reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

anulka
O to takie same lekarstwa co Kacper :)A jak podajesz Clemastinum (bo o to chodzi tak ??:) ) ile razy i po ile ??

Buziaczki i zdrowia

reklama
Witam noworocznie :-):-):-)

My już z powrotem w Holandii:-):-):-) Sylwester minął nam przy dzwiękach fasolek i przy temacie pieluch, kup i bezsensownego płaczu jaki uskuteczniały dzieciaki co jakiś czas. Ale mimo tych drobnych niedogodnosci było super. Zresztą z ludźmi z którymi byliśmy nie mogło być inaczej:-);-) Miejsce piękne, zresztą sprawdzone i zaklepane na przyszłego sylwka;-):-) Droga do Holandii była za to prawdziwą gehenną:baffled: W niemczech wymiękłam i postanowiliśmy spędzić resztę nocy w hotelu niż śmierdzieć bez sensu w korku. A dzisiaj zrekompensowaliśmy sobie te małe utrudnienia i pojechaliśmy nad morze:-):-) Było pięknie:-) Pogoda rewelacja, lekki mrozik i słoneczko... żyć nie umierać:-)
To tyle u mnie;-)

Anulka, super, ze masz już wózeczek:-) U nas ten wózek będzie na pewno dla drugiego bobasa:-) (produkcję zaczynamy pod koniec roku;-)). I zdrówka dla Oskarka. Ini ostatnio też coś ciągle łapie...

Sabinka, gdzie jedziecie?

Lilka, wiadomo, przy liczniejszej rodzince koszty wakacji sa wyższe i faktycznie można w coś zainwestować tą kasę, ale za to wspomnienia z takich podróży zostają na całe życie:-)

Pusia, zdrówka dla Kacperka:-)

Larvunia, kolorowych snów:-)

Anulka super że totylko przeziebienie:-) kurujcie się:-)
LArvunia nie marudź pogadaj coooo:-)
Bira no witaj kochana..a widzisz ja nie wiedziałam że Ty wyjechałaś i juz sie zastanawiałam czemu tu do nas nie wpadasz:-) super że sylwester udany;-) wielki buziak dla Słodziutkiej Ingusi:-)
Liluś jedźcie jedźcie odpoczniesz kochana:-) trochę sie wyrwiesz z domku:-)
Elbra nie pomogę w tabletkach..ja waże 49;/ i wszyscy na mnie wrzeszczą...schudłam w pracy jeszcze w grudniu 2 kilo! masakra...ja tez nie wiem oc zrobić że by przytyć;/

co do wczasów to 2 kierunki mamy upatrzone:-) Madera albo wyspy kanaryjskie:-) ale bardziej Madera:-) a jedziemy prawdopodobnie na początku kwietnia..bo wtedy ciut taniej i chłodniej :-) a my też aż takich upałów nie chcemy bo nie lubimy 40 stopni:-)

a ja właśnie wole gdzie sobie jechac niż kupić do domku;-):-) puki mogę chcę zwiedzać:-)

idę spać dopiero prace skończyłam i ledwo żyje...

Elbra,Sabinka jak ja wam zazdroszcze ...wolalabym miec taka wage jak macie,bo przytyc to nie problem :-p ja od 1 stycznia na diecie jestem,trzymam sie,ale najtrudniej mi wieczorami,bo ja pol dnia moge nie jesc a wieczorami moge wcinac strasznie duzo:baffled:

Sabinko gdzie lezy ta Madera? nigdy o niej nie slyszalam :-p
K. dzis patrzyl na oferty wakacji do Dubaju,pieknie tam,ale ceny tez:-p

reklama
dziendoberek!!
witam sie przed praca:tak:
dziekuje za buziaczki dla synisia;-)
jestem chora i zakatarzona i mam kaszel i chyba goraczke, ale narazie sie nie poddaje;-)
anulka-zazdroszcze no i gratuluje oczywiscie profesjonalnego lekarza, wlasnie takich mi tu brakuje, a i stronke dodalam;-)
sabinka-madera aaaaaaaaach-marzenie!!

lilka-nie martw sie dasz rade z ta waga!!!

Do góry