reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

elbra myslisz ze to zeby??
zla ze mnie matka... zostawialm go jak plakal, bo myslalam ze go zaraz wytrzese ze zlosci.... :-( masakra. Wyszlam, policzylam do 20stu, wzielam pare glebszych oddechow i wrocilam do niego dalej tulic i glaskac.... Ale sie darl jak mnie nie bylo.... masakra. Teraz juz sie uspokoil, lezy i misia po glowie bije.... noga :sorry2:
... ide herbatke zrobic...

reklama
Hello babeczki:-)
No jestem słomianą wdową:-)
Bira baw się dobrze;-):tak:chyba masz zamiar poszalec jak wizyte miałas u gina:-D
Elbra Larvuniu u mnie też z zębami od 2 dni mały problem teraz widzę ze dolna dwójka idzie tzn juz jest ale nie całkowicie i stad to marudzenie, kupy i mniejszy apetyt

Idę poszaleć na inne wątki:tak:

wrocilismy wczoraj ........sorry nie mam na nic sily
odgruzowuje mieszkanie :(
kochane wszystkiego naj w nowym roku .........moze jutro cos na pisze
a teraz to tylko mily snow

dzień doberek kochane:-) a włąsciwie dobry wieczór:-)

dzis zabiegany dzień miałam i dopiero teraz usiadłam na tyłku:-) poodpisuje jutro jak Kapik pójdzie na drzemeczke:-)

właśnie szukam sobie jakiś wczasów...i nie mam pojecia gdzie jechać ehhh...

idę spać za chwile chyba..
wiec kolorowych snów:-)

Dzień dobry w ten ostatni dzień roku;-)

Ja na 13 idę do pracy tylko praktycznie pozamykać rok wydruki porobić i takie tam
Dla wyjeżdz ających składam już życzenia wszelkiej pomyślności w Nowym Roku:tak:

bry dzien w tym ostatnim dniu w tym roku :-)

wlasnie babelka polozylam do lozeczka, moze zasnie bo strasznie marudzi mi... od wczoraj tak mam. Moze zeby a moze przeziebienie, nie wiem. Bylam wczoraj zn nim u lekarza i niby "tylko" przeziebienie, ale ja czuje ze sie na tym tylko nie zakonczy. Dostal dwa syropki, cebion w kropelkach, no i inchalacje. Zobaczymy.

molej zabawy tym mamuska co sie beda dzis bawic... my w domciu.
Mezulek w pracy od 10.00 i juz zapowiedzial ze przywiezie go ktos a on bedzie pijany bo ma zamiar juz od 12.00 pic :dry: ...jak co roku. To juz u niego tradycja. Wraca ok 15.00-17.00 pijany i idzie spac. Wstaje wieczorem na szczescie chetny na wyjscie gdzies, ale w tym roku nigdzie nie idziemy. W sumie w tamtym roku tez nigdzie nie bylismy. No ale jeszcze nie jeden rok przed nami i nie jeden bal :-)

W nowej zelandi juz swietuja nowy rok :rofl2:

reklama
Do góry