reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Bira, masz w 100% racje... Oskar na moj tekst - nasladujac ten odkurzacz - Kto rozlal mleko - juz sie smial... a macha nim po calej chacie, az zal ze nie dziala jak prawdziwy:-D

reklama
CZEŚĆ DZIEWCZYNKI:-)

Jak po swietach?bo jak mam niestrawnosc, wzdecia , bó.le watroby naprawdę sie przejadłam i mam za swoje;-):tak:Dzisiaj tylko pomidorówka na obiadek była.
Bira a to dobre z wózkiem:-D
Bira Anulka wklejcie jakiegos linka z tym odkurzaczem bo nic nie wiem o nim:no:
Anu;lka to zdolni jesteście jak szafy robicie fiu fiu:-)
Co do pomysłowych zabawek to już watpię ze moje dziecko się czyms zainteresuje.Umie tylko bawić sie autami a reszte zabawek, klocki , garnuszki, krzesełka uczydełka ma w d..e:crazy:i po co tyle kasy poszło.Jedyne co to jeszce ksiazki jej nsie podobaja

My dzisiaj posprzataklismy po świetach i na sklepy pojechalismy sa już przeceny ale jeszce trzeba poczekać a w Tesco saą Hippa deserki niektóre po 4,6 jakby któraś interesowało

Elbra, u nas garnuszek na klocuszek tez sie spisuje, ale podstawa to mam w zasiegu raczki... no ewentualnie tata... a sam w pokoju to juz nie ma mowy:sorry2:

Sabino, tez chce zobaczyc ten prezent:-D

reklama
czesc kochane

swieta i po swietach
dzieciaczki zgarnely ful prezentow od naszych znajomych,az mi glupio,bo sie nie spodziewalam..my jakies drobne upominki a dzieci porzadne zabawki podostawaly...kurka nie lubie tak,bo czuje sie teraz zobowiazana :dry:

Mili z Hania co chwile o jaks zabawke sie szarpia :dry: normalnie mlyn

czytam o waszym obzarstwie i przyznam sie,ze ja od lat sie na swieta nie obzeram:happy:tzn. jem jak tylko mam chec,ale nic ponad to,bo juz dosc wielka jestem :dry:

Bira czytalam o wozku i no szkoda go,ze juz sie popsul :-) ale smiesznie:-D

co do mojego orbitreka to kiepska mam kondycje,bo po 1,5 minucie mam dosc :-p:baffled: dobrze,ze go sobie zamowilam u Mikolaja to pocwicze swoja kondycje :happy: ale duuuuzo pracy przede mna

no to popislam :-p ide do lozka,bo znowu jakas slaba dzisiaj jestem,mam nawet na koncie dwie drzemki za soba

dobrej nocy

Do góry