reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

u mnie pod oknami juz strzelaja sobie... maly spi, pies wariuje....

sabinko ooooooooo to wspolczuje :sorry2:
elbra LOL myslisz ze przyszla sprawdzic tesiowa...., no zwalil mnie twoj text z topczana :-D:-D:-D

reklama
Sabinko a jak napewno przyszła zobaczyć czy nosisz wisiorek together forever:-)

Ja tez sobie winko popijam przy skończonym właśnie prasowanku i dodatkowo brzusio mnie rozbolał bo @ będę miała:crazy:

Miłego wieczorku kochane:tak:

hmm..a ja mam paskudny nastroj
zla jestem :crazy:
K. mnie wkurzyl,bo wielce chory,ze nawet przy dzieciach mi nie pomogl gdy szykowalam je spac,jeszcze pretensje,ze go nic nie wspieram w chorobie:baffled:
38 st,goraczki w moich oczach nie zwalnia go od obowiazkow
normalnie ide nalac sobie winko i albo mi przejdzie albo ide spac

kochane mamuski wszystkiego najlepszego w Nowym 2009 Roku, oby wszystkie wasze marzenia sie spelnily i abyscie dazyly do postawionych sobie wczesniej celow

reklama
bry noworocznie :-)
WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE NA NOWY ROK KOCHANE

no a ja juz o 22.00 spalam....
obudzilo mnie strzelanie petard o 24.00
mezus pijany stekal z prawej a z lewej pies sie wtulal ze strachu, przez okno popatrzalam na strzelanki i dalej spac poszlam. No i tyle z mojego swietowania bylo :dry:

qrde przy malym lapka odpalic nie moge i zwami popisac. Dzis juz o 6.00 (maly tak wstal dzis) chcialam do Was zawitac i mi nie dal... darl sie ze on tez chce... a Babelek jak to moj Babelek wali raczkami w klawiature i mi w systemie miesza :sorry2: Wiec szybko chowam lapka na swoje miejsce i grzecznie czekam az bedzie mial drzemke. No i wlasnie co mi zasnol....

Co bedziecie dzis porabiac kochane? Ja siedze w domu z rodzinka.
milego dnia :***

Do góry