helou laseczki:-)
Meldujemy ze żyjemy;-)
byle do stycznia (chociaż już dostałam zapowiedź że od stycznia się mi FUCHA szykuje wiec nie wiem czy się cieszyć)
zacznę egoistycznie co u nas:
wstajemy rano ja idę do pracy do kapika opiekunka przychodzi ja wracam koło 17 robie obiad bawimy się i padam:-) a to dopiero początek wieczora bo jak kapik uśnie mam znów prace..:-( ehhh
Kapik z opiekunką extra:-) dziś go na cały dzień zawiozłam do niej:-) ponoć było super:-)
postanowiłam sobie dzis troszke odpocząć i jak tylko usnął pojęchałam na herbatkę do kumpeli..okazało się że słyszał jak wychodzę i krzyczał tak za mną że musiałam wrócić
ehhh
no i już 2 raz ni epojechałam nie miałam chęci nie wiem co mu się dziś stało:-(
w pracy pracy tyle że padamy:-( ale z drugiej strony to dobrze bo liczę na interesującą premię:-)
Przyszły pisaczki i ciastolina dla Kapika:-) pisaczki są boskie extra:-) młody pisze nimi extra;-)
ciastoline wypróbujemy po wigili:-) bo w końcu musi coś być pod choinką...Kapik dostanie także papućki:-) bo te juz za małe:-) i saneczki :-) a co wiecej to nie wiem:-)
co do wigili bedzie u mnie i moi rodzice i teściowa z dawida bratem i babcią..po wigili u siebie przyjedzie do nas mój brat żoną..i to tyle;-)
Liluś kochana witaj i ucałuj Gabrysia podziwiam Cię kochana..daj cmoka także Hani i Milence:-)
Elbra super ze ze zdróweczkiem waszym lepiej:-) ucałuj Pitera
Mirka no prosze ale Ci dobrze ...mi to sie nigdy nei chce siedzieć na manicure bo mi się nudzi..:-) ucałuj Nikiego:-)
dzis byłam u fryzjera i już myślałam że sie zanudze
hihi
Beatko gratuluję autka bo jeszcze nie miałąm okazji;-) no i super ze prasuje do płąszczyka:-) hihi ucałuj Oleńkę i aktora Misia:-)
Women supe że CI sie tak dobrze układa:-) oby tak dalej:-) ucałuj Doriego
Kathe ja jak juz nbiorę Kapika na zakupy to biorę takie autko co gra i bajki opowiada i wiem ze ok. 45 minut do godziny spokojnie mogę robić zakupy:-) hehe co do zakupó to ja jeszcze nic nie mam
buziak dla Mary
Joli o matko ale miałąś przygody:-( co za kolesie
wrrrrrrr a co tam u kochanego Tymusia ucałuj go
Asix będziesz miała multijezykowego Maciusia:-) heheh buziak dla was..
Bira halo gdzieś jest? buziak dla Ingusi:-)
Anineczka jak tam prawko kiedy masz exam???:-) ucałuj Matta
Wisienka co u was?;-) cmok cmok dla Davidka:-)
Aluśka tęsknimy...:-( cmok dla Amandzi
Karinka co tam jak interes??????????buziak dla Szymcia
Larvunia jak w pracy? dalej taki zapiernicz...cmok dla MArcelka
Anulka a Ty gdzie?????????? no kurcze proszę sie odezwać;-) buziak dla Oskarka
jak kogoś pominęłam to przepraszam późna pora;(
wszystkim super uzdolninym dzieciaczkom gratuluję:-)
poza tym ja też się pochwale umiejetnościami kapika;-)
(tak jak piszecie super sie mozna z nim dogadać pokaże co chce, powie daj, zarąbiście puszcza oczko:-) (w rezultacie oczywiście nie jest to jedno oczko tylko oba, posyła całuska, robi indianina, mówi mama tata ciocia ujjj (wujek), daj, ide, sii, baba dziadzia dzidzia pan pa(pani albo papa :-)) wogóel zaczyna mówić ..generalnie jask narazie są to pierwsze 2-3 literki słowa:-) np. na pingwin mówi pi itp itd) uwielbia sprzątać ze mna wycierać kurze myć okna..robić kotlety (dostaje kotleta i bułkę i potem mi oddaje;-) naśladuje zwierzątka tas taś, miau , au au, muu - jak narazie tylko te 4:-) ) no i to tak pokrótce można by wymieniać długo:-) tak jak i u was;_)
dobra koniec
ale posta odwaliłam:-) hehe nie czytajcie bo za długi:-)
przepraszam że nie jestem codziennie ale nie mam jak:-( tzn. czytam codziennie ale nie bardzo mam czas odpisywac:-( ale rzeczywiscie mały tu ruch:-(
wielki buziak kochane