reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

witajcie

swieta swieta i po swietach...dzis nie czuje za bardzo atmosfery drugiego dnia swiat,bo K.w pracy...jutro mial miec wolne to sie osiol zgodzil przyjsc do pracy
ach szkoda gadac....nerwa mam troche,bo mowil,ze swieta chce meic wolne a swienie wpisali go w grafik na dzisiaj :crazy:
odkad tu jestesmy we wszystkie swieta pracuje,a inni Polacy zaczynajacy z nim czy pozniej na wszystkie swieta jezdza do pl
no łosia sobie kurna znalezli :crazy: a mowilam mu ze ma powiedziec ze jedziemy do Pl...ach

ale ogolnie ok
mlodsze pociechy spia a my z Mili ukladamy sobie puzzle i ogladamy filmy :-)
ide cos odgrzac do jedzenia,bo Milki chce jesc

do pozniej:-)

reklama
wesolych swiat .....sorry troche pozno ale nie bylo jak wczesniej
mam nadzieje ze wszyscy mieli cudowne swieta
caluje i napisze jak wroce do domu ........no i posprzatam po 3 tygodniach nieobecnosci
wiec zycze wam tez szczesliwego nowego roku

bry
ja jestem, maly ma drzemke wiec korzystam ;-) qrde przy nim nic do reki nie moge wziasc elektronicznego typu komorke, pilot czy nawet laptopa bo on zaraz jest przy mnie i drze sie ze tez chce :baffled::dry:

cos mi zimno... ide herbatke zrobic... ktos ma jakies zyczenia? :sorry2:

Dzien dobry:tak:

Elbra, my zamontowalismy karmnik juz kolo tygodnia temu, Oskar tez koca ptaszki, ciagle zaglada na balkon (karmnik zamontowany na poreczy balkonu) czy sa ptaszki... no ale nie ma... nie wiem czemu... sypnelam im ziarna, ale nie ma... musze chyba sloninke kupic:sorry2::sorry2:

Larvuniu, u nas tez wsio elektroniczne Oskara interesi... no i dzis moj synus powtorzyl trudny wyraz... "czesc" a spodobalo mu sie to... ciagle gadal "czesc..." fajne te nasze pociechy... ostatnio ogladalismy zdjecia, no i Oskar pokazuje gdzie mama, tata, a jak pytany o dzidzie to pokazuje juz nie na fotke, tylko na siebie paluszkiem:-D no slodko mowi "dzidzia";-):-)

U nas Oskarus ma drzemeczke, ja siedze na lapku, a mezus pojechal dociac listwy do tych szaf naszych na gorze... sami robimy szafy suwane w naszej sypilani i w pokoju Oskara - na gorze:tak:

Cześć

Nareszcie koniec świąt. Wczoraj już miałam dość... To ciągłe jedzenie jest strasznie męczące;-) Do tego Ina dała taki popis, że szkoda gadać... Wstała jakoś koło 3 rano a poszła spać o 18:szok::szok::szok: Nie wiedziałam jak żyję. Do tego po godzinie wstała wypoczęta i zregenerowana... Tytan nie dziecko... do 23 mąż ją usypiał...

Widzę, że u każdej święta i prezenty udane. U nas tez. Ini dostała kupę prezentów. Najbardziej zachwycona jest odkurzaczem pyłkiem od dziadków i wózkiem dla lalek w którym kazała siebie wozić... w sutek tego wózek jest już do naprawy...

reklama
Anulka, świetny jest ten odkurzacz. On nawet na buziach dorosłych wywołuje uśmiech. I te teksty... Bardzo fajna zabawka, a w sumie kupiona z braku laku... bo pomysłów nie było;-)

Do góry