reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
witam wieczorowa pora
women ......witaj kobieto , trzymam kciuki za dalsze szczesliwe zycie
jolie .........nie wiem moze mi sie wydaje ale teraz te dzieciaki tak zchamialy i w sumie im mlodsze tym gorsze, wspolczuje ja bym nie umiala byc nauczycielka ...... oskarzyli by mnie o znecanie sie nad dziecmi bo bym porostu bila takich gnojow
beata........ czy w pracy juz lepiej no i jak maly juz zdrowa
elbra .......dobre z tymi olejkami , ja nie pamietam co uzywam wazne zeby ladnie pachnialo i nie wysuszalo mojej i tak suchej skory

u nas wszystko ok, mlay przytyl i urusl na babcinej kuchni ........ ja w koncu bylam 2 razy u kosmetyczki a w piatek pedicure i manicure juz nie moga sie te moje szpony doczekac dobrego traktowania

Wo matko Mirka a to sie teraz dopieścisz u kosmetyczki:tak:mi tez by się przydało;-).Korzystaj póki mozna
Jolie a swięta zawsze od 8 lat tak samo wigilia u moich rodziców pierwszy dzień u tesciów drugi u mojej babci:-)

czesc czesc mateczki :-)
ja zyje,ale nie pisalam,bo jak wczesniej dawalam cynka,Gabrielek w nocy mial dzien i musialam mu przekrecac dobe
juz od okolo tygodnia jest dobrze
maly spi w nocy :-) ale czasami trudno mu sie zasypia,wtedy mnie nameczy,zanim zasnie,bo musze co chwile do niego biegac,a to dac smoka,a to przytulic..ale jest coraz lepiej i ciesze sie ze ponad 1,5 miesieczna walka przynosi rezultaty:-)

kochane dziekuje za pamiec,ja postaram sie czesciej wpadac

dobranoc

Dzień dobry

Liluś ja jestem dla Ciebie pełna podziwu :)) mi czasem ciężko z takim jednym małym Kacperkiem a Ty świetnie sobie radzisz z 3 maluchów :tak:. Brawo :-):tak:

mirka.mkm widzę, że zrobiłaś sobie małą "odnowę" ;) ja w sobotę rano jestem umuwiona do fryzjera ale jeszcze nie wiem co zrobie z tymi kłakami :baffled:

jolie co do świąt to my jedziemy do moich rodziców i tam je spędzimy :tak:

Kurcze ale mam czkawkę :-D
ide napić się kawki :)) , która chętna ;-)

ja poprosze kawusie pusia i lece poczytac co u was :)

Proszę bardzo :))
Kawa_czarna,_biala_-_zdjecia._Galeria_zdjec_kawy_i_herbaty_1417.jpg

a tak wogole to dziendoberek!!!!!!
women-witaj!!!szmat czasu!!!szczescia czy zycze i powodzonka z Tomkiem!!

kathe-gratki dla malej z takich osiagniec w mowieniu, u nas troche mniej, oprocz mama, baba, nieee, no i iśśś co nie wiem co znaczy-smieje sie ze to po niemiecku i dziecko mi bedzie mowilo w jeszcze jednym jezyku (ich-ja):-D:-D:-D

beatka-to sie usmialam z twojej olci z tymi wkladkami:-D:-D:tak:

jolie-podziwiam cie za bycie nauczycielka i dobrzez, ze jakies kroki podjelas do tych gowniarzy, moze sie naucza czegos

elbra-jak zdrowko?? lepiej??

mirka-zazdroszcze kosmetyczki, wogole czasu dla siebie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
hej dziewczynki

oj ja tez poprosze taka kawusie:-)
lilka matko polko;-)swietnie sobie radzisz, ten rok szybko minie i potem juz bedzie tylko latwiej:tak:
u mnie juz Swiatecznie, wczoraj upieklam pierniki, a dzis kolejny dzien zakupow:nerd: w sklepach takie tloki:dry:ciezko sie robi zakupy z Maryska, wszystko chce podotykac:-pmusze ciagle na nia patrzec bo juz raz cos sciagnela z pulki ze slodyczami, zorientowalam siedopiero na dziale miesnym:rofl2: dobrze ze sama otworzyc jeszcze nie potrafi:-p

my wigilie spedamy najpierw u M rodzicow a potem jedziemy do moich, pierwszy dzien Swiat pewnie u moich a drugi u jego. A Sylwester wielka niewiadomo, planujemy mala oddelegowac do moich rodzicow tak czy inaczej bosasiedziz gory robia balange a oni to raczej glosni sa wiec czy bedziemy wychodzic czy nie , mala spedza Sylwka u babci i dziadka:)

Ostatnia edycja:
Do góry