no to zaczynam nadrabianie:-):-)
wogóle to dzis kupilisy zaległe urodzinowe krzesełko uczydełko...zaje....jest;-) kapik tak się ślinił na jego widok że szok;-) hehe
aleście sie rozpisały!:-)
Pusia super stronka :-) i super że biznes zaczyna sie kręcić:-) obiecuje ze uzupełnie wasze dane w tabelkach tylko mam na tamtym kompie i musze sie za to wziąść:-) a nowa stronka jest extra i zgadzam sie z Anineczką link do BB powinien być;-) heheha co do pracy to naprawdę wysmiękam ...ehh no ale zawsze z tego jakiś grosz jest;-) więc chociaż tyle:-)
Aluśka super ze tmasz możliwosć takich spotkań ze znajomą..u mnie niestety z tym jest problem..nie mam nikogo aż tak bliskiego buuu...'kurcze ratki dla Amandzi za dzień bez pieluchy:-) ja zrobie taki w lecie:-) hehe i proszę placuszków troche :-) musiałam wyrzucić bo za dużo zrobiłąm:-)a z m,leczkiem nie pomogę:-( nie znam się:-(
Elbra cytrynówka mniam mniam ... zostało jeszcze coś dla mnie;-)
ANineczka super że masz taką fajową teściwoą...i miłej jazdy życzę;-) a ile masz juz godzin wyjezdzonych??
Anulka sie odzywaj bo jejku dawno CI nie było:-) i ucałuj Oskarka;-)
Bira kobieto z czego Ty chcesz chudnać zwariowałaś! Gratki za próbę jedzenia;-)
Kapik dziś jadł makaron z jabłuszkiem więc mozecie sobie wyobrażić jak wyglądałą kuchnia!! wrrr:-)
Bira proszę bardzo placuszki mniam mniam były:-) ale jakie to niezdrowo tłuste;-)
Asix co do przystojniaków to ja ostatnio sie zapatrzyłam na faceta co robił remont u mojej mamy normalnie ciach że ho hoh
ale fajnie tak sobie popatrzeć;-)super ze imprezka udana:-) i jajeczka dawaj bo nawet powinny dzieciakczki jesć mi nawet pediatra przy każdej wizycie o tych jajkach przypomina:-)
Mirka ja też daje bobofruta po roku bo my je uwielbiamy a poza tym wodę herbatki i soki własnej roboty z wodą:-)
Misia super ze oczka zdrowe:-) ucałuj chłopaków:-)
Elbra kurde to ja już myśle że nie ma a Ty nawet nie zrobiłaś:-) hehe to ja też się wkręcam;-)
Beatko u nas też stara bida:-) a u Was?
to tak po krótce:-) buziaki dla was:-) idę ogranąć mieszkanko:-) bo masakra jest po dniu z Kapikiem;-)