reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

:-)DZIEŃ DOBRY

Ale się uśmiałam jak Kathe wymieniała co Maryśka umie i tak sobie pomyślałam że mądre mamy juz te nasze dzieci.Moja Ola wie jeszcze do czego służą wkładki też chce sobie je zakładać masakra mówię wam:-D.Rano Olka też chwyta za mój tusz do rzęś grzebień chce zeby jej suszyć włosy:szok:.Co to bedzie za 5-6 lat nie bede miała nic swojego:-pdobrze że mam drugiego syna to przunajmniej mój mąż bedzie sie martwił o swoją wode po goleniu i zyletki:-p
A u nas nic lepiej z chorobmi nadal leje nam sie z nosa i kaszlemy bardzo czuję się jak w rodzinie gruźlików:-D
Women kope lat fajnie ze Wam sie zaczęło układać a co z ta praca gdzie sie wybierasz?
Elbra jak Piotruś chory bardzo?

Dziewczyny no co tam gdzie jesteście Lilka, Sabinko???:nerd:Ja zawsze staram się chociaż 10 min na BB poświecić dziennie:-p

reklama
beata hehe no to niezle Ola cie obserwuje:-) szybko dzieciaki nasze podlapuja:tak:
ja jak bylam mala wszystko zabieralam mamie, grzebalam w kosmetykach, ubraniach, szafach, jak podroslam to juz poprostu jej rzeczy przenosilam do siebie do pokoju i sobie"pozyczalam", ani grozba ani prosba moja mama mnie tego nie mogla oduczyc:-pmy kobity tak mamy:-p
nastawiam sie ze Maryska bedzie miala tak samo:nerd:
larvunia bry;-)

Dzien dobry

Boże co to za pogoda masakryczna
nigdzie sie ruszyć sie można

Jeszcze jakies chorubsko mnie dopadło od kilku dni,grypa chyba
KASZLE JAK JAKIS STARY DISEL :(

Co do dzieci to faktycznie łapią wszystko niesamowicie szybko
Dorian wczoraj sie obudzil o godz 23 i z takim humorem ze sie uśmiałam
Pytam go czy chcesz pić,a on stanowczo TAK i kiwnął głową hehe
Fajnie sie robi jak już jest taki kontakt z dzieckiem

reklama
No to Elbra miłego spacerowania
Ja lece na rynek po zakupy i na pocztę przy okazji spacer,co prawda Dorian jest codziennie ale on nie cierpi jak go sadzam w wózku on już chce na swoich nózkach iść ale to dotarłabym w przyszłym roku chyba hehe

Ok do pozniej papa

Do góry