reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

sabinko kochana no opowiadaj jak impreza :-):-):-) cekawa jestem co z ta twoja tesiowa wyszlo :rofl2:
elbra milych odwiedzin u mamy :-)
beata witaj :-D

reklama
elo kochane:-)

spać mi sie chce...:-) Gin z tonikiem popijałam nocką:-)
teściowa..ahh...:D hehe na szczęscie wyszła :-) chwile po tym jak znajomi przyszli:-) ale szumu narobiła co niemiara...myślałam że mi Kapika obudzi a wtedy bym ją zatłukła chyba!!

a imprezka jak imprezka pograliśmy w karty...pogadaliśmy popiliśmy:-) i tyle:-)

Liluś palnij meża w ucho!
Larvunia Ty też! ja bym mojego chyba zastrzeliła jakby w sylwestra przyszedł pijany wrrrr
Elbra a jaki to był sen:-) dobry czy jakąś czarownicą byłam :-) heheh
Anulka, Asix najlepszego równiez:-)
Beatko tak sama piłaś:D trzeba było wpaść do nas:-)

a ja już na 8 w kosciele byłam , potem spacerek, Kapik śpi teraz a ja gotuje obiadek:-)( wpadne potem:-)

Witam się moje kochane!

Zdrówka na Nowy Rok, reszta nie jest ważna, oby nam dzieci nie chorowały a i żeby nam sił nie brakło i oby nas mężowie mocno kochali. Miłości!!!
red_heart.jpg

SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU KOCHANE
MAMY LISTOPADOWE
DUZO, ZDROWIA, SZCZESCIA, A RESZTA PRZYJDZIE SAMA

ja was bardzo przepraszam ze dawno nie zagladalam, ale przylecialam tu do angli na swieta do meza, i on ma wolne wiec kazda chwile staralismy sie spedzac razem, czas tak szybko zlecial ze nie moge uwierzyc,
juz jutro wracam z powrotem do polski, w sobote mam 1 egzamin,
teraz mam strasznie duzo dor obienia ze nie wiem za co sie zabrac.
Davidek ma sie ok jakby kto pytal, juz sam chodzi, wola mama, dada, ma 4 zabki
i rozrabaia na maxa.
jak mamy ta skaczaca zebre to on tam gdzie powinien siedziec pupua to staje nogami jak prawidziwy kowboj :-D:-D

bry wieczorowo...
elbra ja tez nie lubie jak spiewaja w filmach :sorry2: i jakos nie znioslabym takiego filmu nawet nie wiem jak bardzo fajny mialabybyc i najlepsi aktorzy grac. Slyszalam duzo pozytywow tego filmu, ale jak dla mnie za duzo spiewu :sorry2: meczace takie ;-)

no no no no...wlasnie znacie jakies programy mamuski?? :-)

reklama
Do góry