E
ELBRA
Gość
....
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Anulka no wózek jest super jak bym miała jeszcze jedno dziecko to pewnie bym sobie teraz trójkołowca właśnie takiego sprawiłaJuz po wizycie u doktora super ten lekarz...
osluchal Oskarka obejrzal i tak naprawde to wirusowe jakies - przeziebienie, a tak naprawde to katar... i kilka "apsik", dostalismy calcium, clemastin i zwiekszona dawke cebionu, lubie takie podejscie lekarza, zreszt bylismy u niego trzeci raz (raz tak ogolnie, potem trzydniowka no i dzis) i za kazdym razem mnie ujmuje profesjonalizmem i tak indywidualnym podejsciem do dziecka, super
wozek juz zlozony - fajny, bo faktycznie duuuuzo miejsca w nim
Bira ale fajnie maszno i jeszcze Holandia fiu fiu;-)Witam noworocznie :-):-):-)
My już z powrotem w Holandii:-):-):-) Sylwester minął nam przy dzwiękach fasolek i przy temacie pieluch, kup i bezsensownego płaczu jaki uskuteczniały dzieciaki co jakiś czas. Ale mimo tych drobnych niedogodnosci było super. Zresztą z ludźmi z którymi byliśmy nie mogło być inaczej:-);-) Miejsce piękne, zresztą sprawdzone i zaklepane na przyszłego sylwka;-):-) Droga do Holandii była za to prawdziwą gehenną W niemczech wymiękłam i postanowiliśmy spędzić resztę nocy w hotelu niż śmierdzieć bez sensu w korku. A dzisiaj zrekompensowaliśmy sobie te małe utrudnienia i pojechaliśmy nad morze:-):-) Było pięknie:-) Pogoda rewelacja, lekki mrozik i słoneczko... żyć nie umierać:-)
To tyle u mnie;-)
zno nie wiedziała komu daćByłam dziś w aptece i kupowałam leki i kobita dała mi gratisa w postaci Tabletek na odchudzanie Bio C.L.A. I nie mam co z tym teraz zrobić.
Ja już dziękuje bo waże 52 kg więc powinnam zacząć coś brać na przyrost wagi.
Elbra nie pomogę w tabletkach..ja waże 49;/ i wszyscy na mnie wrzeszczą...schudłam w pracy jeszcze w grudniu 2 kilo! masakra...ja tez nie wiem oc zrobić że by przytyć;/
co do wczasów to 2 kierunki mamy upatrzone:-) Madera albo wyspy kanaryjskie:-) ale bardziej Madera:-) a jedziemy prawdopodobnie na początku kwietnia..bo wtedy ciut taniej i chłodniej :-) a my też aż takich upałów nie chcemy bo nie lubimy 40 stopni:-)
quote]
Sabinko chuderlaku
No i ja tak po cichutku chciaam lutz/maryec Madere wzbra.Ynajomi bzli w yesyzm roku i bzli baaardyo yadowoleni.Cođ tyrcionka mi sie chryani
Lilka do dubaju to tzlko do tego najwiksyego holelu co ya 2500 tzđ dolcw ya nocElbra,Sabinka jak ja wam zazdroszcze ...wolalabym miec taka wage jak macie,bo przytyc to nie problem ja od 1 stycznia na diecie jestem,trzymam sie,ale najtrudniej mi wieczorami,bo ja pol dnia moge nie jesc a wieczorami moge wcinac strasznie duzo
Sabinko gdzie lezy ta Madera? nigdy o niej nie slyszalam
K. dzis patrzyl na oferty wakacji do Dubaju,pieknie tam,ale ceny tez
A y wag nie pryejmuj sie spadnie ja te<y jestem na diecie bo y 4 kg pryztzam w grudniu a i nie podaam jesycye naywz tego preparatu sorki yapomnioaam jutro popisye o tzm
Asix ydrowiej nam tutajdziendoberek!!
witam sie przed praca
dziekuje za buziaczki dla synisia;-)
jestem chora i zakatarzona i mam kaszel i chyba goraczke, ale narazie sie nie poddaje;-)
anulka-zazdroszcze no i gratuluje oczywiscie profesjonalnego lekarza, wlasnie takich mi tu brakuje, a i stronke dodalam;-)
sabinka-madera aaaaaaaaach-marzenie!!
lilka-nie martw sie dasz rade z ta waga!!!
Pusia wiem co to ynacyz tey tak mialamydrowiejcieHej Kobitki
u nas choroby ciąg dalszy ( Kacper w dzień prawie nic nie śpi , kaszel i katar go mączy w nocy tak samo . Dziś idę odebrać wyniki i odrazu na wizyte z tymi wynikami i stwierdziałm że jeszcze raz wezmę Kacpra bo ma większy kaszel i katar i dobrze by było jak by jeszcze raz go zbadała .
Nie mam sily na nic bleeeee
Sabinko gorace yrodla ja tey chcePusia zróweczka!:-)dla was!
kurde juz się wekendu nie mogę doczekać:-) Kapik do mojej mamy jedzie a my na gorace źródła dupska pomoczyć troche:-)
tyle że jak taki mróz będzie to ja padne:-)
idę cos ugotować ale mam lenia..
Elbra ja tez mam lenia od wczoraj! normalnie nic mi sie nie chce totalnie nic...;/
Elbra no wiemdlatego juz sie poprawiam;-)Beatko...przestawiła ci się czcionka i czytałam twojego posta jakby po chińsku był