reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

bry dzien :biggrin2:
synus chyba zrozumial co ja czoraj mowilam ze lenimi sie caly dzionek dzis i obudzil mnie dopiero po 9.00 :-D normalnie szok :rofl2: teraz znowu lezy sobie w lozeczkum ale on codziennie ma drzemki ok 12.00

lece kawunie zrobic sobie

reklama
Witam:tak:

Pogoda u nas chlapowata więc koczujemy w domu:dry:

Z Amandą muszę sie wybrać do lekarza bo strasznie się drapie:no::no::no:
jak byliśmy ostatnio to pani doktor kazała znowu kompać ją w Emolium i prać w proszku dla dzieci ale to nic nie pomaga :confused:
tak sie zawzięcie drapie po brzuszku, ramionach i pleckach że aż małe strupeczki się pojawiają:-:)-:)-(
Aluska... ale numer z ta zielonomi... hmmm, ale to znaczy ze pod tym nickiem byla ona od poczatku - opiekunka, a mama tych maluchow nie korzystala nigdy z forum na BB??
Anulka tak matka bliźniaków nie korzystała nigdy z tego forum:confused: to ta psychiczna opiekunka przywłaszczyła sobie jej tożsamość:szok::szok::no::crazy::crazy:
Larvuniu mam nadzieję że już ten straszny ból głowy się nie pojawi :confused::confused:
może to z przemęczenia:confused:
A Elbra bym zapomniała wczoraj kupiłam sobie szmatke od babki takiej jednej z mikrowłokna(nie mikrofibry:no:)za 30 zł:szok:ale jest ekstra jutro okienka szybko nia przejade i wypuckuje domek:tak:Polecam perfekcyjna polecam:-D
Beata jak tam się szmateczka sprawdziła?:sorry2:;-)
dzien dobry...
a u nas od 4tej rano Oskarusia meczyl kaszel - juz teraz mokry i slychac jakby cos tam sie odrywalo... buuuuu....:-:)-:)-(
bidulek:-( dużo dużo zdróweczka życzę że szybko mu się poprawiło:confused::confused::confused:

elbra no kuruj sie kobito... pod kolderke szybciutko, niech twoj men cie rozgrzeje i wypacaj sie ;-)
duzo zdrowka chorujacym zycze :tak:

cześć kochane:-)
wpadam na chwilke powiedzieć że żyje:-) byłam dziś z Kapikiem w Krynicy bo się nam nudziło z domu a meżuś nas wyrzucił hehe bo miał prace:-) a zaraz znajomi przychodzą i brat z żoną no i cholercie nie mam czasu na nic..;/

Melduję się :tak:zmęczona ale zadowolona Aluska szmatka rewelka:-D;-)Może Amanda ma pokarmowa alergię?
A widze ze temat choroby znowu powraca niedobrze:no:Elbra kurujcie się moze to nie wcale od zebów
Sabinko ja też miałam gosci ale juz jest po i jestem w piżamce i zaraz do wyreczka lecę:tak:

reklama
Do góry