reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
u mnie podobnie kochane
maly dostal malego symbolicznego pluszowiaka od nas. W sumie to chodzilo bardziej o jego radosc jak odpakowywal przencik, niz o sam prezent, bo po ok 5 min byl misiaczek rzucony w kont :dry:
...nikt nas dzis nie odwiedza, my tez z mezulkiem nigdzie sie nie wybieramy, wiec mikolajki sa dniem normalnym. Z reszta z kasa kiepsko wiec odpuszczamy w tym roku z kupoiwaniem dla siebie czegokolwiek-wspolna decyzja z mezulkiem. Jak bylam dzieckiem to dostawalam tylko cos slodkiego np czekolade, albo batonika od "mikolaja" :blink:

lece obiadek robic puki maly spi :***
milego popoludnia kobitki

jak bylam mala to zawsze z bratem dzien przed mikolajkami pastowalismy buty:-Da z samego rana juz szukalismy prezentow:-)to bylo swietne. potem jak doroslismy to juz bez pastowania:-pale zawsze jakis prezent byl w butach :tak:z mezem dajemy sobie zawsze slodycze tylko, a Marysia w tym roku jest jeszcze za malutka wiec dostala tylko cos slodkiego, za rok wprowadze tradycje z butami, zobaczymy jak przebiegnie:tak: zaraz jedziemy do dziadkow jednych i drugich i wiem ze od nich mala cos tam fajnego ma dostac:-p

lilka ty to masz sile kobieto:-)podziwiam :tak:
elbra powodzenia na uroczystosci, oby malemu humorek dopisal:tak:

Dzien doberek:tak:

Kathe... za Twa decyzja o odcycowaniu poszla moja o zaprzestaniu nocnego karmienia... no i mamy czwarta noc bez cycka... cycus jest przed spaniem i po obudzeniu rano, a w nocy jak sie obudzi Oskarus to tylko sie przytulamy mocno i troszke marudzi (ale kazdej nocy mniej) i zasypia:tak::tak: no i za jakis czas pomyslimy o odstawieniu zupelnym, ale to chyba k. marca.
No ipotem spanko w lozeczku (ale to juz jak wrocimy na gore, czyli na wiosne).

Lilka, ale jazda z taka zima... wrrrrr... az mi zimno:-p

Sabinus, to dobrze ze Kapik ladnie zbratal sie z opiekunka,
u nas jest etap ze nie moge znikac z pola widzenia Oskarowi... tylko mama i mama.
No ale jak bylismy na szczepieniu to lekarka mowila ze to normalne, dziecko zaczyna sie bac roznych rzeczy, budza sie obawy, a jeszcze nie potrafi sobie wytlumaczyc, ze nic mu nie grozi, wiec mama to najbezpieczniejsza osoba:tak::tak:

Co do Mikolaja, to u nas zawsze cos tam sie kupowalo... w tym roku z mezusiem kupilismy sobie wzjemnie slodycze, a Oskar dostal Kubusia Puchatka z FP (mruczacego) i odkurzacz gadajacy Pylek, kupilsmy juz jakies 2-3 tygodnie temu. Radocha, ze ho, ho:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-):-):-)

Dobra, zmykam Kochane, bo po 16tej maja tescie do nas zawitac, wiec lece na dol.

anulka no widzisz , odcycowanie nie jest takie trudne:tak:tylko wiadomo ze nie potrwa dzien dwa ale dluzszy czas:tak:trzeba dac dziecku szanse na przyzwyczajenie sie:tak:jak z nocnym wam sie udalo to z tym w ciagu dnia bedzie latwiej:-)

cZEŚC kOCHANE!
ja też wpadam życzyć udanych mikołajek troche późno :zawstydzona/y:ale tak mi zleciało.Ja tez nic specjalnego nie dawałam 2 gry z Biedronki Michałowi po 10 zł i 4 słoiczki dla Olki deserków:-)

Anulka no w końcu udaje się gratulacje:tak:

Dzisiaj dziadkowie moi jeszce byli a jutro do tesciów jedziemy :baffled:

Hej dziewczyny! Wpadam sie pozegnac, bo jutro rano lece do Polski a tam nie bede miala dostepu do internetu. Wracam dopiero pod koniec stycznia wiec dlugo mnie nie bedzie, mam nadzieje ze jeszcze mnie bedziecie pamietac :)

Kathhe, Anulka, gratuluje wam bardzo mocno odcyckowania!!! Ja spie z malym i jeszcze sie budzi w nocy na cyca, ale jak wroce do UK to sie za niego bierzemy :) I z cyckiem i z samodzielnym zasypianiem.

Buziaki dla was i dzieciakow!!

No i Wesolych Swiat!!!!

Dobry wieczór:-)

Anitt jaka szkoda WESOŁYCH ŚWIĄT:tak:

Widzę ze lekkie pustki panuja:-D
Nam niedziela upłynęła pracowicie i towarzysko:tak:Dekoracje świąteczna juz mam pozawieszane jeszcze tylko wianek na drzwi nowy muszę kupić.Ola bardzo polubiła lampki choinkowe
Kathe przezyłam:-Dwizyte u tesciów

reklama
Dzien dobry:tak:

Anitt, milego pobytu w POlsce, bedziemy Cie pamietac;-):tak::tak::-p

Kathe... no jakos musimy dac rade;-):zawstydzona/y:

Beatko, juz zawieszalas ozdoby swiateczne? Choinke tez juz ubieracie, bo pisalas o lampkach? Ja tak wlasnie sie zastanwiam kiedy i mysle ze k. 15tego grudnia, i nie wiem czy sztuczna wyjac z piwnicy czy kupic zywa:dry: no i ozdoby, chyba zrezygnuje z bombek szklanych, choc mam glownie takowe:-D ale co tam kupie jakies slomkowe, drwniane, papierowe:tak:

Do góry