reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

hello
ja tez sie melduje ze zyje :-)

sabinka ty to kobito sie rozpisalas :-D ale to dobrze, bylo co czytac :tak:
ja zalatana jak zawsze jestem...., babelek spi wiec korzystam siedzac tu, zaraz ide pichcic, i zaczac sprzatac musze bo kurde swiaecznie u mnie jeszcze nie jest.... a powinno... :dry:

reklama
ja tez sie melduje:tak::-D
beata-napisz jak tam tescowka co mowila na samochod:rofl2:

sabina-no wreszcie kobieto sie pojawilas!! takl ci powiem, ze juz nie mam wyrzutow takich ogromnych jak widze, ze nie tylko ja zapracowana jestem:zawstydzona/y::tak:buziaki dla kapika:-D
dobra ja spadam troche ogarnac (jak larvunia jeszcze nie za wiele ma
m porobione:-p)
dobrej nocy!!

bry wieczor...
ale tu cisza jakas dziwna
ehh zapomnialam jest weekend juz i jak ja mam wiecej chwili to Was mamusiek nie ma za to :blink:
asix i jak tam Ci idzie w sprzataniu? Ja cos mam lenia....
jaaaaaaaaaaaakie nudy w tv, masakra....
no nic ide do wanny...... mezulka jeszcze nie ma, pewnie jeszcze z godzinka minie zanim wejdzie do domku. Szkoda ze weekendow nie mamy wspolnie wolnych... jak nie on w pracy to ja :dry: i tak juz od prawie roku :-( Jeszcze 2009 taki bedzie i bedzie z gorki... no mam nadzieje.

mam pytanko, wlasnie sobie przypomnialam, czy wasze dzieci tez wchodza wszedzie i gdzie ciasniej i trudniej tym zabawniej dla szkrabow? kupilam mojemu namiot z tunelem i chba trafilam w 10 z tym kupnem, normlanie rewelka. Ganiamy sie teraz i bawimy w chowanego juz nie ma chowania sie za firanke czy wspinania sie na oparcie kanapy :-D Namiot teraz pobija wszystkie zabawki i zabawy :-)

Dobry wieczor:tak:

Sabinko, jestem, ale jak wszyscy - zabiegana jestem na maxa... teraz jeszcze konczylismy akcje z kalendarzami - dzis rozwozilismy jeszcze do klientow... no a od jutra biore sie juz do roboty, okna, firany, choinka... zakupy, we wtorek gotowanie... no i finito:-p

Sabinko, super, ze Kapik tak dobrze zbratal sie z opiekunka:tak: no i fajnie mowi, Oskar tez gadulec maly - powtarza wszystko i juz idzie sie z nim dogadac, pieknie sie nam rozwijaja dzieciaczki:tak::tak::tak:

Larvuniu, jak tam mezus juz w domciu... Ty wykapana... hmmm,hmmm, zabrzmialo jakbym cos podejrzewala:-D:-p:-p:-p milej nocki;-);-)

Mirka, korzystaj z pomocy i szalej w Polsce, a babcia pewnie cala w skowronkach;-);-)

Beatko, jak tam po wizycie tesciowej???

Dobra Kochane ja zmykam na dol... do lozka juz, pa;-)

oj anulka "glodnemu chleb na mysli..." hie hie hie...
niestety mezulek zmeczony wrocil a i ja nie za bardzo na silach jestem, ale z rana sie zobaczy, nowy dzien , nowe sily :-)
...no jak Marcelek nam da :rofl2:

dobranoc mamuski!!!
*pstryk*

elbra no wspolczuje, tez bym miala nerwa i sie trzesla....
u nas dzien jak codzien....
jejjuuuuuu musi do mnie dzis kumpela wpasc bo oszaleje.. ciagle praca (a w pracy mexyk z jezorem na brodzie latam wszedzie) i dom i praca- dom...i tak ciagle.... brak mi zywej duszy do pogadania tak o pierdolach o zyciu przy kawusi... ehh...
gdzie te czasy gdzie.... czekalo sie na szkraba i mialo sie duzo wolnego czasu ;-) ...chyba niedawno ktoras z was juz to mowila... albo mam "DE ZA VU" nie wiem nawewt jak to sie pisze :-p

reklama
Do góry