reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

dzien dobry
maly nie ma zadnych skutkow ubocznych nawet ma sie lepiej niz przed :)
a te budzenie chyba wynikalo z tego ze mu bylo chlodno
wczoraj kupilam mu spiworek i dzis spal super
maly nie lubi byc przykryty tzn ja go przykrywam ale jak sie raz obidzi w nocy to pozniej nie ma szans go przykryc bo w pada w jakas panike ........mam nadzieje ze spiworek rozwiaze sprawe

lilka ,aluska ......o co chodzi z zielono mi ja niepamietam tej historii

reklama
Aluska na jakim watku jest ta afera?
szczególnie pewnie na zamkniętych do których miała dostęp :baffled:
a tak poza tym to maj 2005 i 2009 zapewne :baffled:
ten cytat który podałam przytoczyła znajoma z domówek z którymi też piszę wczoraj ale dokładnie nie wiem z którego wątku go wzięła:dry:

Ja też sie cieszę że jednak Max żyje :tak:ale to nie fer że ktoś tak igra z uczuciami innych:-:)-(

Heloł :tak:
dziękuję za miłe przyjęcie:tak::tak::tak:

Pusia co do tych klocków Lego to są te z małymi elementami czy posiadają w swoim asortymencie większe dla takich małych szkrabów?:sorry2:

A gdzie nam się podziała Anineczka ???

czy afera z zielono mi też do Was dotarła bo ja jestem w takim szoku aż nie wiem co napisać:no::no::no:

Heloł :))))

co do klocków to mamy Lego Duplo takie od 1,5 do 5 roku życia (chyba ich juz nie sprzedają bo jak my kupowaliśmy to na cały wrocław nie było ani sztuka i wszędzie mówili że już im ich nie dostarczono. My kupiliśmy tu http://bajkowykuferek.bazarek.pl/opis/133415/5380-duplo-duze-pudlo-z-klockami-zapas-klockow-lego-duplo.html. Naprawde polecam mają w zestawie taką podstawkę, żeby zrobić samochodzik SUPER SPRAWA :))).

hellol...

obiadek podszykowany, domek ogarniety, Oskarus ma drzemke, wiec mam moment:-p

Dziekuje Kochane za odpowiedzi co do kaszelku, jestescie Kochane... zawsze mozna na Was liczyc:tak::tak: jeszcze dzwonilam do naszego lekarza i mowil, ze taki sporadyczny kaszelek mozna przeczekac, ze czesto po infekcji tak moze byc przez nawet tydzien;-)

Aluska, och to maz watpi w to co Ty mowisz o tesciowej... wrrrr, kopniaka mu w dupencje!!!!

A co do zielonomi, to podpisuje sie pod Elbra, tez nie wierze ze opiekunka niby cos takiego pisala... po coooo??? bardziej ze w ogole taka postac jest fikcyjna... bo nie uwierze ze jakakolwiek mama moglaby pisac tak o sobie i swoich dzieciach... nie wiem, ale kots lubi chyba byc w centrum zainteresowania, wrrrrr!!!!
A pamietam ze az ciarki mialam jak czytalam o tym ich wypadku, o smierci jednego chlopca, o poronieniu, o walce o zycie drugiego... nawet mezowi opowiadalam, tez przezywal to... i jakos nawet jak kupowalalm fotelik samochodowy to myslam o bezpieczenstwie nade wszystko - znowu majac przed oczami to buuum na autostradzie zielonomi.... achhhhh, jacy ludzie sa dziwni, bawi ich to ze ktos cierpi, martwi sie... ni cholery nie rozumiem:no::no::no:

zyje
ledwo ale zyje

kochane w skrocie
od poniedzialku zle sie czuje
mam dziwne bole glowy...ogromne! nie wiem co sie dzieje. Juz zaczynam brac ketonal nawet bo po scianach chodze. dzis juz lepiej. najpierw lekki bol glowy mialam, leczylam zwyklymi talb przeciwbolowymi, bol narastal i tak. no i wczoraj mialam kryzys bol ogromny :no: myslalam ze mi oko wyplynie, moglybyscie mi na rzywca ciac noge a i tak wiekszy bol to bylby glowy :-( nie wiem co jest. dzis jakby lepiej.... ale nie wiem co dalej. jak nie przejdzie to jutro ide do lekarza :-( no i dop tego @ dzis dostalam :baffled:
wybacZcie wiec ze sie nie udzielam :-(
pozdrawiam

Czesć :-)

Padam i jeszce raz padam na pysk dzisiaj.Tak tylko odpaliam kompa i zjrzałam:-pdo was nieprzytomna.
Dziękuję za wyjasnienia i wskazówki w sprawie Olki jeszce jutro raz przeanalizuję je:tak:
Anulka chrypka jest o tyle niebezpieczna ze panuje teraz taki wirus atkujacy własnie górne drogi oddechowe i potem po paru dniach jest juz nadkazenie bakteryjne i tylko antybiotyk.Póki co moze syrop prawoślazowy a jak ma mokry kaszel to spróbuj Flavamed i oklepuj plecki ale podawaj tak do 16
Lilka już sie po czesci dowiedziałam i jeszcze mam pomysł ale opisze jutro:tak::tak:

Kochane to tyle i idę pod prysznic bo już nie mogę ale afera z ta zielonomi a tu ludzie tak jej współczuli to ściemniara:angry:

Aluska... ale numer z ta zielonomi... hmmm, ale to znaczy ze pod tym nickiem byla ona od poczatku - opiekunka, a mama tych maluchow nie korzystala nigdy z forum na BB??

Beatko, dzieki bardzo za odpowiedz - juz pisalam wczesniej, fajnie Was miec... a ta chrypka to takie wlasciwie zaklocenia w piskach... Oskar chce mocno wrzasnac i pisknac a tu glosik sie zalamuje... kaszelek tez nie jest jakis ogromny tylko lekki, jakby cos mu przeszkadzalo w gardelku - na poczatku myslalam, ze moze ma w buzi jakiegos paproszka i stad takie kaszelkowanie.

Larvuniu, jednocze sie w bolach okresowych... buuuu.. a co do glowy to kniecznie idz do lekarza, nie mozna takich rzeczy zlekcewazyc.

U mnie chlopaki juz spia, ja tez ide do lozeczka...

dobranoc

reklama
Do góry