reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
CZESC KOCHANE MOJE...
dzis o niebo lepiej sie czuje :tak:
tlumi mnie bol lekko, ale prawie juz nie boli.
nie wiem co mi bylo, mam nadzieje ze sie nie powtorzy no i do lekarza nie mam zamiaru isc i stac w tych kolejkach. wiecie przeciez ze czlowiek zdazy 5 razy umrzec niz jego kolej bedzie do lekarza... no ale wazne ze jest oki.

a tu co tak pusto sie zrobilo... allo

Helloooo

beatko, wlasnie tez myslalam ze chyba wszystkie wywialo:-p

larvuniu, to dobrze ze juz lepiej sie masz... a co do lekarza... hmmm, ja tez nie trawie chodzic po lekarzach, ale ...powinnas pojsc by wsio sprawdzic... w koncu czemus tak bolalo...:dry:

U nas dzionek ciagnal sie masakrycznie... mezus w firmie my sami w domu, nigdzie nie wychodzimy od wtorku... masakra idzie zglupiec, w dodatku maz dzis jakis zasmarkany... dostal fervex i do wyra, a ja sama na polu bitwy... juz nie mam sil..
Mam nadzije ze Oskar nic gorszego nie podlapie od taty... bo juz mi ladnie zdrowial... wrrrr!!!!

anulka witaj
ja zapobiegawczo daje malemu wkropelkach cebion 5-8 kropelek rano i wieczorem jak widze ze maly zaczyna kichac albo miec wypieki dziwne, mam pozwolenie od pani doktor :tak: i jakos narazie cisza a maly codziennie jezdzi dziadkowie-dom :sorry2: tfu tfu tfu...

co my Cebion dawalismy zawsze raz dziennie a teraz jak to przeziebienie to dajemy 3 razy:tak::tak:
no i ciagle wierze ze ten cycus tez pomaga, lekarz mowilze to idealne na zdrowie... no i ze 14to miesieczny maluszek ktory nigdy nie mial nawet katarku to ewenemet;-) a to ponoc mleko tak uodparnia, tyle ze przy zabkowaniu organizm jest mocno oslabiony i latwiej lapie wszystko a Osakrowi tera zida 2 albo nawet 4 zabki...:sorry2::sorry2:
no i do ego ten moj chlopina zaziebil sie...

Larvuniu, jutro wolne?

Ostatnia edycja:
no to faktycznie 400m... mmmm
ja moich mam jakies 1,5 km... ale mama pracuje tato wiecnzie problem z kregoslupem... no i jakos Oskar nie jest przyzwyczajony by u nich zostawac, jak mam cos pilnego to juz bardziej kombinuje by do nas pzyszla moja mama.

reklama
kochane w mojej pracy nie moge sobie pozwolic na dzien wolnego niestety :-( a zeby isc do lekarza to trzeba miec czas no i co ja powiem ze bolala mnie glowa i juz nie boli.... :sorry: eeeeetam, jak znowu bede miala napady takie to podjade a jak narazie ciesze sie jak dziecko tym ze juz nie boli, nawet nie wiecie jaka to ulga :-D

...400m wow, tez bym tak chciala :laugh2:

Do góry