że ma płaskostopie i koślawe nogi:eek:
no ale jak już sie dowiedziałam od domóweczek że płaskostopie może utrzymywać do 4 roku życia i jest to normalne :tak:więc nie ma powodu się tym jeszcze zbytnio przejmować no ale zalecone usztywnione buty zakupimy:confused:
A na poprawę krzywych nóżek mamy sadzać ją po turecku tak często jak tylko to możliwe:confused::confused::confused:

Misia zdróweczka dla chłopaków:tak::tak::tak::tak:
Karina ale miałaś przezycia dobrze że udało Ci sie Szymka złapać:confused::confused::confused:

Hej

Padam dzisiaj... Inga była tak niedobra, że nie wiem jak się nazywam...

Misia, zdrówka dla chłopaków:-)

Larvunia, o 4 musisz wstać:szok: Masakra:eek:

Aluśka, co to znaczy koślawe nogi:eek::szok:

Asix, powodzenia z urzędowymi sprawami...

Bira.... ja tez dzis padam na pysk... Oskar caly dzien marudzil... ale widac juz ze wychodza mu czworki... wrrrr, ale widac ze dziaselka sa opuchniete juz kilka dni... albo i lepiej... mam nadzieje ze juz niedlugo sie przebija:tak:

reklama
anulka moj tez jakos marudzi.... jak narazie nowych zebow nie widac.
co do mojej pracy to denrwuje mnie i coraz intensywniej zastanawiam sie nad jej zmiana..... -szefa mam do bani.

Do góry