reklama
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
elo kochane:-)
spać mi sie chce...:-) Gin z tonikiem popijałam nocką:-)
teściowa..ahh... hehe na szczęscie wyszła :-) chwile po tym jak znajomi przyszli:-) ale szumu narobiła co niemiara...myślałam że mi Kapika obudzi a wtedy bym ją zatłukła chyba!!
a imprezka jak imprezka pograliśmy w karty...pogadaliśmy popiliśmy:-) i tyle:-)
Liluś palnij meża w ucho!
Larvunia Ty też! ja bym mojego chyba zastrzeliła jakby w sylwestra przyszedł pijany wrrrr
Elbra a jaki to był sen:-) dobry czy jakąś czarownicą byłam :-) heheh
Anulka, Asix najlepszego równiez:-)
Beatko tak sama piłaś trzeba było wpaść do nas:-)
a ja już na 8 w kosciele byłam , potem spacerek, Kapik śpi teraz a ja gotuje obiadek:-)( wpadne potem:-)
spać mi sie chce...:-) Gin z tonikiem popijałam nocką:-)
teściowa..ahh... hehe na szczęscie wyszła :-) chwile po tym jak znajomi przyszli:-) ale szumu narobiła co niemiara...myślałam że mi Kapika obudzi a wtedy bym ją zatłukła chyba!!
a imprezka jak imprezka pograliśmy w karty...pogadaliśmy popiliśmy:-) i tyle:-)
Liluś palnij meża w ucho!
Larvunia Ty też! ja bym mojego chyba zastrzeliła jakby w sylwestra przyszedł pijany wrrrr
Elbra a jaki to był sen:-) dobry czy jakąś czarownicą byłam :-) heheh
Anulka, Asix najlepszego równiez:-)
Beatko tak sama piłaś trzeba było wpaść do nas:-)
a ja już na 8 w kosciele byłam , potem spacerek, Kapik śpi teraz a ja gotuje obiadek:-)( wpadne potem:-)
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU KOCHANE
MAMY LISTOPADOWE
DUZO, ZDROWIA, SZCZESCIA, A RESZTA PRZYJDZIE SAMA
MAMY LISTOPADOWE
DUZO, ZDROWIA, SZCZESCIA, A RESZTA PRZYJDZIE SAMA
ja was bardzo przepraszam ze dawno nie zagladalam, ale przylecialam tu do angli na swieta do meza, i on ma wolne wiec kazda chwile staralismy sie spedzac razem, czas tak szybko zlecial ze nie moge uwierzyc,
juz jutro wracam z powrotem do polski, w sobote mam 1 egzamin,
teraz mam strasznie duzo dor obienia ze nie wiem za co sie zabrac.
Davidek ma sie ok jakby kto pytal, juz sam chodzi, wola mama, dada, ma 4 zabki
i rozrabaia na maxa.
jak mamy ta skaczaca zebre to on tam gdzie powinien siedziec pupua to staje nogami jak prawidziwy kowboj
E
ELBRA
Gość
...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
bry wieczorowo...
elbra ja tez nie lubie jak spiewaja w filmach i jakos nie znioslabym takiego filmu nawet nie wiem jak bardzo fajny mialabybyc i najlepsi aktorzy grac. Slyszalam duzo pozytywow tego filmu, ale jak dla mnie za duzo spiewu meczace takie ;-)
no no no no...wlasnie znacie jakies programy mamuski?? :-)
elbra ja tez nie lubie jak spiewaja w filmach i jakos nie znioslabym takiego filmu nawet nie wiem jak bardzo fajny mialabybyc i najlepsi aktorzy grac. Slyszalam duzo pozytywow tego filmu, ale jak dla mnie za duzo spiewu meczace takie ;-)
no no no no...wlasnie znacie jakies programy mamuski?? :-)
reklama
E
ELBRA
Gość
....
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podziel się: