reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Witam w tym nowym dniu:-)

Misia moze dlatego wole aby było z listpoada bo macio jest tez z listopada z 4:-) a z drugiej strony troche sie boje ze znowu nie donosze i bedzie chciał wyjsc wczesniej:-)

Oj pradw ze wiekszosc tu nastawiona na dziewczynki:-)

Kajuniu odezwij sie:-)

reklama
Witam
No i nie doczekalam sie wczoraj Kajuni:-(
Mam nadzieje,ze dzisiaj sie pojawi :tak:
No to ktora dzisiaj idzie do lekarza oprocz malinois?
Jak wam wogole minely nocki?
U mnie jako tako.
Dziecko zle spalo w swoim lozeczku,tak wiec o 3 w nocy wzielam go do siebie.
No i tutaj byl moj blad :baffled:
Dziecko nie nauczone spania z naimi zaczelo mnie tak kopac po plecach,ze musialam go spowrotem odstawic do lozeczka.
I wstal o 6 na rowne nogi :sick::sick:
Tak wiec spalo mi sie krotko i z przerwami :dry:

Jak sie czujecie?

Och wczoraj was troche zaniedbalam ale widzialam ze Kajuni nie bylo do wieczora!!! Tez sie martwie ale mam nadzieje ze niepotrzebnie!!!

Ja tez musialam wziasc malego dzis do nas do lozka bo inaczej w ogole bym nie pospala!!! Idzie mu 5 zabek i meczy i jego i mnie!!!

Lilka ta nasza lipcowka to WIKI17 i powiedziala zejezeli o Norwegie chodzi to sluzy Ci pomoca by rozwiac wszelkie watpliwosci!!!

Poza tym witam was wszystkie i pozdrawiam!!!

Czesc mamusie!

Kurde, myslałam że się w nocy wścieknę :wściekła/y: młody wstał o 3:00 i wył, nie wiedziałam o co mu chodzi, ale w końcu mąż go uśpił ale trwało to chyba godzinkę... teraz też jęczy. Padam na cycki.

Doczytałam na starających się że Kajunia jest chora, wczoraj zagorączkowała i się kuruje.

Buziaczki!!!

U nas nocka w miare spoko tylko ze Macio potrzebowała w nocy towarzystwa i wyladował jak zwykle u nas...musze go tego oduczyc:-) A z drugiej strony pospalismy dłuzej:-)

To co z naszymi maluchami??? Anineczka, misia, kunda i ja, wszystkie bylyswmy wybudzone przez nasze dzieci o tej samej porze prwie!!! Dziwne!!!
Ja nie doszlam jeszcze do staraczek ale dziekuje za info o Kajuni! Duzo zdrowka dla niej!!!

My bylismy dzis na szczepiniu i wszystko oki ale mam taka glupia lekarke, ze co wizyta a ta sie dziwi po kim Allanek jest taki duzy!!! No bo na 8 miesiecy to ma juz chyba ponad 80cm! Wiem ze bywaja jeszcze wieksze dzieci ale co mam zrobic jak moj tak rosnie??!! Zachowuje sie jakby pierwszy raz takie dziecko widziala!!!

Sluchajcie, cos musimy z tym zrobic!!!! Jest juz nas tyle ale bardzo malo sie udzielamy na naszym watku!!! Tak sie cieszylysmy ze jest w koncu osobny, listopadowy watek a tu pustki!!!!
Wiem, kazda ma jakies obowiazki ale nie mysle, ze wszystkie w jednym czasie!!!

Powiedzcie mi czy wam tez szybciebrzsio wywalilo niz w poprzednich ciazach??? Ja wygladam jakbym sie kapusty najadla! Jedna dziewczyna od nas z lipcowek poiedziala ,ze teraz brzusio mi bedzie 2 razy szybciej rosl, czy to prawda??? Ona sama ma dzieci krotko po sobie!!!
Jakie wy macie zdanie na ten temat???

Krecik mi sie wydaje,ze potrzebujemy swiezej krwi :cool:
Kazda z nas majaca juz dzieciaczki udziela sie na swoim macierzystym watku (choc u mnie on przymiera:-(),jeszcze sie rozkrecimy:tak:
Ja obiecuje poprawe,jak mi tylko Antek da czas na to:-)

Mnie tez wywalilo,wlasnie rozwalilam sobie zamek w dzinsach :eek::wściekła/y:
Tez slyszalam od wielu mam (nawet mojej mamy) ze szybciej sie brzuszek pojawia w 2 ciazy;-)
A ja sie tam ciesze,bo uwielbiam brzuszki ciazowe:laugh2:

reklama
Ja sama tez bym sie czesciej udzielala ale jak nie synus to maz!!!! Ale bede sie starac i was tez zachecam!!! Na lipcowkach tez coraz ciszej! Tam byly na poczatku ppprawie same "pojedyncze" mamy a tutaj na listopadowkach to faktycznie, poki co jest wiecej mam ktore maja juz pociechy!!! Ja bede na pewno pisac z wami bo nowa ciaza i nowe doswiadczenia a na innych watkach to nikogo nie interesuje!!!! hihi

A co do brzusia to zrobilam sobie nawet fotke zeby zobaczyc to z boku!!!
Z Allankiem taki brzuch mialam dopiero w 17 tc!!!! Mam nadzieje ze szybciej rosnmacy brzuszek w drugiej ciazy nie oznacza koniecznie ze wiekszy!!!

Do góry