reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Czesc dziewczyny
ja tez pokasowalam fotki gdzie sie dalo. A co do spania, to powiem z jestem szczesliwa, bo ja poloze corke o 21.00 to wstaje o 9.00 rano.:-)Oby tak zostalo juz odpukuje w niemalowane.
Dobranoc mamusie

reklama
dzień doberek kochane:-)
wpadam powiedzieć że żyje aczkolwiek padam:-)
w pracy spoko w domu super:-) jestem w szoku jak Kapik zareagował na opiekunkę bawi sie znią super...zasypia jak u mnie czyli ta go wkłada do łóżeczka i wychodzi z pokoiku:-) po kilku minutach śpi :-)
śpi dalej 2 x dziennie rano koło 9 (wstaje ok. 6.45) i potem ok. 14... nie marudzi że nie chce spać więc dalej go kłądę 2 razy:-) od stycznia jak już będę z nim zaczniemy go przestawiać na 1 sen...ja wychodze o 9 do pracy ... ok. 13.30 przyjeżdzam do domku dać Kapikowi amciu i się poprzytulać cudne jest jak się rzuca na mnie iu tuli tuli robi;-) dla tych chwil warto pracować czasami:-) ale na szczęscie to tylko do świąt i już odliczam dni bo dłużej bym nie wytrzymała:-)
sorki że nie poodpisuje ale nie mam kiedy:-(
buziaki dla wszystkich mamuś i dzieciaczków:-)

tęsknię....

Czesc dziewczyny
ja tez pokasowalam fotki gdzie sie dalo. A co do spania, to powiem z jestem szczesliwa, bo ja poloze corke o 21.00 to wstaje o 9.00 rano.:-)Oby tak zostalo juz odpukuje w niemalowane.
Dobranoc mamusie
ja klade miedzy 19 a 20. gdybym kladla o 21 to tez pewnie spalaby mi do 9. ale uwazam ze 21 to troszke za pozno.

my dzis same bo maz pojechal o 4tej rano do pracy:-(i pewnie bedzie pracowal do nocy:-(jako animator- bedzie prowadzil impreze integracyjna dla ludzi.chyba zaraz sie zbieramy z mala i robimy sobie wycieczke do mojej mamy, a co bedziemy sie w domu same nudzic:tak: skoczcie na pogryzione;-)

Dzień dobry

Coś ostatnio nie miałam weny na pisanie:baffled: U nas ok.
O NK czytałam, ale mam dawno zablokowaną galerię i na razie nie zamierzam kasować żadnych zdjęć.

kathhe tez bym chciala aby moja corka spala miedzy 19 a 20 ale niestety to za wczesnie dla niej, a szkoda. Cieszylabym sie gdyby juz o 20 spala ale ok nie mam co narzekac.
I jak udal sie wypad do mamy???

Buziaki dziewczyny1!!!!!

kathhe tez bym chciala aby moja corka spala miedzy 19 a 20 ale niestety to za wczesnie dla niej, a szkoda. Cieszylabym sie gdyby juz o 20 spala ale ok nie mam co narzekac.
I jak udal sie wypad do mamy???

Buziaki dziewczyny1!!!!!
moja zasypiala kiedys po 22;-)
wypad do mamy udal sie,babcia nacieszyla sie mala. Wrocilysmy , wykapalam ja i poszla spac. a ja mam wolne:tak:

ale was wywiało wczoraj:-)
a dzisiaj widze ze tez pustki, no co sie dziwic w koncu weekend:tak:no i mikołajki:-)udanych prezentow wszystkim bąbelkom życze!;-):-)

mmm2.gif
fl10.gif

Ostatnia edycja:
Dzień dobry:-)

U nas mikołajki były wczoraj:-) ponieważ w Holandii obchodzą 5 grudnia. Indzia dostała taką pierdółkę do mazania i to wsio. Prezent udany, bo bawiła się nim z przejęciem.

Uciekam sprzątać:-)

reklama
hej

ale mnie rece z tulowiem bola...to wina tego,ze wczoraj jak zawiezlismy Mili na rytmike to...ugrzezlismy w sniegu,przy probach wydostania sie pchalam woz i stad dzisiaj ledwo sie moge ruszac...woz w koncu stoczyl nam sie na bok drogi a tam zaspa z conajmniej 40cm sniegu bo jak wlecialam to mialam sniegu za kolana :dry:
kolega pomogl nam sie wydostac,potem pojechali po lancuchy na kola i juz bezpiecznie dojechalismy do domu,ale co ja sie nerwow najadlam:baffled:
kocham tutejsza zime,ale jazda w niektore miejsca jest jak dla mnie ekstramalna

kochane co dajecie babelkom na Mikolajki?? szczerze powiem,ze my nie obchodzimy Mikolajek w tym roku :no: jakos za chwile gwiazdka i znowu prezenty,a ostatnio dziewczynki co chwile cos dostawaly,a bo to roczek Hani,to goscie kupowali tez Mili,by nie czula sie smutna,K. tez kupowal co chwile cos,szczegolnie Milenie a bo to lalke zobaczyla a to konika pony w markecie i kupowal jej,ze zauwazylam ze dla niej prezenty to nic nadzwyczajnego,ot normalka:dry: dlatego mikolajek w tym roku nie ma

lece sprztaac bo gosci mam wieczorem

Do góry