reklama
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Wow, Larvuniu caly dzien w wyrku a mezus tez ma wolne?? bo juz sie martwie co bedziesz robic
E
ELBRA
Gość
....
Ostatnio edytowane przez moderatora:
anulka1979
uciekam juz spac do moich facetow
dobranoc:-);-)
dobranoc:-);-)
Beata34
Fanka BB :)
A ja teraz mam moich 5,5 km i tez jest ok tka bezpieczna odległosć
Larvuniu idź lepiej sprawdzic co tam jest grane z ta głową bo róznie bywa
A z Karina to wam pisałam że się do mnie odezwała na priva ale juz dość dawno miała szymka chorego.
Zaraz do niej napiszę na gg zeby sie odezwała
Anulko dobranoc ja tez ide
A Elbra bym zapomniała wczoraj kupiłam sobie szmatke od babki takiej jednej z mikrowłokna(nie mikrofibry)za 30 złale jest ekstra jutro okienka szybko nia przejade i wypuckuje domekPolecam perfekcyjna polecam
No to do juterka
Larvuniu idź lepiej sprawdzic co tam jest grane z ta głową bo róznie bywa
A z Karina to wam pisałam że się do mnie odezwała na priva ale juz dość dawno miała szymka chorego.
Zaraz do niej napiszę na gg zeby sie odezwała
Anulko dobranoc ja tez ide
A Elbra bym zapomniała wczoraj kupiłam sobie szmatke od babki takiej jednej z mikrowłokna(nie mikrofibry)za 30 złale jest ekstra jutro okienka szybko nia przejade i wypuckuje domekPolecam perfekcyjna polecam
No to do juterka
anulka no nie zapominaj mam @ wlasnie na indianca nie lubimy ;-) heheheh..., pozatym mezulek idzie do pracy jutro na 10.00 wroci pewnie cos okolo 18.00 caly dzionek wiec w pizamce bede biegac, tylko ja i moj Babelek dzien szalenstw pozwalam malemu na wszystko i sobie tez
anulka1979
dzien dobry...
a u nas od 4tej rano Oskarusia meczyl kaszel - juz teraz mokry i slychac jakby cos tam sie odrywalo... buuuuu....:---(
a u nas od 4tej rano Oskarusia meczyl kaszel - juz teraz mokry i slychac jakby cos tam sie odrywalo... buuuuu....:---(
E
ELBRA
Gość
....
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Beata34
Fanka BB :)
Dzień dobry:-)
U nas szaro i burowięc cały dzionek bedziemy w domku, rozebraliśmy choinkę i zobaczymy co po sprzatanku.
Elbra u nas na polu już dodatnie temperatury więc nic przyjemnego
Anulka przy takim kaszlu na noc warto diphergan dawać ale to na rp.Oskar nie bedzie spał bo niestety kaszel nie sprzyja snom.Ja w ciagu dnia miałam inhalacje z pulmicortu i super było tydzień i czysto w oskrzelach bez antybiotyku
Albo coś wykrztusnego w dzień a na noc diphergan
dobra lece do roboty
U nas szaro i burowięc cały dzionek bedziemy w domku, rozebraliśmy choinkę i zobaczymy co po sprzatanku.
Elbra u nas na polu już dodatnie temperatury więc nic przyjemnego
Anulka przy takim kaszlu na noc warto diphergan dawać ale to na rp.Oskar nie bedzie spał bo niestety kaszel nie sprzyja snom.Ja w ciagu dnia miałam inhalacje z pulmicortu i super było tydzień i czysto w oskrzelach bez antybiotyku
Albo coś wykrztusnego w dzień a na noc diphergan
dobra lece do roboty
Podziel się: