reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

bry dzien

ja czekam na rodzicow ...maja nas odwiedzic.
qrde no i Babelek cos smarki ma i zaczyna kaszlec :-(
a tak pozatym to wszystko po staremu u nas...

elbra myslalam ze tlko moj brzdac jest do tylu z nauka mowienia :sorry2:

reklama
Dobry:-):-):-)

Indzia chyba odsypia drugi dzień świąt, kiedy trochę jej się przyszalało, bo od wczoraj śpi i śpi i obudzić się nie może;-) Mnie dziś głowa boli... byliśmy ze znajomymi w knajpie na piwku i trochę tych piwek chyba za dużo wypiłam, bo dzisiaj głowa mi pęka... Zaraz muszę budzić tą śpiącą królewnę, ponieważ zaraz mamy iść do teściów na obiad... mają kluseczki parowe:-):-):-) Uwielbiam:-)

Elbra, ja też nie myślałam, ze dziecko może tyle nie spać... ja byłam padnięta, ze nie wiedziałam jak się nazywam...
Beata, to ten odkurzacz: PYŁEK GADAJĄCY ODKURZACZ PLAYSKOOL HASBRO (509004712) - Aukcje internetowe Allegro Indzia po całej chacie z nim lata i odkurza... można boki zrywać. Innymi zabawkami baw się różnie, ale ostatnio tak jak Twoja Ola... ma wszystko w du...e
Lilka dasz radę z tym orbitrekiem:-):-):-) Ale podziwiam Cię, ze przy trójce brzdąców chce Ci się jeszcze za coś takiego ruszyć... Kobieto zadziwiasz mnie :-)

dzień doberek:-)

młody idzie spać a ja idę robić foty:-) i prezentu i mebli dla Elbry:-) hehe
laseczki od poniedziałku będę z wami na bieżąco bo dzis bylisy u mojej babci właśnie wróciliśmy a po południu ksiądz przychodzi na kolende...
i musze jeszcze wszystko sobie przygotować
całuje was wszystkie i wasze rodzinki ...

nie mam dostepu :(
Larvuniu ale do czego nie masz?
Sabinko to miłej kolendy my mamy dopiero 26 stycznia:crazy:
Bira dzięki fajny ale juz nie wiem bo moja nie chodzi jeszce a mamy ten jeździko-pchacz FP i d..a leży:crazy:

No ja już po gościach jeszcze tylko 1praleczka i lecę do łóżeczka.
A muszę się pochwalić ze ekstra rzeczy dostałam np fajny komplet bielizny, kolczyki 5 par:-p, maseczke taką mikrodermabrazja i kamizelę taką dłuższa od męza.To tak juz na urodziny bo 30 mój wyjezdża i dlatego wczesniej tak skromniej wyprawiałam moje 18 lat:-);-)

reklama
Ksiądz poszedł o 20..kapik przetrzymany na maxa chciał isć spać już jakieś 19.l5 a ja go siła trzymałąm i zabawiałam co mądrym pomysłem nie było... no ale ...

Bira no to pięknie Indzia pospała dzis:-) mój kapik spał aż godzine masakra!
Beatko u nas dzis kolęde zaczynają i od razu u nas byli :-) a ja zrobiłam dobry uczynek i zaprosiłam ministrantów na herbatkę:-) meżuś dał im czekoladki i cukierki na droge bo biedaki zamarznięci byli;-) Beatko prezenciki super:-) nie poprosze o fote bo by to dziwnie zabrzmiało heheh zwłaszcza z tą bielizną:-) a co do bielizny to mój ma zarąbisty gust tu mu trza przyznać tylko cos ostatnio sie opuścił w jej kupowaniu:-( przed ślubem to praktycznie raz na miesiac na dwa dostawała extra prezencik a teraz!! chyba trzeba mu się przypomnieć i jakieś "babcine " majtki kupić:D
Elbra ja też uważam że nie są do tyłu z mową :-) kurde przecież mali są:-) a co do rozpoczęcia zadawania pytań to ja juz się boje bo widze że Kapik to charakterek cała mamusi...a ja to bym gadała i gadała...wrrr:-)

a Larvunia nie ma dostępu do galeri:-( a czemu?;/

a ja lecę do galeri zobaczyć czy i co odpisałyście:-) hehehhehe

Do góry