reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
Anulka a sprawdz Hanie,ale jako meisiac poczecia wez luty zobacz
bo ciaza byla mlodsza niz wskazywala OM,wiec wychodzilo,ze Hania zostala poczeta w lutym

Anulka ja mam swira na punkcie jablecznika i sernika :-)

jesli planujesz plec dziecka,to moze poobserwuj swoje cialo,zakup na allegro zestaw testow owulacyjnych na caly miesiac,oraz zmien diete,ale nie pamietam jaka jest na dziewczynke,wiec poszukaj w necie
no i zacznij ja stosowac,do tego na dziewczynke przed owulacja tak 3 dni bzyku bzyku z mezem i kto wie,duze prawdopodobienstwo trafienia :-D
ogladalam kiedys program,gdzie naukowcy mieli grupe kobiet i sprawdzali czy sie zgadza,no i w wiekszosci sie sprawdzilo:-):tak:

p.s.tak zalozylam z gory,ze coreczke byscie chcieli:rofl2:

no skonczylam!!!!!!
heh, pisalam i pisalam te maile do innych przedstawicieli... a takie tam szef zalecil pierdoly, ale juz skonczylam :-D
teraz herbatke cieplutka wypije i lulu zaraz bo wstaje juz przed 5.00 bo mam byc juz w hurtowni o 7.00 a ja mam tyroche do przejechania km, no i ile sniegu u mnie napadalo -szok!!!!!!

anulka chyba kiedys takie wyliczenia nam misia podawala... jesli dobrze pamietam :tak: i mi wyszlo dobrze, zaraz wejde na stronke ktora podalas i spr jeszcze raz ;-)
anulka no i marcelek dzis pierwszy raz nocuje u mojej mamy :-( smutno mi jakos i pusto w domu, musialam go zostawic bo problemy z autkiem byly a ja z rana do firmy jade a mezus na 14.00 do pracy , no ogolnie musialam.... co chwile wchodze do jego pokoju a go nie ma.... i chyba z 30 esemesow slalam czy wsio oki i czy juz spi, i czy grzeczny, czy ma katarek jeszcze, czy syropki wziol grzecznie, czy teskni..itp itp :sorry2: mama ma chyba dosc mnie :sorry2: ale wsio oki jest. maly spi....a ja tesknie, to nasze pierwsze nocne rozstanie.... no a co do choroby to mu juz lepiej, mniej stanowcz katarku, prawie wogole i zrobil sie pogodniejszy :tak:
lilka mjami mjami... :rofl2:

Elbra zycze dziewczynki :-) swoja droga staranka to fajny okres w zyciu:rofl2:

Larvuniu wyobrazam sobie co przezywasz,bo ja jak na pare godzin mialam zostawic dzieciaczki tesciowej jak bylismy w pl,to mimo,ze wiem,ze ona jest cudna to strasznie przezywalam te mini rozstania z nimi :sorry2: niby chcialabym odpoczac czasami od dzieci,ale jakbym miala je wywiezc na noc,to bym sie tak chyba meczyla jak ty :sorry2: bedzie dobrze,i fajnie,ze mozesz liczyc na mame:happy:

no i planujemy pojechac na wakacje w tym roku,ja mysle o Grcji,film MAMMA MIA mnie nakrecil na Grecje :),no i poczatkowo myslelismy,by pojechac we dwoje,a na czas wakacji tesciowa by sie sporowadzilo,ale....nie wytrzymalabym psychicznie i postanowilismy,ze pojedziemy w piatke :)

Ostatnia edycja:
reklama
mam pytanko
z jakich biur podrozy korzystacie? jesli mozecie to podajcie strony internetowe :-) dziekuje

ok zmykam pobuszowac na allegro
dobranoc

Do góry