reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Dzięki za gratki :-) Młoda nadal usypia... nie mam siły do niej... Albo nie chce spać w dzień a jak uda się ją zmusić do drzemki to potem takie akcje mamy, że do 22 wojuje... Kurcze, gdzie to moje grzeczne (wymarzone;-))dziecko;-)?

Anulka, kolorowych snów. A jak Oskarek ze spaniem? Śpi z Wam i czy sam?

Elbra, mojej na razie zostało. Jak na wigilię zacvzęła mówić ludzkim głosem tak do tej pory się jej nie zmieniło. Ciekawe do kiedy. Widać u Ciebie poczuła, że Ty też za dobra się robisz;-)

reklama
czesc kochane!!!
jejku ale sie u was dzieje i dzieciaczki tak broja :D

sabinka-widzialam fotke-masakra!! nie bylo ci zimno??? :) no i zalatwiaj paszport jak mus to mus!!!
ja wlasnie wrocilam z konsulatu w sprawie paszportu no i niestety lipa, bo musze jechac do polski i umiejscowic akt urodzenia malego i wyrobic mu PESEL nie wiecie co jest potrzebne do peselu i ile sie na niego czeka? bo ja bede w polandzie w kwietniu i to na tydz. watp[ie czy mi sie uda....

elbra-zdroweczka kochana, mam nadzieje, ze antybiotyk zaczal juz dzialac, no a tescikiem sie nie przejmuj-bedzie dobrze!!!
beatka-tak czytalam o Oli i moj Matti jest dokladnie taki sam-uparty i musi postawic na swoim, nie wiem po kim to ma ;)
no i mezus juz wraca? tak mi sie wydaje, ze on dosyc czesto jest w polsce nie? no i masz racje-odpoczniesz sobie, a mezulek bedzie mial sie okazje wykazac ;)
a i usmialam sie z tego lizania szyb na maxa!!! :)

anulka-widze, ze u ciebie zakopowe szalenstwo, czyzby goraczka wyprzedazy??
u mnie jest czyste szalenstwo, mam juz dosc tych wyprzedazy i tych tlumow-mam nadzieje, ze to sie wkrotce skonczy no i przez ta prace to nienawidze zakopow, moze mi sie jeszcze odmieni, hihihi ;)

bira-gratki dla Ingusi :)
dobra lece do banku sprawy pozalatwiac,papapapapapapa!!!!

Dzien dobry;-)

Bira, co do spania to u nas Oskar ma 1 drzemke (wlasnie sa jeszcze maluszki co maja 2 drzemki???) w dzien - i spi wtedy 2,5-3 godziny. Spi w salonie na rozlozonym narozniku... a w nocy spimy we trojke:-p:dry:
no i mysle ze bedziemy pracowac nad osobnym spaniem jak sie odstawimy od cyca.. bo tak to bez sensu...

Elbra... ja tez lubie fasolke po bretonsku - alemezus moj to jua uwielbiaaaaa, jak gotuje to sama fasole juz wyjada:zawstydzona/y::-D:-D
A testowankiem sie nie martw tak... w koncu jestescie zdrowi bo jest Piotrus, wiec glowa do gory. Bedzie i drugie bejbi:tak::tak::tak:moze kup sobie testy owulacyjne?;-)

Asix, witaj;-)

wierze, ze na mysl o wyprzedazach nie masz blysku w oczach:-D j:-D pamietam jak jako 17latka pracowalam w dyskotece... stalam na zmywaku, pomagalam w szatni, czy biegalam z taca... wrrrrr, do tej pory nie lubie dyskotek:cool2::-D:-D

no wlasnie o tym mowie-hahahaha!!!
no ale i tak uleglam i sobie cos kupilam z tym ze u mnie w sklepie, bo po innych nawet nie chodze ;)

Asix u nas pesel nadany byl na podstawie aktu urodzenia, wiem ze maz skladal akt urodzenia - chyba w Urzedzie Miasta i oni maja na to okreslony czas - w naszym miescie chyba 14 dni... ale wiem ze po tygodniu byl nadany... dzwonilam i pytalam no i byl...

reklama
o kurcze to by bylo dobrze jakby mi sie udalo wszystko zalatwic w polsce za jednym zamachem, dzieki kochana za odp. a to musi odebrac jeden z rodzicow tak? czy moze ktos inny? kurcze pewnie nie wiesz... dobra dzieki i tak za informacje teraz sama musze cos wyknuc :)
buziolki!!

Do góry