reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Dzień doberek kochane!

Wpadłam złożyć życzonmka wszystkiego naj najlepszego w Nowym Roku ! spełnienia wszystkich marzeń i udanej imprezki sylwesstrowej:-)
My tez w domku siedziemy ze znajomymi..:-)

a ja za chwilke jade na zakupy dlatego nie bedę miała czasu za bardzo..:-(

wielki buziak:-)

reklama
czesc

widze,ze wiekszosc z nas spedza Sylwka w domu...u mnie zapowiada sie nie zbyt ciekawie,bo K. chory:baffled: wiec albo mu sie polepszy,albo zostanie mi komp z tv,albo..pojde spac:dry:

larvunia widze,ze nasze dzieciaczki pod wzgledem ilosci posiadanych zabkow ida leb w leb:happy: Hania tez ma 4,a jak patrze to same gorki z dziaselek sie porobily wiec licze,ze wkrotce wyjda nam zabki i to nie jeden

Na Nowy Rok życzę Wam pomyślności, potęgi miłości, siły młodości, samych spokojnych, pogodnych dni i mnóstwa cudownych i wzniosłych chwil.

183.gif

W 2009 roku idź do przodu krok po kroku. Niech Cię nadmiar kasy męczy, niechaj Fiskus Cię nie dręcz. Niech rodzina żyje w kupie, resztę miej głęboko w...

:rofl2::rofl2::rofl2:

do milego mamuski!!!!!
ide spac, mlody spi, wiec i ja ide.... :sorry2:

ps. lilus kochana no u mojego tez pagurki i to spore na tych dziaselkach... a jaki marudny no masakra...

Hej Kochane,
poczytalam co u Was...
u nas tez zabawa w domu:-D cala nasza trojka:-D nikogo nie wolalismy, bo Oskar pewnie bedzie spatunial i nie bede mu przestawiac rytmu.
Dzis pospal 2 razy po prawie dwie godzinki, wstal teraz przed 19ta, wiec po 21.30 gdzies go bedziemy klasc i moze sobie cos obejrzymy...
zrobilam serniczek na zimno, mamy winko i juz;-):tak:

Buziak i wszystkiego naj na Nowy Roczek:tak:

witam was kochane ...:-)

ja już wszystko przygotowane mam:-)

czekam na znajomych :-) laski padniecie!!!!!!!!!! wlazła mi własnie do domu teściowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

o kur....!!!!!!!!!!

reklama
Do góry