anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
dobra, ja juz uciekam, pa,pa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wisienka no to rzeczywiscie mieliscie przeboje, dobrze ze maly nie zlapal rotawirusa no i ze okazalo sie ze wszystko dobrzewitajcie kochane
przepraszam że tak z doskoku ale kompletnie nie mam na nic czasu, wpadłam tylko powiedzieć że pamietam o was i żyję.
Ostatnio miałam takie przeboje że szkoda gadać :-( w dniu urodzin Davidka cała moja rodzina się pochorowała, razem ze mna - złapaliśmy rotawirusa, a żeby tego było mało to jak byłam u pediatry to ta wymiśliła u dawidka podejrzenie wodogłowia
wiec nie musze chyba mówic ile mnie to nerwow kosztowalo, bo o kasie nie wspomne dav nie jest ubepieczony.
naszczescie w srode bylam w szpitalu, zaplacilam i porobilam mnostwo badan i wszystko wyszlo OK, normalnie mam ochote zabic ta pediatre
Mam nadzieje ze u was wszystko dobrze i dzieciaczki zdrowe
pozdrawiam i caluje
Anulka mam lampki na choinkach na tarasie ale w domku tylko świecznik taki piękny wianek słomkowy z bombkami od mamy mojej na ścianie i aniołka.Nie widziałm dzisiaj żadnych ładnych wianków na drzwiMy choinkę tak jakoś 20 będziemy w domku stroić zresztą zobaczymy;-)Dzien dobry
Anitt, milego pobytu w POlsce, bedziemy Cie pamietac;-)
Kathe... no jakos musimy dac rade;-)
Beatko, juz zawieszalas ozdoby swiateczne? Choinke tez juz ubieracie, bo pisalas o lampkach? Ja tak wlasnie sie zastanwiam kiedy i mysle ze k. 15tego grudnia, i nie wiem czy sztuczna wyjac z piwnicy czy kupic zywa no i ozdoby, chyba zrezygnuje z bombek szklanych, choc mam glownie takowe ale co tam kupie jakies slomkowe, drwniane, papierowe
Kurcze Wisienka szokwspółczuję teraz wiesz co to rotawirusmy też na Olki roczek mielismy tzn ja miałam non stop kibelek masakra.witajcie kochane
przepraszam że tak z doskoku ale kompletnie nie mam na nic czasu, wpadłam tylko powiedzieć że pamietam o was i żyję.
Ostatnio miałam takie przeboje że szkoda gadać :-( w dniu urodzin Davidka cała moja rodzina się pochorowała, razem ze mna - złapaliśmy rotawirusa, a żeby tego było mało to jak byłam u pediatry to ta wymiśliła u dawidka podejrzenie wodogłowia
wiec nie musze chyba mówic ile mnie to nerwow kosztowalo, bo o kasie nie wspomne dav nie jest ubepieczony.
naszczescie w srode bylam w szpitalu, zaplacilam i porobilam mnostwo badan i wszystko wyszlo OK, normalnie mam ochote zabic ta pediatre
pozdrawiam i caluje
Anineczko ja tez nie wykasowywałam mam nadzieje że nikt nie wykorzysta moich zdjęc na nk nic nie mam bo wiecie czemuHej koleżanki.
Pobierznie przejżałam stronki bo mi tu maruda jęczy.
Ale widze,że afera z Nk jest.Ja już wiedziałam o tym troche czasu ,zablokowałam galerię dla obcych.
Widze,że kasujecie zdjęcia nawet z zamknietego.
Ok.Może całkowicie wykasowac ten wątek?
Bo po co ma byc pusty?
Ja tam nie mam zamiaru wykasowywac zdjęcia.
Bira zobaczyłam też,ze pytałas o cene monitora.Tak myśle,że 300 zł + koszty przesyłki będzie ok.
Aaa mój laptop w servisie w Warszawie. Nacieszylam się nim 2 miesiące
Wisienka współczuję nerwów i chorubska na urodzinkach:-no:witajcie kochane
pozdrawiam i caluje