reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

bede wieczorkiem kochane jak cos... pedze do wanny wlasnie a poznien moze na gorzow pojade do rodzicow bo nuuudy starszne..
papappa

reklama
dzien dobry:tak:

u nas wreszcie snieg:tak::tak: pieknie pada... jak w bajce...:tak::tak:

mialam dzis wir... mezus pojechal do firmy, a ja w konspiracji sciagnelam mame by zajela sie chwile Oskarkiem, a ja z tata pojechalismy po torta, prezent dla mojego meza... a jutro rano wysle go do firmy, i k. 11-12 tej zadzwonie by pilnie przyjechal, na ok. 11ta maja dojechac jego rodzice i moi tez maja byc... wiec goscie + tort + prezent + szampan... jak otworzy drzwi od mieszkanka.. to sie zdziwi:-D:-D ale dzis sie nadzwonilam, nagadalam, ale wszystko wypalilo i mam nadzieje ze sie uda niespodzianka:-D:-D:-D:-D

Elbra, co dobego ugotowalas...?

Larvuniu, jak tam - pojechalas do rodzicow?

Sabinko, he he smialam sie z tej Twojej tesciowej, no ale najwazniejsze ze sobie poszla:-D:-D:-D

Lilus, jak tam Karol - wyzdrowial;-)
Ty to musisz miec sile...

buziaki

hejka kochane...
jestem padnieta...od 8-18.45 byłam w pracy! musiałam pomóc przy inwentaryzacji ehhh mam dosć.. a jeszcze w poniedziałek jedna mnie czeka w krynicy...masakra...już mam dosć poscieli ręczników i innych pierdół:-)

Wisienko kochana witaj :-) powodzenia na egzaminkach i ucałuj Davidka:-)
Elbra tak myślałam:-) ja to zawsze jako czarownica występuje w filmach:D hehehe

a apropo snów ostatnio miałąm masakryczny...aż meżuś na mnie krzywo patrzył jak mu opowiedziałam hehehe śniło mi sie że się seksiłam z facetem (anglikiem ) a meżuś leżał obok hehe! a najagorsze ze ten sen normalnie był tak realistyczny ze każdy szczegół każdą pozycje pamietam!!! czy to normalne:-):-) heheh MASAKRA!

Beatko jestem ja:-) :-)
Anulka super niespodziankę meżusiowi przygotowałaś! extra
Larvunia wpadaj do mnei ponudzimy sie razem:-) meżus idzie na piwko i ja bedę samotnie siedzieć:-) wpijemy conieco;-)
Bira gdzie jesteś!
Liluś jak zdróeczko Karolka mam nadzieje że nie pozarażał dzieciaczków! i dostał w łebek młotkiem i CI jż pomaga:-)

a dzis kapik nauczył się nowe słowo mówić KWIATKI! i mówi dokąłdnie tak jak się powinno jestem w szoku! :-) i chodzi i cały czas to nawija:-) się dziecku spodobało:-)
jade jutro do mamy bo Dawid ma projekt i znó mu bedziemy przeszkadzać...:-( ehh mąż programista wrrrrrrr...

wpadne za chwilke idę coś zjeść tylko napiszcie coś co!:-)

jestem zyje i tone w rzeczach do prasowania .........nie ma juz sily ,
wogole to dobiero przestalam mnie glowa bolec po 3 dniach :(
caluje was mocno w nowym roku ........i do lepszych czasow

p.s czy wasze maluchy tez tak sie teraz zloszcza jak im sie co nie podoba , nie bardzo wiem co mam z ty,zrobic

No i ja jestem:-)
Mirka no witaj po rzerwie napisz cosik jak było jak Nicki?
Sabinko co za sny:szok:i ten anglik mam nadzieję ze nie myslałaś o Dannym Wisienki:no::-DJa tez czasami mam pogibane sny ale bardziej ze uciekam, wspinam sie taki Indiana johnes w spódnicy:sorry2:kurde ale pogibana jestem:rofl2:
Anulka a z tortu nie pklanujesz wyskakiwać toby się męzuś ucieszył:tak:Fajny pomysł moze tez kiedyś mnie natchnie tylko nie iwem czy dam rade tesciowa zaprosić no chyba że dostanę od niej Sabinkowe serduszko:-D
Elbra a chciałam zapytać planujesz powrót na wiosne do pracy?

i nikogo nie ma:crazy:a mnie sie oczy kleja i idę zaraz spać:tak:

Jutro jade do H&M kupić Olce po przecenie plaszczyko-kurteczkę bo ta jej niby taka ekstra z USA Barbie ale ma tak zwężone rekawy że nawet przerobić sie nie da a jest cieplutka.No zobaczymy spadam bo zaraz obliżę klawiaturę tak mi głowa opada:-)

reklama
Mirka ja też jak Elbra zagaduje Kapika ... a też potrafi się czasem złoscić:-) heh
Elbra ja to chyba wolałabym ich nie wprowadzać:D hehe bo jak sobie pomyśle o tym że mój biedny mężuś tak leżał i patrzył:D:D hehhe a co do mowy to mnie zaskakuje..a o tych kwiatkach to dziś opiekunka mi powiedziała że stał przy kwiatkach i mówił do nich!:-) i potem go pytam powiedz kwiatki a ten normalnie ...szok..tylko k mniej wyraźne ale rezta normalnie :-)
zobaczymy jak bedzie dalej ...

Beatko zastrzele!:D może Ci pożyczyć serduszko..a nawet lepiej ofiaruję Ci je w prezencie:-)
a co do Danniego to inaczej ten w śniewyglądał:-) hehe

Do góry