witajcie
mam czas bo dwojeczka najmlodsza spi,a Mili bajeczke oglada :-) wiec wlatuje
Sabinko z czytaniem ksiazki idzie mi tak srednio,niestety...bo ja uwielbiam czytac,no ale teraz nie mam tyle czasu ile bym chciala
gdzie planujesz pojechac na wczasy?
mi K. dal wolna reke,sama mam wybrac gdzie chce pojechac :-) ale...od dzis zalapalam watpliwosci,bo jednak na nasza familie pojdzie sporo pieniedzy a ja chcialabym inne rzeczy,ktore przydadza nam sie w zyciu jak chocby drugie autko dla mnie
...moja kolezanka zwiedzila pol swiata,byla pare razy w USA,Chinach,na Dominikanie,w Europie to juz byla wszedzie
za to jezdzila wiele lat maluchem,wynajmowala mieszkanko..i jak mi powiedziala,albo ma sie super mieszkanie i samochod,albo zwiedza sie swiat...ona wybrala to drugie
ja jednak tak bym nie umiala,zawsze przeliczam co bym za to mogla innego kupic itp. ...
Pusia witaj po przerwie,zdrowka dla waszej rodzinki
Anulka dla Oskarka rowniez zdroweczka zycze
no i czekam na zdjecie Oskarka w nowym pojezdzie:-)
co do wakacji,jak sobie sama nie poradze to sie odezwe,choc mysle,ze problemow nie powinnam miec,bo w koncu swego czasu germanistyke chcialam studiowac
wczoraj zerkalam na oferty do Grecji i masakra jak tanio w porownaniu z cenami w pl...niesamowite
Beatko czekamy na wiesci ;-)
Asix jakis czas temu jak pojechalismy w odwiedziny,pani domu podala do kawki ciasto marchewkowe...no niebo w gebie
:-) ale nie mam przepisu,teraz zreszta i tak nic nie pieke,bo jestem na detoxie od slodkiego
Misia tuniczka jest sliczna!! jejku jakbym miala figurke to od razu bym ja kupila
oki znikam drugi obiad gotowac