E
ELBRA
Gość
....
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bry
masakra co za noc!
o 3 kapik nie chciał spać i jezczał przez godzine wrrrrrrrr
aż w końcu go do nas wzięliśmy bo nie mialam siły biegać do 2 pokoju...
kuźde wiecie co wogóle się mi budzi dalej w nocy po kilka razy...tylko jak sie budzi normalnie to spoko bo ja nawet nie wiem kiedy do niego wstałam...ale jak już ryczy to masakra;/
ehhh
miłęgo dnia..u nas szaro i ponuro
Beata o matko ale porypane masz z tą pracą (sorki za wyrażenie) współczujeTak poczytałam was ale jakiś mętlik mam w głowiea tak ogólnie to nic mi sie nie chce przez tą zasraną pracęZamiast siedzieć na dupsku w domu do końca roku to się wybrałam.Stara a głupia aż zła jestem na siebie.Dzisiaj pytam właściciela kiedy min poymienia krany a on ze nie wie ale ja drążę temat a on że chyba zbankrutuje.Myślałam ze zejdę i tak się wkurzyłam na niego.powiedziałam mu że kurde to ja tutaj wymyślam wystawy, już byłam u pary lekarzy,światła kazałam powymieniać,stare kwiaty wywalałam, wszystko inaczej kazałam poukładać a on że bankrutuje kretyn.To po co dupek mnie zatrudniał tez mu to powiedziałam.No i jeszcze gwóźdź programu stara kierowniczka jeszce pracuje ze mna super co teraz jest dwóch kierowników poprostu masakra
dzięki;-)pij duzo mięty