reklama
E
ELBRA
Gość
....
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Beata34
Fanka BB :)
Sabinko a jak napewno przyszła zobaczyć czy nosisz wisiorek together forever:-)
Ja tez sobie winko popijam przy skończonym właśnie prasowanku i dodatkowo brzusio mnie rozbolał bo @ będę miała
Miłego wieczorku kochane
Ja tez sobie winko popijam przy skończonym właśnie prasowanku i dodatkowo brzusio mnie rozbolał bo @ będę miała
Miłego wieczorku kochane
Lilka
hmm..a ja mam paskudny nastroj
zla jestem
K. mnie wkurzyl,bo wielce chory,ze nawet przy dzieciach mi nie pomogl gdy szykowalam je spac,jeszcze pretensje,ze go nic nie wspieram w chorobie
38 st,goraczki w moich oczach nie zwalnia go od obowiazkow
normalnie ide nalac sobie winko i albo mi przejdzie albo ide spac
zla jestem
K. mnie wkurzyl,bo wielce chory,ze nawet przy dzieciach mi nie pomogl gdy szykowalam je spac,jeszcze pretensje,ze go nic nie wspieram w chorobie
38 st,goraczki w moich oczach nie zwalnia go od obowiazkow
normalnie ide nalac sobie winko i albo mi przejdzie albo ide spac
E
ELBRA
Gość
....
E
ELBRA
Gość
....
Beata34
No laski to co....pijemy za zdrowie facetów którzy nas zdobyli, kolesi którzy nas stracili, debili którzy nas rzucili;-) i farciarzy którzy nas poznają;-)
Wszystkiego naj...w Nowym Roku.
Dobranocka lejdis:-)
Przyłączam się do zyczeń piję za to juz od 23
No i dzień dobry noworocznie
E
ELBRA
Gość
....
reklama
bry noworocznie :-)
WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE NA NOWY ROK KOCHANE
no a ja juz o 22.00 spalam....
obudzilo mnie strzelanie petard o 24.00
mezus pijany stekal z prawej a z lewej pies sie wtulal ze strachu, przez okno popatrzalam na strzelanki i dalej spac poszlam. No i tyle z mojego swietowania bylo
qrde przy malym lapka odpalic nie moge i zwami popisac. Dzis juz o 6.00 (maly tak wstal dzis) chcialam do Was zawitac i mi nie dal... darl sie ze on tez chce... a Babelek jak to moj Babelek wali raczkami w klawiature i mi w systemie miesza Wiec szybko chowam lapka na swoje miejsce i grzecznie czekam az bedzie mial drzemke. No i wlasnie co mi zasnol....
Co bedziecie dzis porabiac kochane? Ja siedze w domu z rodzinka.
milego dnia :***
WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE NA NOWY ROK KOCHANE
no a ja juz o 22.00 spalam....
obudzilo mnie strzelanie petard o 24.00
mezus pijany stekal z prawej a z lewej pies sie wtulal ze strachu, przez okno popatrzalam na strzelanki i dalej spac poszlam. No i tyle z mojego swietowania bylo
qrde przy malym lapka odpalic nie moge i zwami popisac. Dzis juz o 6.00 (maly tak wstal dzis) chcialam do Was zawitac i mi nie dal... darl sie ze on tez chce... a Babelek jak to moj Babelek wali raczkami w klawiature i mi w systemie miesza Wiec szybko chowam lapka na swoje miejsce i grzecznie czekam az bedzie mial drzemke. No i wlasnie co mi zasnol....
Co bedziecie dzis porabiac kochane? Ja siedze w domu z rodzinka.
milego dnia :***
Podziel się: