reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Dobry wieczor:tak:

Asix, pisz pisz co u Was??? Oskar tez ma fochy:dry::-p:baffled:

Beatko, gratuluje autka, czekam na fotki:tak: no i kurujcie sie, u nas Oskar ma ciagle zapchany nosek, nie wiem, nie leci mu katarek tylko sapie czasem jak oddycha, daje mu wode morska... powinnam cos innego?? hmmm, ja w sumie tez mam czasem katar, ale ja to ja pojde i wysmarkam nosa, o Oskarus jeszcze nie bardzo:confused:

Aluska, bede teskac:-( szybko wracaj:tak:

Mirka, to Wy w Polsce juz do Nowego ROku? ...to sie nazywa dluuuugi urlopik swiateczny;-);-)

Sabinko, u nas tez mamy jedno spanko w dzien od 12 do 15 tej (z przesunieciami, ale srednio 3 godzinki). Buziak dla Kapika:tak: a co do flamastrow to daj linka, bo tez nie wiem co kupic, a zabawek jest juz moc!!!! Ciastoline balabym sie ze Oskar zje:tak: ale kredki, flamastry bezpieczne to chyba dobry pomysl:tak::tak::tak:

U nas Oskar robi sie juz taki fajny chlopczyk, coraz mniej juz dzidzi... juz wie gdzie zaklada sie czapka, pampersa, sliniaczek, butki czy skarpetki - baa, nawt sam probuje:-D juz chyba wiekszosc rozumie, bo reaguje wlasciwie na polecenia, bawi sie super w berka, w chowanego, robi sroczka kaszke gotowala, cacy, pa-pa, jaki duzy urosne, pokazuje jakie dobre, wie gdzie tata ma uszy, nos, w ogole ma ogromne poczucie humoru - jestem zakochana:-D:-D:-D ale jest minus.... nie moze zostac sam... na moment - do 15 minut jak oglada bajke, ale tak to musi byc mama czy tata w zasiegu wzroku, a najlepiej raczek... nawet jak sie super bawi a ja na momnet wychodze z pokoju - np. wstawic czajnik, to Oskar juz raczkuje za mna i sie krzywi a potem po swojemu na mnie krzyczy:dry::dry: ach... mamisynus :-D:zawstydzona/y:

poza tym jutro kupujemy wykladzine do pokoju Oskarka - na gore (na wiosne bedzie juz tutaj mial swoj pokoik), bo jednak panele mnie nie zadowalaja... jest za twardo, a tak bedzie mogl nawet polezec na podlodze, noi zamoilismy do naszej sypilani i do pokoju Oskara szafy suwane, mezus bedzie montowal:-p

to tyle co u nas;-)

reklama
Jolie... a to masz ucznia w klasie:-D:rofl2: a wlasciwie juz nie masz:-p oby sie opamietal chlopak:-p

Sabinko, znalazalm takie kredki i flamastry, faktycznie sa od roczku, chyba sie skusze:-):-)

Dzień dobry:-)

ja się witam i zmykam odgruzowywać mieszkanie:-D

Anulka beda foty napewno co do Oskarkowego katarku to sól morska albo euphorbium compositum sprey do noska homeopatyczny
Jolie ale uczeń fiu fiu co to sie porobiło teraz:szok:

Hej, hej...

u nas dzionek mianal na kupowaniu wykladziny i jej montazu... mezus biedny sie nameczyl, ale wykladzina juz lezy w pokoju, teraz (w poniedzialek) tylko listwy p/podlogowe i gotowe:tak:

Beatko dzieki za odpowedz:tak:

Pustooooo tuuuu, jak tak dalej pojdzie to hmmmm... szkoda:zawstydzona/y::-:)baffled::baffled::baffled:

reklama
Dobry wieczór.
U nas dziś zakupowo-spacerowo. Jakoś tak szybko dzień minął. Zaraz tylko mycie, jakiś odcineczek ulubionego serialu, Friends na przykład, i spać.
Pozdrawiam.

Do góry