anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
dobra, ja juz uciekam, pa,pa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wisienka no to rzeczywiscie mieliscie przeboje, dobrze ze maly nie zlapal rotawirusa no i ze okazalo sie ze wszystko dobrzewitajcie kochane
przepraszam że tak z doskoku ale kompletnie nie mam na nic czasu, wpadłam tylko powiedzieć że pamietam o was i żyję.
Ostatnio miałam takie przeboje że szkoda gadać :-( w dniu urodzin Davidka cała moja rodzina się pochorowała, razem ze mna - złapaliśmy rotawirusa, a żeby tego było mało to jak byłam u pediatry to ta wymiśliła u dawidka podejrzenie wodogłowia
wiec nie musze chyba mówic ile mnie to nerwow kosztowalo, bo o kasie nie wspomnedav nie jest ubepieczony.
naszczescie w srode bylam w szpitalu, zaplacilam i porobilam mnostwo badan i wszystko wyszlo OK, normalnie mam ochote zabic ta pediatre
Mam nadzieje ze u was wszystko dobrze i dzieciaczki zdrowe
pozdrawiam i caluje
Anulka mam lampki na choinkach na tarasie ale w domku tylko świecznik taki piękny wianek słomkowy z bombkami od mamy mojej na ścianie i aniołka.Nie widziałm dzisiaj żadnych ładnych wianków na drzwiDzien dobry
Anitt, milego pobytu w POlsce, bedziemy Cie pamietac;-)
Kathe... no jakos musimy dac rade;-)
Beatko, juz zawieszalas ozdoby swiateczne? Choinke tez juz ubieracie, bo pisalas o lampkach? Ja tak wlasnie sie zastanwiam kiedy i mysle ze k. 15tego grudnia, i nie wiem czy sztuczna wyjac z piwnicy czy kupic zywano i ozdoby, chyba zrezygnuje z bombek szklanych, choc mam glownie takowe
ale co tam kupie jakies slomkowe, drwniane, papierowe
![]()
Kurcze Wisienka szokwitajcie kochane
przepraszam że tak z doskoku ale kompletnie nie mam na nic czasu, wpadłam tylko powiedzieć że pamietam o was i żyję.
Ostatnio miałam takie przeboje że szkoda gadać :-( w dniu urodzin Davidka cała moja rodzina się pochorowała, razem ze mna - złapaliśmy rotawirusa, a żeby tego było mało to jak byłam u pediatry to ta wymiśliła u dawidka podejrzenie wodogłowia
wiec nie musze chyba mówic ile mnie to nerwow kosztowalo, bo o kasie nie wspomnedav nie jest ubepieczony.
naszczescie w srode bylam w szpitalu, zaplacilam i porobilam mnostwo badan i wszystko wyszlo OK, normalnie mam ochote zabic ta pediatre
pozdrawiam i caluje
Anineczko ja tez nie wykasowywałamHej koleżanki.
Pobierznie przejżałam stronki bo mi tu maruda jęczy.
Ale widze,że afera z Nk jest.Ja już wiedziałam o tym troche czasu ,zablokowałam galerię dla obcych.
Widze,że kasujecie zdjęcia nawet z zamknietego.
Ok.Może całkowicie wykasowac ten wątek?
Bo po co ma byc pusty?
Ja tam nie mam zamiaru wykasowywac zdjęcia.
Bira zobaczyłam też,ze pytałas o cene monitora.Tak myśle,że 300 zł + koszty przesyłki będzie ok.
Aaa mój laptop w servisie w Warszawie.Nacieszylam się nim 2 miesiące
![]()
Wisienka współczuję nerwów i chorubska na urodzinkach:-witajcie kochane
pozdrawiam i caluje