reklama
E
ELBRA
Gość
....
Ostatnio edytowane przez moderatora:
heheh
elbra jakos tak mi sie nic niechce
mezulek zmeczony z pracy wrocil, teraz przed kompem a ja przed lapkiem.... no zaraz spac idziemy, tylko maile posprawdzam i poodpisuje na firmowe...
gdzie reszta babeczek co
elbra jakos tak mi sie nic niechce
mezulek zmeczony z pracy wrocil, teraz przed kompem a ja przed lapkiem.... no zaraz spac idziemy, tylko maile posprawdzam i poodpisuje na firmowe...
gdzie reszta babeczek co
E
ELBRA
Gość
.....
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
helou laseczki:-)
co tu takie pustki:-) :-)
co tu takie pustki:-) :-)
E
ELBRA
Gość
....
Beata34
Fanka BB :)
No ja jestem:-) bry Larvuniu Elbra Sabinko
Ja zmiksoqwana dzisiaj jestem bo u znajomych, szwagierki kosz z praniem poprasowany wczoraj ekstra porządki mam dosc
Widzę ze większosc też porzadkuje albo juz po.Jejku jak mi się nie chce jutro do pracy jakoś tak szybko mi zleciał czas tragedia
Elbra ale miałaś z ta koscia ja też juz udławienie dwa razy z dzuiecmi przezyłam brr tragedia
lece do wyrka do juterka
Ja zmiksoqwana dzisiaj jestem bo u znajomych, szwagierki kosz z praniem poprasowany wczoraj ekstra porządki mam dosc
Widzę ze większosc też porzadkuje albo juz po.Jejku jak mi się nie chce jutro do pracy jakoś tak szybko mi zleciał czas tragedia
Elbra ale miałaś z ta koscia ja też juz udławienie dwa razy z dzuiecmi przezyłam brr tragedia
lece do wyrka do juterka
reklama
taaaa byla u fryza, scieniowala mi kobita za mocno wlosy i staralam sie uchwycic najpiekniejszy efekt fryzurki ... sama sobie wmawiam ze nie jest zle z moja fryzura.... no nic w realu wyglada inaczej niz na zdjeciu nie bede sie chwalic bo masakra... to zdjecie mnie pociesza bo tylko na zdjeciu wygladam w miare :-) heheheh...
beata kochana mi tez czas szybko leci, nie jestes sama ;-) mam nadzieje ze moje 5 dni wolnego (dawno nie mialam tyle wolnego na raz) nie minie jak burza...
kolorowych snow mamuski
beata kochana mi tez czas szybko leci, nie jestes sama ;-) mam nadzieje ze moje 5 dni wolnego (dawno nie mialam tyle wolnego na raz) nie minie jak burza...
kolorowych snow mamuski
Podziel się: